kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
Και οι δυο. Οχι πως δεν τις καταλαβα αλλα τις βρηκα γελοιες. Ουτε ο βατραχος δεν βαζει τετοιες βλακειες.
εγώ βοηθάω να πηδήξει
Και οι δυο. Οχι πως δεν τις καταλαβα αλλα τις βρηκα γελοιες. Ουτε ο βατραχος δεν βαζει τετοιες βλακειες.
Τι σε κανει να πιστευεις οτι χρειαζομαι βοηθεια τύπε?εγώ βοηθάω να πηδήξει
ΟΚ καταλαβα.Τσιμπηθηκα λιγο τύπε και ρετάρω.
Ο Μαυρος ειναι η "αποδειξη" της ανωτεροτητας της αριας φυλης. Μην το ψαχνεις και η lazio μια επιχειρηση ειναι που βγαζει χρημα.Ως λάτρεις της μαγικής και κυρίως, δίκαιης και λογικής ιδεολογίας του ναζισμού, θα μισούν περισσότερο τους Εβραίους!
Τι σε κανει να πιστευεις οτι χρειαζομαι βοηθεια τύπε?
Αν σκεφτείς ότι δώσανε στον Γεωργιάδη το υπουργείο υγείας και έκανε την φοβερή διαπίστωση πως το σύστημα υγεία κινδυνεύει με κατάρρευση:Και αποτελουν παραδειγμα "άρειου", μη μετριου και μη βλαμμενου, ο Γερμενης, ο Λαγος και ο Μπαρμπαρουσης?
Μα το θεο ρε τύπε, οσο λιγο με ξερεις...Πιστευεις οτι θα αποδεχομουν ΕΓΩ, να με εκπροσωπησει σε οποιοδηποτε φορέα, όπως π.χ. η Βουλη, ο...Γερμενής?
Εμενα που καποτε με εκπροσωπησε ενας Καραμανλης, ενας Κανελλοπουλος, ενας Στεφανοπουλος, ενας Παπαληγουρας, ενας Μολυβιατης, ενας, ενας, ενας...
Ε καλα, λιγακι ειστεμαν δεν γαμάς χωρίς ιμότικον εμείς μαλάκες είμαστε νομίζεις?
Απόλυτα λογικός μπορεί να είναι,άλλωστε ξέρεις κανέναν που θα αυτοπροσδιοριστεί παράλογος και βλάκας; Και ο βλάκας νιώθει απόλυτα λογικός και πως έχει δίκιο σε όλα.....
Φυσικά η γνώμη κανενός δεν είναι απαραίτητο να'ναι σωστή,αλλά αυτό συμβαίνει όταν υπάρχει ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ κάποια άλλη γνώμη απέναντι...δεν συμφωνείς;;;;
Στην Ελλάδα έχουμε καμιά 20ρια κόμματα και όλα κάτι λένε...αν δεν συμφωνείς με κανένα και δηλώνεις λογικός πρέπει να μας πεις εσύ κάτι,αν δεν έχεις κάτι να μας πεις τότε δεν είσαι και λογικός.
Κατανοητό;;;;
Ρε μαν, ποια λες να τον διαβαζει;εγώ βοηθάω να πηδήξει
Και τωρα διαβαζει. Την εχω στο σκαιπ και μου λεει οτι εχει σκασει στα γελια.Ρε μαν, ποια λες να τον διαβαζει;
Εχω μια υποψια.
πατρίδες, έθνη κτλ για μένα είναι παπαριές
Το συνθημα λεει κατι του στυλ "Αουσβιτς ειναι το σπιτι σας, φουρνοι ειναι τα σπιτια σας", δεν ξερω Ιταλικα.Στην τελευταία φωτογραφία τι λέει το πανό ρε παιδιά;
Κάτι για φούρνους λένε στην κάτω γραμμή;
Και να σκεφτεί κανείς ότι κάποτε η Ιταλία είχε το ισχυρότερο κομμουνιστικό κόμμα στη δυτική Ευρώπη, με σχεδόν 35%...
Ε, ρε πώς αλλάζουν οι καιροί...
Αρα π.χ. δεν θα σε πειραζε να μπουν αυριο οι τουρκοι και να σε κατακτησουν, αφού τα εθνη και τα κρατη ειναι παπαριες. Τι Ελλαδα, τι Τουρκια. ε?πατρίδες, έθνη κτλ για μένα είναι παπαριές
μπράβο μικρέ συγχαρητήρια, αμφιβάλλω αν γνωρίζεις καν τις δύο έννοιες και αν ταυτίζονται ή όχι
Σε πειραξανε τα κεφαλαία ε?Εκανα την δευτερη αναφορα που εχω κανει σε αυτο το site. Πρεπει να πω οτι το χαρηκα.
Εκανα την δευτερη αναφορα που εχω κανει σε αυτο το site. Πρεπει να πω οτι το χαρηκα.