Επισκέπτης
σε ρε γκουνι χαζουληδες
Τι θες εσυ? Εχεις κάτι να πεις ή απλώς θες κάποιος να σου δώσει σημασία γιατι όλοι σε ρωτάνε ποιος σε γαμάει εσένα?
σε ρε γκουνι χαζουληδες
χα χα
εισαι και συ σιγουρος οτι με τσιπρα στην εξουσια θα πατε φυλακη
επιτελους ξυπνησατε
πως θα σας ψηφισουν απ τη φυλακη? αφου θα στερειθειτε πολιτικων δικαιωματων
εισαι και χαζουλης αυγουλης
Παίζει να είσαι ο πιο άσχετος και αχρείος του σάιτ. Εχεις μαλώσει με την πραγματικότητα, δεν εξηγείται αλλιώς.Αγράμματε αγανακτισμένε τρόμπα σταμάτα να παπαγαλίζεις νεοναζιστικές αρλούμπες και άνοιξε κανένα βιβλίο. Δεν υπάρχει πουθενά στην αρχαία Ελλάδα απεικόνιση του διπλού κεραυνού του Δία που να ομοιάζει με το σύμβολο των ΕςΕς ούτε βέβαια κάποια σοβαρή πηγή που να λέει κάτι τέτοιο.
Όπως βέβαια δεν υπάρχει και δωρικός, σπαρτιατικός, saluto romano ή όπως αλλιώς θέλετε χαιρετισμός.
Πάντως σε έναν άλλον κόσμο που θα ίσχυαν όσα λες, ακόμα δεν θα μπορούσες να εξηγήσεις την επιλογή αυτού του συμβόλου για το σήμα της ΧΑ.
Τι θες εσυ? Εχεις κάτι να πεις ή απλώς θες κάποιος να σου δώσει σημασία γιατι όλοι σε ρωτάνε ποιος σε γαμάει εσένα?
Παίζει να είσαι ο πιο άσχετος και αχρείος του σάιτ. Εχεις μαλώσει με την πραγματικότητα, δεν εξηγείται αλλιώς.
εχω να πω....χαζουλη
πωπω γελιοοοοο τοσο μπορεις χαζουληΕισαι λίγο αδερφή του ελέους?
Χαζούλα, χαχαχαχαχαχαχαχα
ψηφιζω χρυση αυγη
Γιατι βαρεθηκα να ειμαι ξενος στην χωρα μου
Γιατι κουραστηκα να ψηφιζω και μετα να με κυβερνουν συνδικαλιστες
Γιατι δεν πιστευω σε δημοκρατια με αγορασμενες ψηφους και εκβιασμους
Γιατι αγαπω την χωρα και την σημαια μου και δεν ανεχομαι αλλο αυτη την καταντια
Γιατι ειμαι υπερηφανος για την ιστορια μου και δεν ντρεπομαι να το πω
Γιατι δεν δεχομαι οτι προοδος σημαινει στροφη πρως την ομοφυλοφιλια, την χρηση ναρκωτικων και την ανομια
Γιατι δεν ζουσταρω να ζω εξαρτωμενος και να υπακουω σε εντολες
Γιατι θελω να ξαναδω πιτσιρικαδες στα παρκα και στις πλατειες
Γιατι δεν θεωρω οτι ειναι σεβασμος στον ανθρωπινο πονο αυτη η κατασταση που επικρατει στην χωρα (εχουμε δουλους, επαιτες, εμποριο οργανων, trafficking...)
Γιατι απ οτι βλεπω λειτουργει καλα σαν ξυπνητηρι
και γιατι αρεσει δεν αρεσει χωρις να συμφωνω απολυτα μαζι τους ειναι οι μονοι που λενε αυτα που θελω να ακουστουν
πωπω γελιοοοοο τοσο μπορεις χαζουλη
Οκ. Εσύ που γνωρίζεις την πραγματικότητα διαφώτισε μας με τις γνώσεις σου. Ποια επιστημονική πηγή αναφέρει αυτό που είπες για το σύμβολο των ΕςΕς; Ποια επιστημονική πηγή αναφέρει τον δωρικό χαιρετισμό; Τι συμβολίζει το σύμβολο που έβαλα, υπάρχει στην αρχαία Ελλάδα και αν όχι, για ποιον λόγο επιλέχθηκε ως αρχικό σήμα της ΧΑ;
Στο πέτο του βλέπουμε το σήμα των σσ, μοιάζει με διπλό αγγλικό σ, με γωνίες
και εσυ τοσο βλακας που ντρεπομε που σε πειραζω....Είσαι τόσο βαρετός που με ξενερώνεις τελείως. Ουτε να σου απαντήσω δε μου γουστάρει.
αφού δεν υπάρχει περίπτωση να δεχτεί αυτά που λες και το ξέρεις, γιατί συνεχίζεις
αφού δεν υπάρχει περίπτωση να δεχτεί αυτά που λες και το ξέρεις, γιατί συνεχίζεις