nikostratos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 22
- Like
- 460
- Πόντοι
- 306
Λοιπον εχουμε και λεμε, δε θα σχολιασω τα παντα, εγραψες πολλα και ασυνδετα:
- Ο δικος μου πολιτισμος δεν περιεχει μηχανες βασανιστηριων παντως. Περιεχει και κλασσικη μουσικη και ρεμπετικο και κλασσικη και συγχρονη τεχνη και πολλα αλλα που δεν ενδιαφερουν κανεναν εδω μεσα!
- Συνεχισε να βλεπεις αντεννα. Τα πιστευω μου δεν ταυτιζονται με αυτα καποιας παραταξης/κομματος. Αλλα αυτο για την "αναγκη για προασπιση της παραβατικοτητας", απο το Συριζα υποθετω οτι εννοεις, θελω να μου το αναλυσεις. Εννοεις οτι υπερασπιζονται την παραβατικοτητα (βλεπε τρομοκρατια) για να τους ψηφισει ποιος? Ο μη παραβατικος? Επισης, η ομοφυλοφιλια εντασσεται στην παραβατικοτητα?
- Γαμαει το Μασετε. Σε αυτην την ηλικια θα επρεπε να μπορεις να ξεχωρισεις την πραγματικοτητα απο την φαντασια και τα σοβαρα απο τα αστεια.
- Σε τι ειμαι ρατσιστης? Εγω προσωπικα, οχι η παρατακη ή το τοξο που νομιζεις οτι υποστηριζω.
Για την παραβατικότητα αυτή είναι η έννοιά της:
παραβαίνω -ομαι • αόρ. [επίσ.] παρέβην: (μτβ.)
δεν τηρώ κτ που έχει συμφωνηθεί επίσημα ή
ανεπίσημα = παραβιάζω: ~ υπόσχεση/ όρκο/
νόμο. παράβαση η. παραβάτης ο, παραβάτις
& -ιδα & -ισσα η: πρόσωπο που παραβαίνει
τον νόμο. παραβατικός -ή -ό: αυτός που σχε-
τίζεται με την παράβαση του νόμου ή τον πα-
ραβάτη. παραβατικότητα η.
πηγή για το παραπάνω: www.pi-schools.gr/books/gymnasio/erm_lex_a_b_c_gymn/s_301_462.pdf]http://www.pi-schools.gr/books/gymnasio/erm_lex_a_b_c_gymn/s_301_462.pdf[/url]
με βάση αυτό βάλτε και τους άγραφους νόμους.
Επίσης ο δικός σας πολιτισμός περιέχει μηχανές βασανιστηρίων, τις οποίες δεν τις έχουμε δει ακόμα.
Τι εννοεί ο ποιητής: όπως είπαν και οι Ολανδοί, για την ακρίβεια ο Eberhard Edzard van der Laan ότι όσοι δεν μπορούν
να συμορφωθούν θα πρέπει να επανεκπαιδεύονται.
πηγή: [url]
Επίσης ο ρατσισμός δεν πάει μόνο μονομερώς: και ο αντι-ρατσιστής τατσιστής είναι.
πέραν τούτου μιας και δεν προκειτα να προκληθεί κάποια αλλαγή σε κανέναν μας, απαξιώ να σας απαντήσω ξανά.