Επισκέπτης
Alex71, δυσκολευεσαι με τον Jimmy Makulis;
Μηπως εισαι ρατσιστης με τους ΕΤΕ* και ζοριζεσαι;
* Ελληνες Του Εξωτερικου
* Ελληνες Του Εξωτερικου
Απλα μετα την εικοστή ερωτηση απο μερους σου, βαρεθηκα.Alex71, δυσκολευεσαι με τον Jimmy Makulis;
* Ελληνες Του Εξωτερικου
Το ενδεχομενο να λετε σαχλαμαρες, σε ποσα εκατομμυρια ψηφοφορων της ΧΑ θα το εξετασετε?Αν 2 εκατομμυρια κοσμος ψηφισει ΧΑ ενοχλημενος απο το συνθημα ισα δικαιωματα για ολους, τοτε τι να πω, εγω φταιω που ηταν μπετονιερα η μανα τους και βγηκαν ντουβαρια? Παραδινομαι.
Συγνωμη, Τζιμυ Μακουλης...
Το ενδεχομενο να λετε σαχλαμαρες, σε ποσα εκατομμυρια ψηφοφορων της ΧΑ θα το εξετασετε?
Βαριεμαι γρηγορα, τους ανθρωπους που βαριουντε ευκολα.Απλα μετα την εικοστή ερωτηση απο μερους σου, βαρεθηκα.
Ειδες που κανει ματακια και "παιζει" με την καμερα;τι [size=20pt]Κ[/size]αλλιτέχνης είναι τούτος
Δεν εχω αντιρρηση οτι κατα βαση αυτοι ειναι.το ενδεχόμενο οι οργισμένοι χρυσαύγουλοι να είναι κυρίως οι δικοί σας κοψοχέρηδες πότε θα το εξετάσετε?
E, εσενα απλως η αριστερα σε βαφτίζει σκατοφασίστα που ψαχνεις αλλοθι στην αριστερα, και καθαριζει...
Αναρωτιεμαι καμια φορα ομως, ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ δεν καταλαβαινουν, ή κανουν οτι δεν καταλαβαινουν?
Υποστηριζουν ό,τι αλλόκοτο υπαρχει, και οταν ο αλλος σκαει πια απο αντιδραση, τον βαφτιζουν φασιστα και εληξε.
Και λεω δεν μπορει, την θελουν την ανοδο της ακροδεξιας. Δεν μπορει να ειναι τοσο αφελεις και να μην βλεπουν.
τι [size=20pt]Κ[/size]αλλιτέχνης είναι τούτος
Οι σαχλαμαρες καταρριπτονται ευκολα με επιχειρηματα... Οχι με πιπιλισμενες ηθικολογιες και ρητορικες για αλλοκοτους ή τις προσωπικες αισθητικες προτιμησεις του καθενος. Σιγουρα οχι με υποστηριξη νεοναζι κωλοτουμπων. Συνεπως καναμε εναν ωραιοτατο φαυλο κυκλο:Το ενδεχομενο να λετε σαχλαμαρες, σε ποσα εκατομμυρια ψηφοφορων της ΧΑ θα το εξετασετε?
Αν 2 εκατομμυρια κοσμος ψηφισει ΧΑ ενοχλημενος απο το συνθημα ισα δικαιωματα για ολους, τοτε τι να πω, εγω φταιω που ηταν μπετονιερα η μανα τους και βγηκαν ντουβαρια? Παραδινομαι.
Με δυο λογια, οταν ακουμε για υπερμαχους των "ισων δικαιωματων", να κουμπωνομαστε...Ώχου.. ακόμα τσακώνεστε με αυτό το κλασσικό σύνθημα, "ίσα δικαιώματα για όλους"
Άμα πάει να κάνει σοβαρή ανάλυση, για τα ίσα δικαιώματα γίνανε απίστευτα αίσχη και γενοκτονίες.
Μετά την Ισότητα, Αδελφοσύνη και Ελευθερία του Ροβεσπιέρου η Γαλλία έχασε το ένα τέταρτο του πλυθησμού
της λόγω των διώξεων "αριστοκράτων" που περιείχαν τον οποιοδήποτε δεν πίστευε σε αυτό το σύνθημα.
Οι σφαγές σταμάτησαν όταν αυτός, ο Δεϊστής, τέθηκε στην λαιμητόμο.
σσ. Η Ιερά εξέταση σε όλα τα χρόνια της ζωής της θανάτωσε μόλις 8.516 ανθρώπους, τα "ίσα δικαιώματα" όταν πρωτοεφαρμόστηκαν
εξόντωσαν 5.000.000. ανθρώπους αλλά για είμαστε σωστοί+ διώξεις της Ε.Σ.Σ.Δ.+ διώξεις του Μάο+ διώξεις των ερυθρών Χμερ
+ διώξεις του καθεστώτος της Κορέας. Για να είμαστε σωστοί και οι εθνικοσοσιαλιστές έχουνε και το μερίδιό τους αλλά ωχριά
στο μερίδιο των "ίσων".
Ας μη γίνει λόγος για την εγκληματική ανεκτικότητα πολλών χωρών που πιστεύουν σε "ίσα δικαιώματα" αγνοούν τα εγκλήματα αλλοδαπών
που χαρακτηρίζονται από διαφορετικό θρήσκευμα ή φυλή, ή απλά να έχουν άλλες προτιμήσεις. Στοιχεία δεν θα παραθέσω μιας και θα έιναι
άχρηστα.
τον πόνο μου απλά ήθελα να πω.
Και στους εφιαλτες σου κομμουνιστες βλεπεις μηπως? Ισως εχεις εμμονη. Δεν ειμαι τοσο εξοικειωμενος με την ψυχολογια και την ψυχιατρικη, αλλα παιζει να πρεπει να το κοιταξεις. Δεν ειναι καλο να δινουμε αλλες ιατρικες συμβουλες μεσω ιντερνετ περα απο το "πηγαινε στο γιατρο".Ώχου.. ακόμα τσακώνεστε με αυτό το κλασσικό σύνθημα, "ίσα δικαιώματα για όλους"
Άμα πάει να κάνει σοβαρή ανάλυση, για τα ίσα δικαιώματα γίνανε απίστευτα αίσχη και γενοκτονίες.
Μετά την Ισότητα, Αδελφοσύνη και Ελευθερία του Ροβεσπιέρου η Γαλλία έχασε το ένα τέταρτο του πλυθησμού
της λόγω των διώξεων "αριστοκράτων" που περιείχαν τον οποιοδήποτε δεν πίστευε σε αυτό το σύνθημα.
Οι σφαγές σταμάτησαν όταν αυτός, ο Δεϊστής, τέθηκε στην λαιμητόμο.
σσ. Η Ιερά εξέταση σε όλα τα χρόνια της ζωής της θανάτωσε μόλις 8.516 ανθρώπους, τα "ίσα δικαιώματα" όταν πρωτοεφαρμόστηκαν
εξόντωσαν 5.000.000. ανθρώπους αλλά για είμαστε σωστοί+ διώξεις της Ε.Σ.Σ.Δ.+ διώξεις του Μάο+ διώξεις των ερυθρών Χμερ
+ διώξεις του καθεστώτος της Κορέας. Για να είμαστε σωστοί και οι εθνικοσοσιαλιστές έχουνε και το μερίδιό τους αλλά ωχριά
στο μερίδιο των "ίσων".
Ας μη γίνει λόγος για την εγκληματική ανεκτικότητα πολλών χωρών που πιστεύουν σε "ίσα δικαιώματα" αγνοούν τα εγκλήματα αλλοδαπών
που χαρακτηρίζονται από διαφορετικό θρήσκευμα ή φυλή, ή απλά να έχουν άλλες προτιμήσεις. Στοιχεία δεν θα παραθέσω μιας και θα έιναι
άχρηστα.
τον πόνο μου απλά ήθελα να πω.
Τόσες ΜΚΟ...καλή μπίζνα!!!!!Με δυο λογια, οταν ακουμε για υπερμαχους των "ισων δικαιωματων", να κουμπωνομαστε...
καλή η προπαγάνδα, αλλά έχει και τα όριά της.
τουλάχιστον ως προς τον εξευτελισμό των προπαγανδιστών.
αφού λοιπόν ο ξεφτιλισμένος σαμαράς μας είπε ότι γισ τουε διορισμούς που έκανε το ΝΟΥΔΟΥΠΑΣΟΚ έφταιγε η αριστερά,
έρχονται τα ξεφτιλισμένα τσιράκια να μας πουνε ότι η αριστερά φταίει και για τη ΧΑ.
νταξ!
στην χα οχι γι αυτο και μονοι τους ειναι ενα 0,5%
Ο κοσμος ομως;;; με το να μου συγκρινεις τον κινεζο που τρεχει 15 ωρες την ημερα με τον αραπη πρεζεμπορα νομιζεις οτι κανεις καλο στον αραπη η κακο στον κινεζο;
Μήπως εσείς πρέπει να πάτε γιατί παντού βλέπετε φασίστες?Και στους εφιαλτες σου κομμουνιστες βλεπεις μηπως? Ισως εχεις εμμονη. Δεν ειμαι τοσο εξοικειωμενος με την ψυχολογια και την ψυχιατρικη, αλλα παιζει να πρεπει να το κοιταξεις. Δεν ειναι καλο να δινουμε αλλες ιατρικες συμβουλες μεσω ιντερνετ περα απο το "πηγαινε στο γιατρο".