Δε θα του πω εγω πως θα μεγαλωσει το παιδι του. Αν θελει ας μη το βγαλει εξω στο συγκεκριμενο σημειο που γινεται το pride, μιση μερα διαρκει, μια φορα το χρονο. Το προβλημα των δικαιωματων των LGBT ειναι υπαρκτο και ο καθενας εχει δικαιωμα να διαδηλωνει οταν θιγονται τα δικαιωματα του, αν και το gay pride θα μπορουσε να δειχνει λιγοτερο δερμα για να μην διεγειρονται καποιοι...
Αν θελει ας βγαλει το 5χρονο του, ας το ντυσει ΚΚΚ, να κανει antigay pride, στα παπαρια μου, εγω θα συνεχισω να γελαω.
Προσωπικα δε θα εκρινα καποιον που θα νταντεψει το παιδι μου απο τον σεξουαλικο του προσανατολισμο, αλλα απο τα προσοντα του. Εννοειται οτι εχει διαφορα αν ειναι απλα γκευ και φερεται γκευ ή αν μου ερθει στη συνεντευξη ντυμενος τινκερμπελ... Αλλα και παλι δε θα σας πω πως θα μεγαλωσετε τα παιδια σας, προβλημα σας, και στην τελικη μας τα εχετε σκισει με "τα παιδια μας, τι θα γινει με τα παιδια μας?". Στ'αρχιδια μας τα μουλικα σας, τι δεν καταλαβαινετε?
εντιτ: Συμβαδιζει με το "θεσμο της οικογενειας" να γαμας κωλο, να γαμας ΜΕ καποτα, να γαμας πουτανες, να τη χυνεις στη μαπα, στο στομα και στα βυζια, να γαμας εκτος γαμου, να πας σε μασατζιδικα, στριπ και κωλομπαρα, να απατας τη γυναικα σου? Οποτε δεν εχετε επιχειρημα για την ενοχληση της προσωπικης σας αισθητικης θυμαστε τον "θεσμο της οικογενειας". Ε, λοιπον στ'αρχιδια μας και η προσωπικη σας αισθητικη.