aigeas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2009
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
Επιβεβαιώνεις για άλλη μια φορά πως είσαι θαυμαστής των υπανθρώπων τύπου Βούτση. Ο Βούτσης είναι ένα άθλιο κατασκεύασμα που δεν αξίζει να λέγεται άνθρωπος. Η θανατική ποινή είναι αυτό που του αξίζει για τα εγκλήματά του. Πέρα από ιδεολογία δεν μπορώ να καταλάβω πως υπάρχει έστω και ένας άνθρωπος στην Ελλάδα που συμπαθεί το μισάνθρωπο Βούτση που είναι χειρότερος και από Πάσαρη, Κοεμτζή, Παπαχρόνη κλπεπίσης η στάση του Νίκου Βούτση ΗΤΑΝ ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ!
είμαι άνεργος και παω σε σχολείο β'ευκαιρίας και σε σχολείο ελληνικών για μετανάστες ....
Επιβεβαιώνεις για άλλη μια φορά πως είσαι θαυμαστής των υπανθρώπων τύπου Βούτση. Ο Βούτσης είναι ένα άθλιο κατασκεύασμα που δεν αξίζει να λέγεται άνθρωπος. Η θανατική ποινή είναι αυτό που του αξίζει για τα εγκλήματά του. Πέρα από ιδεολογία δεν μπορώ να καταλάβω πως υπάρχει έστω και ένας άνθρωπος στην Ελλάδα που συμπαθεί το μισάνθρωπο Βούτση που είναι χειρότερος και από Πάσαρη, Κοεμτζή, Παπαχρόνη κλπ
Επιβεβαιώνεις για άλλη μια φορά πως είσαι θαυμαστής των υπανθρώπων τύπου Βούτση. Ο Βούτσης είναι ένα άθλιο κατασκεύασμα που δεν αξίζει να λέγεται άνθρωπος. Η θανατική ποινή είναι αυτό που του αξίζει για τα εγκλήματά του. Πέρα από ιδεολογία δεν μπορώ να καταλάβω πως υπάρχει έστω και ένας άνθρωπος στην Ελλάδα που συμπαθεί το μισάνθρωπο Βούτση που είναι χειρότερος και από Πάσαρη, Κοεμτζή, Παπαχρόνη κλπ
αν θέλεις πες και τη γνώμη σου για τα εγκλήματα των χρυσαύγουλων....
Αυτά που νομικά δεν δικαιολογούν το χαρακτηρισμό εγκληματική συμμορία;
Σταμάτη, πολυ ενδιαφερουσες οι τσοντες με τους πουστηδες που ποσταρες πρωι- πρωι στο ...γνωστο θρεντ.
Να υποθέσω οτι ...σε εκφραζουν, ετσι;
λοιπόν ισιούλη επειδή δηλώνεις και νομικός και είσαι κάπως εξυπνότερος (όταν δε σε πιάνει παραταξιακό αμόκ) από τους συντρόφους σου, τα φασισταριά, εδώ μέσα, το θέμα είναι το εξής:
δεκάδες καταγγελίες βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας για βιαιότητες της ΧΑ, οι οποίες εκτελούνται ομαδικά και οργανωμένα.
δεν καταλήγουν όλες νομικά.
ο φόβος της αντεκδίκησης είναι ισχυρός.
από όσες κατέληξαν νομικά υπήρξαν δεκα περίπου καταδίκες μελών της ΧΑ (βρήκα πρόχειρα εγώ) ενώ κάποια μέλη δεν αναγνωρίστηκαν...
ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΑΥΤΟ;
το να τραμπουκίζουν και να εγκληματούν συστηματικά και οργανωμένα τα μέλη μιας "πολιτικής" οργάνωσης;
στατιστικά είναι πιθανότερο να υπάρχει κεντρική κατεύθυνση και σχεδιασμός (εγκληματική οργάνωση) παρά να τυχαίνει να είναι όλοι οι θερμοκέφαλοι μαζεμένοι εκεί...
αν ήθελε η Εισαγγελία θα μπορούσε να διατάξει έρευνα για το αν η οργάνωση λειτουργεί ως εγκληματική συμμορία...
εγώ το πιστεύω απολύτως και νομίζω ότι θα μπορούσε να σταθεί και νομικά...
σε κάθε περίπτωση υπάρχουν ήδη πάρα πολλές ενδείξεις που θα δικαιολογούσαν μια εισαγγελική έρευνα...
βέβαια ακόμη και στο απρόσωπο ίντερνετ έσκασαν οι σχετικές απειλές από χρυσαυγίτικους κλώνους,φαντάσου αν καταθέσει κάποιος ως μάρτυρας.
με το σκεπτικό αυτό άνοιξα το παρόν νήμα και προκαλώ ιδιαίτερα όσους δηλώνουν φαν της ΧΑ να τοποθετηθούν.
εσύ αλήθεια γιατί έχεις τέτοιο νταλκά να υπερασπίζεσαι τα χρυσαύγουλα;
από κόντρα σε ότι λέω εγώ ή από ιδεολογική (αντικομμουνιστική) συγγένεια ;;;
απαντα βλαχοσ/φε συγνώμη,αλλά νομίζω ότι ρατσίζεις ...
ο χρήστης σταματις57 έχει το δικαίωμα (εφόσον δεν ενοχλεί κανένα ή το νόμο) να είναι και gay και κοπρολάγνος (μεταξύ συναινούντων ενηλίκων, πάντα) και ότι θέλει ...
η αντιπαράθεση μαζί του πρέπει να γίνει επί του πολιτικού και όχι επί των σεξουαλικών του προτιμήσεων!
τώρα αν ως χρυσαύγουλος το παίξει και "άντρας", τότε, εντάξει μπορεί να εγκληθεί για ΠΡΟΦΑΝΗ ΑΝΑΚΟΛΟΥΘΙΑ!!!!
εγώ, πάντως, θα ήθελα από το μοντ να ακούσω τη γνώμη του για τα χρυσαύγιτικα εγκλήματα
και όχι τη γνώμη του για τις gay τσόντες που ποστάρει...
απαντα βλαχο
εσυ ειχες πει οτι δεν θα ξαναμιλησεις μαζι μου, τι αλλαξε και πεταγεσαι σαν την πουτσα;;σου θιξαμε το αλλο νικ;;Κατάλαβα.
Σε καβλώνουν κι εσένα οι τσόντες με γριές, σκατά και gay παρτούζες που ποστάρει ο Σταμάτης.
Δεν με εκπλήσσει.
Καμια φορά ξυπνάει ο Βολταίρος μέσα μου (ο φιλόσοφος, όχι το σεβαστό μέλος) και υπερασπίζομαι απόψεις και πρόσωπα με τα οποία διαφωνώ αλλά θέλω να μπορούν να λένε αυτό που πιστεύουν...
Την άποψή μου για τη ΧΑ την έχω γράψει...White trash και τα συναφή...
Πολιτικά μπορούμε να πούμε ό,τι θέλουμε για τη ΧΑ...
Το ζήτημα όμως είναι κατά πόσο με καταγγελίες αντιπάλων της οι οποίοι έχουν σε αρκετές περιπτωσεις υποστηρίξει πολύ πιο σοβαρή εγκληματική δραστηριότητα, ποσοτικά και ποιοτικά, από αυτή των μελών της ΧΑ, μπορεί να κλείσει ένα πολιτικό κόμμα.
Εν ολίγοις, όταν έχω εγκληματικότητα κάργα, λαθρομετανάστευση στο μάξιμουμ, την πόλη να μοιάζει με κακέκτυπο του Λάγος και του Ισλαμαμπαντ, οργανωμένες ομάδες καίνε, καταστρέφουν και δολοφονούν και πολιτικά κόμματα με κοινοβουλευτική εκπροσώπηση παραβιάζουν τους νόμους, η υποτιθέμενη δράση μελών της ΧΑ δεν μπορεί να είναι το άμεσο πρόβλημά μου, χωρίς μάλιστα να υπάρχει και κάποια νομική διαδικασία...
Ελπίζω να σε κάλυψα...
εσυ ειχες πει οτι δεν θα ξαναμιλησεις μαζι μου, τι αλλαξε και πεταγεσαι σαν την πουτσα;;σου θιξαμε το αλλο νικ;;
γκεμπελισκο απανταεγώ το τηρώ, πάντως και δεν ασχολούμαι μαζί σου, γλοιώδες και γελοίο υποκείμενο!!!
οπότε τα "απάντα" σου θα μείνουν αναπάντητα....
1) όχι ΒΕΒΑΙΩΣ!
το βασικό σου επιχείρημα είναι "όταν γίνεται της πουτάνας (σύμφωνα με αυτά που περιγράφεις), ας μην ασχοληθούμε με την ΧΑ"...
με την ίδια λογική οι μικροαπατεώνες (συγκριτικά πάντα) θα λένε: "αφού άλλοι κάνουν μεγαλύτερες απατεωνιές, γιατί πιάνετε εμάς;;;"
και το ίδιο μπορεί να συμβαίνει σε όλα τα αδικήματα...
όπως καταλαβαίνεις είναι προφανώς παράλογη η λογική σου και ανακόλουθη με την υποστήριξη της ευνομίας που έχεις αναλάβει εργολαβικά!!!
αυτή επίσης είναι η μέθοδος της ΥΠΕΚΦΥΓΗΣ! ή του πετάγματος της μπάλας στην εξέδρα....
2) πες μου τη νομική σου γνώμη:
δεν είναι νομικά δυνατόν να ξεκινήσει μια εισαγγελική έρευνα για το αν η ΧΑ λειτουργεί ως συμμορία;
γιατί ο ΦΥΡΕΡ "έκλεισε το μαγαζί" προσωρινά μετά τη δολοφονική επίθεση ΑΓΕΛΗΣ Χρυσαύγουλων κατά του Κουσουρή;
βέβαια εδώ υπάρχει το πρόβλημα της απόδειξης και ο "κίνδυνος" να μην υπάρξει αποτέλεσμα ....
3)μια τελευταία ερώτηση: γιατί ο Βολταίρος ξυπνάει μέσα σου μόνο για ακροδεξιούς και όχι για ακροαριστερούς;
3) Το ότι διαφωνώ με τους ακροαριστερούς, δεν σημαίνει ότι ζήτησα τη φίμωσή τους....Τώρα αν αρκετοί ακροαριστεροί εγκληματούν μπροστά στις κάμερες ή βγάζουν προκηρύξεις όπου αναλαμβάνουν την ευθύνη για δολοφονίες και βομβιστικές επιθέσεις ή συλλαμβάνονται και καταδικάζονται από την αστική δικαιοσύνη, η οποία όταν καταδίκαζε τον κορκό ή τον περίανδρο ήταν καλή υποθέτω, δεν μπορώ να κάνω κάτι, σίγουρα όμως δεν ζητάω την απαγόρευση της λειτουργίας κάθε ακροαριστερής οργάνωσης.