Επισκέπτης
Και τι σε κοφτει τι λεμε για τους δεκσους?Ελογου σου εισαι ελληνας εθνικιστης,ξεχασες?Καλώς το σκατό.
Οσο κια ν προσπαθήσεις αρχηγός της μαλακίας ειναι ο φίλος σου ο υπερπόντικας, δε τον φτάνεις ουτε στο 1/10.
Και τι σε κοφτει τι λεμε για τους δεκσους?Ελογου σου εισαι ελληνας εθνικιστης,ξεχασες?Καλώς το σκατό.
Οσο κια ν προσπαθήσεις αρχηγός της μαλακίας ειναι ο φίλος σου ο υπερπόντικας, δε τον φτάνεις ουτε στο 1/10.
αν υπηρχε πολιτοφυλακη οπως σε αλλα πολιτισμενα κρατη του κοσμου θα ηταν διαφορετικα τα πραγματα τυπε ;)
....ξυσταρχιδες δικε μου...αυτη η φουρνια δασολογων καταγαμησε τις δασικες εκτασεις ανα την ελλαδα....πευκο δεν αφησανε πουθενα ορθιο οι τσογλανοι!Τραβάμε κόμπλεξ από το παρελθόν. Πληρώνουμε τις μαλακιες που έκανε ο γερό Καραμανλής και ο γερο παπανδρεου το 60 για να μην πω για τους δασολόγους του 40.
....ξυσταρχιδες δικε μου...αυτη η φουρνια δασολογων καταγαμησε τις δασικες εκτασεις ανα την ελλαδα....πευκο δεν αφησανε πουθενα ορθιο οι τσογλανοι!
ωραιες εποχες τυπεΥπήρχαν τα Ταγματα Εθνικής Ασφάλειας παλιά τύπε, καιρός να ανασυσταθούν...![]()
οκ ρε παραλιμνιε... οπως τα λες ειναι.Και πριν χρονια εναν που ειχε ελληνικη σημαια στο κρανος, αλλον που την ειχε στο μπουφαν. Κι αν δεν βρισκουν καποιους με ελληνικες σημαιες θα βρουν καποιον με σημαια της ΑΕΚ, του ΠΑΟ ή του ΟΦΗ να πλακωθουν. Κι αν σε παω και στη δεκαετια του '80, εκει να δεις ξυλο. Rockαδες με καρεκλαδες, puks με heavymetalαδες και παει λεγοντας.
Τι προτεινω ? Χρυσαυγητες και αυτοαποκαλουμενοι αναρχικοι, να βγαλουν τα ματια τους μεταξυ τους και εμεις ν΄ασχοληθουμε με τα πραγματικα προβληματα της κοινωνιας.
Αναρχες ηταν αυτοι οι τυποι της ΟΝΝΕΔ δικε μου?Ρωταω γιατι βλεπω τον τονισμο που εβαλες...οκ ρε παραλιμνιε... οπως τα λες ειναι.
υπαρχουν και καφροι που κανουν οτι τους γουσταρει, εγω γιατι πρεπει να απολογιθω για παρτη τους;
Οπως ειπε και ο φιλος πιο πριν ειναι ατομα που γουσταρουν το μπαχαλο, τα ιδια ατομα ηταν στην ασφαλεια της ονεδ, τα ιδια ειναι στην θηρα 7,13 και κανενας δεν κανει κατι, η χα γιατι πρεπει να ζηταει ποινικο μητρωο απο τα μελη της;
Τι συμπέρασμα θες να βγάλεις απο αυτό που λες? Οι δραπέτες των τρικάλων ειναι αλβανοί σκατάνθρωποι, βάρβαροι και άξεστοι απ τη φύση τους.
Θες να πεις οτι κι εμεις εχουμε εγκληματικότητα? Ναι οκ, δεκτο, φυσικά και έχουμε. Πόση όμως? και τι είδους? Με τι κίνητρα κια τι ψυχισμό? Πόσοι ειναι οι Έλληνες που σφάζουν, κόβουν λαιμούς, βιάζουν και κλέβουν και δε το χουν σε τίποτα να σφάξουν για πλάκα τον ληστευόμενο? Εγω ξέρω προσωπικά Έλληνα ληστή που δε πήραζε κουνούπι, πρόσεξε να μην κάνει κακό σε κανένα.
Θες να πεις οτι όλοι το ίδιο ειναι? Λάθος, οι αφροασιάτες ειναι άνθρωποι απο άλλο πολιτιστικό πλαίσιο κι εχουν άλλες αρχές και αξίες, κατώτερες απ τις δικές μας.
τιποτα δεν βαζω τυχαια φιλε μου και για τιποτα δεν υπεκφευγω...Αναρχες ηταν αυτοι οι τυποι της ΟΝΝΕΔ δικε μου?Ρωταω γιατι βλεπω τον τονισμο που εβαλες...
καλα αυτα που λες...Φίλε το έχουμε γράψει καμιά εκατοσταριά φορές.
Η αντι-λαθρομεταναστευτική σας πολιτική είναι παραδόξως επιλεκτική.
Μας έχετε πρήξει τα ούμπαλα με τους ασιάτες/αφρικανούς (φυσικά γιατί ποντάρετε στην αντιπαθώς "εξωτική" εικόνα του αλλόφυλου κίτρινου/αράπη), ενώ η κριτική σας απέναντι σε Αλβανούς, Βαλκάνιους και Ανατολικοευρωπαίους (που όμως είχαν, έχουν και θα έχουν τα άφθαστα πρωτεία της εγκληματικότητας) είναι με το σταγονόμετρο και μόνο αν σας προκαλέσουν να πάρετε θέση επ΄ αυτών.
Γι΄αυτό λέμε ότι ουσιαστικά δημαγωγείτε επάνω στο ζήτημα της λαθρομετανάστευσης - απευθυνόμενοι στο θυμικό των ψηφοφόρων σας - χωρίς να έχετε ουσιαστικές, εφαρμόσιμες πολιτικές λύσεις και προτάσεις - τόσο για την λαθρομετανάστευση, όσο και για την πάταξη της εγκληματικότητας.
ρε τυπε δεδομενης της μη νομιμης οπλοκατοχης δεν νομιζω οτι υπαρχουν τετοια παραδειγματα...ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΠΟΥ ΑΜΥΝΘΗΚΕ ΕΛΛΗΝΑΣ
ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΗΓΕ ΦΥΛΑΚΗ ....
(από το 1974 και μετά) ....
and waiting ....
and waiting ....
and waiting ...
καλα αυτα που λες...
δωσε μας ομως και μια εναλακτικη.
Ποιος θα εκφρασει καλητερα αυτα που θελουμε να πουμε;;;
Ποιος θα χαλασει το ονομα του;;;
ποιος θα δειξει το αντικομμουνιστικο προσωπο του Ελληνα πατριωτη;;;
και γενικα το θεμα ειναι η εναλλακτικη και οχι η απορριψη
η ερωτηση μου ειναι εγω που να εκφραστω;Θα έλεγα καλύτερα, ποιος θα θίξει το διπλό πρόσωπο του Έλληνα ψευδο-πατριώτη του καφενείου, που από τη μία βρίζει τους μετανάστες και από την άλλη τα παίρνει μέσω αδήλωτης εργασίας, χιλιάδων λαθραίων ενοικίων, χαμηλών κοστολογίων παραγωγής και διακίνησης από το φτηνό μεροκάματο του μετανάστη κλπ...
Δεν θα υπήρχαν μετανάστες, αν δεν υπήρχε ζήτηση.
Τα παράνομα κέντρα διακίνησης εργατομαζών που ζητάνε από 2000 έως 8000 ευρώ-δολάρια το κεφάλι για να σε πάνε σε μία χώρα, ξέρουν πολύ καλά ότι κανείς - όσο κι αν πεινάει - δεν θα δώσει αυτά τα χρήματα για να πάει κάπου όπου δεν θα βγάλει αυτά τα χρήματα πίσω. Ξέρουν πολύ καλά πού υπάρχει ζήτηση...
και;;;Γιατί αυτοκτόνησε στο κελί του - σε πόλη της Μακεδονίας, δεν θυμάμαι τώρα ποια - ένας Αφρικανός μετανάστης, τον οποίο τον είχαν έτοιμα να τον στείλουν πίσω στην πατρίδα του;
Γιατί ο τύπος δεν θα μπορούσε να δικαιολογήσει σε συγγενείς/φίλους/τοκογλύφους κλπ, τα λεφτά που πλήρωσε για να έρθει στην Ελλάδα - προφανώς μαζεύοντάς τα από όλους τους παραπάνω - και δεν μπόρεσε τελικά να τα βγάλει.
η ερωτηση μου ειναι εγω που να εκφραστω;
δεν διαφωνω με ολα αυτα που λες αλλα δεν υπαρχουν μονο οι ψευδο-πατριωτες σε αυτην την χωρα και ακομα και αν υπαρχουν νομιζω εχουν το δικαιομα της γνωμης τους, φυσικα δεν εχουν αλαθητο αλλα πρεπει να εκφραστουν.
Πες μας λοιπον 1 που να μην ειναι καταπτιστος φασιστας και να εκφραζει αυτην την μεριδα ανθρωπων...
Δεν θα βρεις μην το ψαχνεις...
Και ξαναλεω οτι η Ελλαδα δεν εχει 1000000 νεοναζι αν ο κοσμος ειχε εναλακτικη και αν οι αντιφρονουντες δεν τον βαφτιζαν φασιστα με το που ελεγε το προβλημα του, η κατασταση θα ηταν τελειως διαφορετικη.
Η μηπως νομιζεις οτι ξαφνικα γουσταρουμε δικτατορες και φασισμο γιατι ειμαστε βιτσιοζοι;