Επισκέπτης
Και τους τρεις με smartphone θα τους δεις.Κοίτα να δεις τώρα τι μου ήρθε διαβάζοντας μπόλντη:
Ζητω ο πολιτισμος της χλαπατσας.
Και τους τρεις με smartphone θα τους δεις.Κοίτα να δεις τώρα τι μου ήρθε διαβάζοντας μπόλντη:
Και τους τρεις με smartphone θα τους δεις.
Ζητω ο πολιτισμος της χλαπατσας.
Ανηκεις στο κομμα των αγαπουληδων-πιρφορων. Μην ξεχνιεσαι.Αλλη επιλογη εκτος απο αυτες τις τρεις δεν υπαρχει?
Κοιτα να δεις που κατα βαθος ειμαι κι εγωανενταχτος.![]()
Ανηκεις στο κομμα των αγαπουληδων-πιρφορων. Μην ξεχνιεσαι.![]()
Το αντιπαλο δεος σου ειναι ο Εθνικογαμισμος![]()
Απολυτως καμια ΜπολντηΤι σχεση εχει ο πολιτισμος με την διασκεδαση?
υπαρχει και ακρο νο3 τυπεΆντε ρε, σου εύχομαι κάποτε να φτάσεις τόσο ψηλά..
Κοίτα να δεις τώρα τι μου ήρθε διαβάζοντας μπόλντη:
Τι σχεση εχει ο πολιτισμος με την διασκεδαση?
Και ποιαν αγαπαω τυπε μου?Ανηκεις στο κομμα των αγαπουληδων-πιρφορων. Μην ξεχνιεσαι.![]()
Το αντιπαλο δεος σου ειναι ο Εθνικογαμισμος![]()
Μην αγχώνεσαι με αυτά εσύ.
Εσύ έχεις ένα στόχο μπροστά σου και τπτ δεν πρέπει να σε αποσπά απ'αυτόν..
Πως, πως, το κρατάμε.
Όπως κρατήσαμε και αυτό το ποστάκι:
Εεεεεεεε, εφόσον η "πιθανή" συμφωνία για την ΔΕΠΑ δεν είναι και τόσο πιθανή πλέον, τον Σαμαρά θα τον ρίξει ο Μητσοτάκης αφού δεν θα τον ρίξουν οι Αμερικάνοι όπως τον Καραμανλή.
Οι οποίοι βέβαια Αμερικάνοι προωθούν τον Τσίπρα........
Αυτες τις ρητορικες στους πουστοφλωρους δαπιτες φιλους σου και στα γατακια εδω μεσα.ρωτησα τι σχεση εχει αυτος ο τροπος διασκέδασης με τον πολιτισμό και απαντηση δεν πήρα... λοιπον? αν ειναι ετσι να αρχισω να κραζω και εγω το σκατομουτρο οτι δεν εχει πολιτισμο επειδη επελεξε αυτο το νικ και αυτο το στυλ δεν πάει ετσι.
Αυτες τις ρητορικες στους πουστοφλωρους δαπιτες φιλους σου και στα γατακια εδω μεσα.
Για παρεα καλα παιδια ειναι. Για τσαμπουκα ποσυτοφλωροι ειναι.Ναι αυτοι ειναι πουστοφλωροι και εσυ εισαι ο μάγκας... αυτο το παραμυθάκι σου λέει η μαμα για να κοιμάσαι τα βράδια? εχουμε γεμισει κομπλεξικούς.
Για παρεα καλα παιδια ειναι. Για τσαμπουκα ποσυτοφλωροι ειναι.
Οταν την ειχαν πεσει οι νεο-Ναζι στη σχολη μου και τραυματισαν μια κοπελα στο χερι,
εμενα κι εναν παλαβο κρητικο, μας σταματησαν απο το περιπτερο της ΔΑΠ, για να μη μπλεξουμε στον καυγα![]()
Τιμωρια να γραψω 300 φορες:Αμα οι νεο ναζι ειχανε ερθει με μαδερια τι ηθελες να κανουν οι δαπιτες? Θα τους βάλουμε σε σχολή πολεμικων τεχνων να παίζουν ξύλο με τους ανεγκέφαλους τους ακροδεξιούς. Και ο BLUE DRAGON βγαζει βιντεακια οτι ειναι νταης και απειλει τους πάντες βλεπεις να του δινεις κανεις σημασια? μονος του ρεζιλευεται.
Τιμωρια να γραψω 300 φορες:
"Δε θα ξανανοιξω διαλογο με τον Μιστερ Μαλακα του bou."