alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.297
- Πόντοι
- 8.006
Και γιατι δεν πετυχε το σχεδιο?Την Δημαρ την στηρίζαν δημοσκοπικά μπας και κόψει του Σύριζα
Και γιατι δεν πετυχε το σχεδιο?Την Δημαρ την στηρίζαν δημοσκοπικά μπας και κόψει του Σύριζα
Σέβομαι τους αρχαίους και όλα όσα πέτυχαν αλλά αν ήμουν ανάμεσα σε αυτούς και στην επιβίωση την δική μου και των συνανθρώπων μου θα ήμουν έτοιμος να τους γράψω στα παπάρια μου τους "προγόνους"....
Εχω απαντησει πεντακοσιες φορες.Δηλαδή εσείς θεωρείτε ότι υπάρχει νομική διάκριση μεταξύ ιθαγένειας και υπηκοότητας στην ελλάδα;
Ή ότι έχει οποιοδήποτε νομικό ενδιαφέρον η εθνικότητα;
Στην κυβερνηση του με τον Κουβελη? Προφανως θα πρεπει να τον βαλει αντιπροεδρο.Έτσι θα γίνει και με τον Σύριζα;
Δεν ειναι η Μανωλιδου να την βαλεις κατω και να την αρχισεις στα πουτσοσκαμπιλα;Τι θα της κανετε δηλαδη?![]()
Και γιατι δεν πετυχε το σχεδιο?
Καποτε οι τουρκοι, πολιορκημενοι στην ακροπολη, αρχισαν να βγαζουν το μολυβι απο τα μαρμαρα.Δεν πρωτοτυπείς. Εχεις την ίδια βαρβαρότητα με τούς μπολσεβίκους, όταν έθεταν το ερώτημα "τι είναι πιό απαραίτητο, ένα ζευγάρι γαλότσες ή ένα καλλιτεχνικό έργο";
Kατά τα λοιπά τοποθετείς κουτοπόνηρα τον ελληνικό πολιτισμό απέναντι από την επιβίωση αποφεύγοντας τον ιστορικό όρο ότι η επιβίωση τών Ελλήνων ήταν πάντα η επιβίωση τού πολιτισμού τους.
Προσπαθείς όσο μπορείς για την προαγωγή τού εθνομηδενισμού αλλά πρέπει να ιδρώσεις περισσότερο.Τόσο εύκολα νομίζετε ότι θα αποδομήσετε τίς Θερμοπύλες νεοβάρβαροι φλώροι;
Δεν προσπαθω να εκμαιευσω τιποτε,μονος του ο καθενας τοποθετειται η οχι για το α,β,γ θεμα και αναλογως κρινεται...Εννοειται οτι θα καταδικασω τη βια απο οπου κι αν προερχεται.
Γι αυτο τους επιτιθεστε δεκα μαζι?
Για να εκμαιευσετε μια δηλωση συμπαθειας υπερ τους?
Εξυπνο.
Στην κυβερνηση του με τον Κουβελη? Προφανως θα πρεπει να τον βαλει αντιπροεδρο.
λυπούμαι δεν έχω πρόχειρη την απάντησή σας... σε ποια ημερομηνία να την αναζητήσω;Εχω απαντησει πεντακοσιες φορες.
Οι εκλογες θα γινουν το 2015 και θα τις κερδισουμε κιολας.Γιατι δεν είναι αντιμνημονιακιά από όσο θυμάμαι η Δημαρ.
Ούτε το πρώτο ούτε το τελευταίο σχέδιο που δεν θα πετύχει είναι.
Σύντομα θα καταπέσουν και τα δικά σας. Κάντε εκλογές τώρα μπας και περισσώσετε τπτ. Του χρόνου το Μάη ετοιμαστείτε για εκλογική ήττα ανάλογη της περσινής του Πασοκ πες του Φαήλου.
μην λες μαλακιες μεσημεριατικα, ανοιξε κανα βιβλιο
Πολυ ωραια, τοποθετουμαι λοιπον ευθεως οτι η επιθεση πολλων εναντιον ενος μου προξενει αναγούλα απο οποιον κι αν πραγματοποιειται.Δεν προσπαθω να εκμαιευσω τιποτε,μονος του ο καθενας τοποθετειται η οχι για το α,β,γ θεμα και αναλογως κρινεται...
Αλλη μια ΤΕΡΑΣΤΙΑ δηλωση,απο τις πολλες του κυρ δικεορου...Οι εκλογες θα γινουν το 2015 και θα τις κερδισουμε κιολας.
Οχι,καθολου ΟΚ γιατι ερχεται κατοπιν ΠΟΛΛΩΝ εορτων οπου επεσε τουμπεκα.Πολυ ωραια, τοποθετουμαι λοιπον ευθεως οτι η επιθεση πολλων εναντιον ενος μου προξενει αναγούλα απο οποιον κι αν πραγματοποιειται.
Και οποιος υποστηριζει αυτην την κατασταση επικαλουμενος οποιαδηποτε ιδεολογικη ή άλλη αιτια ειναι υπανθρωπος.
Οκ τωρα?
Φαλλοκρακτικο ειναι το ζητημα?Δεν ειναι η Μανωλιδου να την βαλεις κατω και να την αρχισεις στα πουτσοσκαμπιλα;
Στο ετος διαφωνεις ή στο αποτελεσμα?Αλλη μια ΤΕΡΑΣΤΙΑ δηλωση,απο τις πολλες του κυρ δικεορου...
Στην κυβερνηση του με τον Κουβελη? Προφανως θα πρεπει να τον βαλει αντιπροεδρο.
Λεξικό τεγόπουλος φυτράκηςτο ιθύς προέρχεται εκ του ρήματος ιθύω, που σημαίνει βαίνω κατ’ ευθείαν. Το ιθύω να μη συγχέεται με το ιθύνω, που σημαίνει κυβερνώ π.χ. ιθύνουσα τάξις.
Ο Κώδικας Ελληνικής Ιθαγένειας μιλά μόνον για ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ (εννοώντας και την κτήση με πολιτογράφηση ήδη από το 1955). Είχαν παρέμβει από τότε οι "ρεπουσοπροδότες";
Και σε σχέση με την τριμερή διάκριση που κάνεις ρωτώ: ποια η σχέση γένους και έθνους;