redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
Στον ύπνο σας τους βλέπετε πουστράκια και σας κόβει κρύος ιδρώτας..
τυπε οι γυφτοι ειναι χρησιμοι για το κοινωνικο συνολο
τυπε πουλανε φτηνα τα καρπουζα και τις αγκιναρες ομως...ειναι εμπορεςΠοια ειναι η χρησιμότητα τους ρε τύπε ? να πουλάνε καρπούζια ? ας τσακιστουν απο το οπτικό μου πεδίο και μπορω να κανω και χωρις πεπονια και καρπούζια. Δεν ειμαι ρατσιστης αλλα ει Αι τωρα άνθρωποι αυτοι που μπορουν να ζουν ανάμεσα μας ???
http://[URL unfurl="true"]www.rodiaki.gr/articles8/178568/thumb_640.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
White power Κέλτικoς σταυρός τού Donaldson VS Ρώσικο σφυροδρέπανο στήν Ελλάδα τού μνημονίου 2013. Θαυμάσια, σουρεάλ αγωνιστικές προτεραιότητες. Καί μάλιστα Ελληνοκεντρικότατες. :jerking:
[MEDIA=youtube]50iyvkHJj5A[/MEDIA]
τυπε εχουν την δικη τους κουλτουρα ρωτα και τον πορνοπαποΠαπαρια ειναι. Κλέφτες βρωμιαρηδες ειναι
Ασκει μια κριτικη για το πως σημερα εχει καταντησει η αναρχια και η περιοχη εξαρχεια, και πως εχουν ξεπουληθει. Το λεει αλλωστε "ΣΗΜΕΡΑ αναρχια fuck".
μεχρι και οι λαθρομεταναστες σαν πηραν χαμπάρι
Αυτούς τους ανθρώπους με αυτή τη νοοτροπία θέλει να μας επιβάλει ο συριζα και η αριστερά ολη.
καμαρώστε τους. Τέτοια θέλουν, τέτοια κάνουν, τέτοια εχουν μέσα τους.
τι ειναι αυτος ρε τυπε φασιστοαραπης;
Οί ισλαμιστές είναι τεράστιο πρόβλημα. Άν δέν μοντερνοποιηθούν θά υπάρξει μεγάλος πόλεμος στό μέλλον. Μεγαλυτεροί τους πολέμιοι οί Εβραίοι. Πότε έγειναν οί τελευταίοι αποκεφαλισμοί στά Βαλκάνια μετά τόν Ελληνικό εμφύλιο; Στήν πρώην Γιουγκοσλαβία;
Ποια ειναι η χρησιμότητα τους ρε τύπε ? να πουλάνε καρπούζια ? ας τσακιστουν απο το οπτικό μου πεδίο και μπορω να κανω και χωρις πεπονια και καρπούζια. Δεν ειμαι ρατσιστης αλλα ει Αι τωρα άνθρωποι αυτοι που μπορουν να ζουν ανάμεσα μας ???
τυπε πες του για την πολιτιστικη κουλτουρα τους ποσο συμαντικη ειναιδηλαδή αν ήσουν ρατσιστής τι διαφορετικό θα έλεγες?
δηλαδή αν ήσουν ρατσιστής τι διαφορετικό θα έλεγες?
τυπε τους δωσανε σπιτια αλλα δεν γουσταρουν..η χειροτερη φαρα,δεν υπαρχει ουτε ενας γυφτος καλος !Που εχει άδικο ρε? δεν μπορούν να ζουν ανάμεσα μας. Πάνε ζήσε στα γύφτικα να τους εχεις γειτόνους να φρίξεις. Οι Έλληνες δε τους θέλουν ουτε τους γύφτους ουτε κανένα ασιήτη φαιόχρωμο βρωμιάρη. ουστ!