ATENISTAS
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
δεν εννοούσα αν είσαι ΧΑ ρε μπούμπηδεν ειμαι ΧΑ καρντια μου...
κατά πόσο μαλάκας και αμόρφωτος είσαι εσύ
δεν εννοούσα αν είσαι ΧΑ ρε μπούμπηδεν ειμαι ΧΑ καρντια μου...
όπα ρε μεγάλε, δηλαδή η πλειοψηφία του λαού κερδοσκοπεί από του λάθρους;;Όσο αυτά αποτελούν αντιπολιτευτικές εξαγγελίες, γίνονται δεκτά με πανηγυρισμούς.
Αν ήσασταν μέλλουσα κυβέρνηση και αυτά αποτελούσαν κυβερνητικό πρόγραμμα, θα είχατε την τύχη του Καρατζαφέρη.
Δεν ξέρεις σε ποια χώρα ζεις mparmpa - και άλλοι δεν το είχαν επίσης καταλάβει και σήμερα είναι εγκλωβισμένοι στο 4%.
Edit Όταν βάλεις χέρι στην τσέπη του Έλληνα, θα σου πω εγώ πού θα πάνε οι αντιρατσιστικές κορώνες.
οι χειρότεροι νοικάρηδεςΚοιμάστε τον ύπνο του δικαίου.
Πέρα από τις δουλειές και τα ανάλογα μεροκάματα, πήγαινε ρώτα ένα μεσίτη τι θα γίνει την επόμενη μέρα, σε περίπτωση που υποθετικά μιλώντας, θα εξαφανίζονταν οι μετανάστες, αφήνοντας τα σπίτια που νοικιάζουν.
(Δεν είμαι υπέρ της κατάστασης με τους μετανάστες - λαθραίους και μη - αλλά εσείς είσαστε ή αιθεροβάμονες ή πολιτικοί απατεώνες).
δε στα πανε καλάχθές το βράδυ έπεσε χοντρό ξύλο στην γειτονιά του.... νέου 1234 meταξύ αναρχικών και χρυσάβγουλων , ήρθαν Δίας ,δέλτα κλούβες ματ ,όλα τα καλά παιδιά στην γούναρη ,απ ότι μου μετέφεραν τα χρυσάβγουλα ( 15-20) ήταν ξαπλωμένα στο οδόστρωμα και τόπος μες τα αίματα :o ;)
ΑΑΑ!! είσαι επαγγελματίας χρυσοβλακας ΖΙΤΟ Η ΕΛΑΔΑ!!αν ήξερες πόσοι ιδιοκτητες μας παίρνουν και μας ζητάνε να πάμε να βγάλουμε τους νοικάρηδες τους έξω για τους λόγους που προανεφερα
τουλάχιστον εγώ πληρώνομαι ως επαγγελματίαςΑΑΑ!! είσαι επαγγελματίας χρυσοβλακας ΖΙΤΟ Η ΕΛΑΔΑ!!
εγώ κομματόσκυλο δεν υπήρξα...τουλάχιστον εγώ πληρώνομαι ως επαγγελματίας
εσύ που είσαι ηλίθιος στο τζάμπα ;;;
υπήρξες πασοκόσκυλοεγώ κομματόσκυλο δεν υπήρξα...
αν θέλεις να βοηθήσεις την χώρα σου βρες μια κανονική δουλειά...υπήρξες πασοκόσκυλο
τι χειρότερο από αυτό;
εγώ θα έλεγα να κάνεις εσύ ένα μεγάλο καλό στην χώρα αλλά και κυρίως στον εαυτό σου ...αν θέλεις να βοηθήσεις την χώρα σου βρες μια κανονική δουλειά...
Aψογος ΠΠ...άνθρωπος που μπερδεύει τα RECORDS με το REPORT
και μεταξύ ΒΛΑΚΕΙΑΣ ΑΓΝΟΙΑΣ ΚΑΙ ΞΕΡΟΛΙΑΣΗΣ,
αποκαλεί ΜΕ ΕΠΑΡΣΗ 1000 ΚΑΡΔΙΝΑΛΙΩΝ
τους ερευνητές του ΙΟΥ "απατεώνες"
ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΝΟΓΑ
ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΠΟΣΤΑΡΕΙ...
ΑΝ ΕΧΕΙ ΤΣΙΠΑ!
ΙΔΟΥ Η ΑΝΤΙΚΡΟΥΣΗ ΤΗΣ ΘΕΣΗΣ ΤΡΑΒΑΤΡΟΜΠΑ:
Ο ΔΕΚΑΤΟΣ ΤΟΜΟΣ ΤΗΣ REPORT έχει 420 σελίδες και αναφέρεται στους μετανάστες και το έγκλημα.
NCJ Number: NCJ 044548 Find in a Library
Title: US NATIONAL COMMISSION ON LAW OBSERVANCE AND ENFORCEMENT - REPORT NO 10 - REPORT ON CRIME AND THE FOREIGN BORN
Author(s): E ABBOTT
Date Published: 1931
Page Count: 420
και φυσικά είναι ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑ από τα RECORDS της επιτροπής.
κι εδώ η έρευνα του Ιού ΤΗΣ ΠΙΟ ΕΓΚΥΡΗΣ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ με αναφορά στους 14 τόμους της REPORT της επιτροπής και όχι ΒΕΒΑΙΑ των RECORDS...
πόσες φορές θα σε ξεφτιλίσω ακόμα αγράμματε ξερόλα?
Οποτε εισαι το λιγοτερο απατεωνας...ανυπαρκτα στοιχεια επικαλεστηκες...δεν την γνωριζω .. απο κει και περα το να επικαλειται ενα μεσον ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ στοιχεια για να τεκμηριωσει μια θεση ειναι το λιγωτερο απατη...
Οποτε εισαι το λιγοτερο απατεωνας...ανυπαρκτα στοιχεια επικαλεστηκες...
Οπως χρεωνοντας στους Ιους ερευνα στα records κανοντας τον μαλακα για τα reports...οπως ???
Οπως χρεωνοντας στους Ιους ερευνα στα records κανοντας τον μαλακα για τα reports...
Στανταρακι βεβαια εσυ απο καποιο αιλινωψειχω site αντεγραψες,απο τους πραγματικους απατεωνες δηλαδη,νομιζοντας οτι τους γαμησες τωρα τους"Ιους",τον ΠΠ κλπ...εψαξα λιγουλακι αλλα δεν εκατσε τιποτε.
Γελοιε.
Οχι ενα σημειο...το σημειο γυρω απο το οποιο εστησες το"επιχειρημα"σου οτι οι"Ιοι"ειναι το λιγοτερο απατεωνες,οπως εγραψες...Και φυσικα εαν δεν σου γινοταν η μουρη κρεας ακομη θα συνεχιζες στο ιδιο βιολι.
Οποιος αμφιβαλλει μπορει να τσεκαρει τη συζητηση και πως ΕΠΕΜΕΙΝΕ ο τραβατρομπας οτι οι"Ιοι"ειναι"το λιγοτερο απατεωνες" γιατι τα reports δεν υπαρχουν και τα λοιπα.
Και κατι ακομη...υποδειξεις τι και πως θα συζητησω και που θα εστιασω δεν δεχομαι...αλλου αυτα.
όπα ρε μεγάλε, δηλαδή η πλειοψηφία του λαού κερδοσκοπεί από του λάθρους;;
μην τρελαθούμε κιόλας... ένα πολύ μικρό ποσοστό είναι αυτοί ...