redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
η μόνη ελπίδα!Εθνικη Ελπιδα!![]()
η μόνη ελπίδα!Εθνικη Ελπιδα!![]()
Μα'στα. Δηλαδη πανε να εξαπατησουν τους ψηφοφορους... Και παλι. Μεγαλη διαφορα απο τους προηγουμενους.Καμια κωλοτουμπα,προεκλογικα λιγο πιο light για να μην τρομαξει ο λαος και οταν ερθει η ωρα θα γινουν ολα οπως πρεπει ;)
η Χρυση Αυγη δεν θα κανει κωλοτουμπες,ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ!!!!! ;)
άλλος ένας πουθενάς ...Εθνικη Ελπιδα!![]()
Δε βαρεθηκατε την καραμελα οτι δεν υπαρχει αλλη επιλογη? Ελεος...άλλος ένας πουθενάς ...
μακαρι το εγκλημα των προηγουμενων να ηταν απλα η εξαπατηση των ψηφοφορων ως προς την ιδεολογια τους.Μα'στα. Δηλαδη πανε να εξαπατησουν τους ψηφοφορους... Και παλι. Μεγαλη διαφορα απο τους προηγουμενους.
σε ακούωΔε βαρεθηκατε την καραμελα οτι δεν υπαρχει αλλη επιλογη? Ελεος...
εγω παντως τα υπολοιπα αποκομματα βλεπω να κανουν κωλοτουμπεςΜα'στα. Δηλαδη πανε να εξαπατησουν τους ψηφοφορους... Και παλι. Μεγαλη διαφορα απο τους προηγουμενους.
σε ακουμε.....Δε βαρεθηκατε την καραμελα οτι δεν υπαρχει αλλη επιλογη? Ελεος...
σε ακούω
σε ακουμε.....
δηλαδη ποιος;Καποιους που να μην ειναι νεοΝαζι, κωλοτουμπες, συμμοριτες, ισως? Εγω θα σας πω? Εσεις εχετε το προβλημα οτι ειστε ακροδεξιοι, λυστε το.
εσύ το ψηφίζεις και γιατί???Καποιους που να μην ειναι νεοΝαζι, κωλοτουμπες, συμμοριτες, ισως? Εγω θα σας πω? Εσεις εχετε το προβλημα οτι ειστε ακροδεξιοι, λυστε το.
Ειπαμε τα πιστοποιητικα εθνικων φρονηματων αφου βγειτε κυβερνηση θα τα ζητατε και επισημα!εσύ το ψηφίζεις και γιατί???
Ειπαμε τα πιστοποιητικα εθνικων φρονηματων αφου βγειτε κυβερνηση θα τα ζητατε και επισημα!
![]()
![]()
τόσο πολύ ντρέπεσαι για αυτό που ψηφίζεις??? (αν ψηφίζεις ...)
παπάρα εγώ δεν μπήκα για να προμοτάρω την ΧΑ αλλά για να σαμποτάρω τον συριζα. Φαίνεται και από το 1ο μου ποστ.σώπα ρε ήρωα!!!!
εσύ για να παραδεχτείς ότι είσαι εγκάθετος χρυσαύγουλος
που μπήκες στο φόρουμ μόνο και μονο για προπαγάνδα,
χρειάστηκε να εφαρμόσω τη μαιευτική του Σωκράτη και των προσωκρατικών μαζί...
μιλάς για τους άλλους, τρόμπα!!!!
παπάρα εγώ δεν μπήκα για να προμοτάρω την ΧΑ αλλά για να σαμποτάρω τον συριζα. Φαίνεται και από το 1ο μου ποστ.
και δεν νομίζω να μου πήρε πάνω από 50 ποστς για να πω τι είμαι
σαν αντίπαλο δικό μας σας έχουμε τελείως χεσμένους, είστε πολύ gay για να σας θεωρήσουμε κάτι ...50 από τότε που σε πρωτορώτησα...![]()
![]()
![]()
αρχιπαπάρα!
όσο γι' αυτό που λες ποια η διαφορά?
είναι γνωστό ότι ο μακράν πρώτος αντίπαλος των ναζί είναι ο Σύριζα...
σαν αντίπαλο δικό μας σας έχουμε τελείως χεσμένους, είστε πολύ gay για να σας θεωρήσουμε κάτι ...
το θέμα ήταν να δείξω σε κάτι βόδια εδώ μέσα που δεν είχαν ιδέα τι λέει ο συριζας σε συγκεκριμένα θέματα και που δεν είχαν διαβάσει ούτε μια γραμμή από το πρόγραμμα του ...
θελετε και τις ψηφους των δεξιων στον Συριζα;έτσι κι αλλιώς τη γραμμή του μιχάλαγα εφάρμοζες...
μη λακίσει ψήφος της δεξιάς προς το σύριζα...
τεσπα, δεν έχει σημασία, ο ρόλος του νικ αυτού ειναι γνωστός πλέον.
δοκιμάστε με άλλα...
για πρώτη φορά εμφανίστηκε ο σοβαρότατος κίνδυνος να καταλάβει (με νόμιμα μέσα) την εξουσία η αριστερά στην Ελλάδα και συγκεκριμένα το πιο ελεεινό και ύπουλο κομμάτι της.έτσι κι αλλιώς τη γραμμή του μιχάλαγα εφάρμοζες...
μη λακίσει ψήφος της δεξιάς προς το σύριζα...
τεσπα, δεν έχει σημασία, ο ρόλος του νικ αυτού ειναι γνωστός πλέον.
δοκιμάστε με άλλα...