Tsambo
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 5
- Πόντοι
- 66
Οι εποχες εξετασης εθνικων φρονηματων περασαν...O αράπης πού μισεί τον λευκό επειδή ανήκει στην λευκή φυλή, είναι ρατσιστής;
Οι εποχες εξετασης εθνικων φρονηματων περασαν...O αράπης πού μισεί τον λευκό επειδή ανήκει στην λευκή φυλή, είναι ρατσιστής;
Θα σας βαλουν στις τρυπες σας αυτοι που σας βγαλανε, επειδη τους συμφερει, ρε αποκαϊδι. Οχι εγω. Το λυκειο με το ζορι το βγαλαμε, ε? Μαθε στοιχειωδη αναγνωση Ελληναρα.γεια σου ρε μαγκα που θες να χωσεις στις τρυπες του τα " φασιστακια" . Γεμισαμε λεβεντες στο γιουνανισταν
Θα σας βαλουν στις τρυπες σας αυτοι που σας βγαλανε, επειδη τους συμφερει, ρε αποκαϊδι. Οχι εγω. Το λυκειο με το ζορι το βγαλαμε, ε? Μαθε στοιχειωδη αναγνωση Ελληναρα.
Θα σας βαλουν στις τρυπες σας αυτοι που σας βγαλανε, επειδη τους συμφερει, ρε αποκαϊδι. Οχι εγω. Το λυκειο με το ζορι το βγαλαμε, ε? Μαθε στοιχειωδη αναγνωση Ελληναρα.
Αντιθετως, εγω σου εθιξα τα φασιστοναζιστακια και πεταχτηκες να τα υπερασπιστεις κατα πως φαινεται. Κατα τα αλλα ακομα να πιασεις τι προσπαθω να πω. Δε πειραζει. Καλο διαβασμα!Τι εγινε σου θιξαμε την υποληψη και βγηκες να την υπερασπιστεις? Λεβεντες του πληκτρολογιου μου εσεις
Α ενω εσυ εξυπνοπουλι προλαβες και με κατεταξες? Οχι κανεις λαθος στην ιδια συνομοταξια εισαι εσυ και αυτου που θα χωθουν στις τρυπες. Μαγκες του κολου.
Οχι ελληναρας απλος ελληνας. Εχεις προβλημα με αυτο ?
Δυστυχως για εσας φασιστακια οι εποχες που στελνατε τους "ασθενεις" εξορια περασανε. Παει η μονη σας αμυνα, να φιμωνετε τον αντιλογο.συριζα ,κκε ή ΔΗΜΑΡ ??? τι απο ολα εισαι ??? γιατι απο ρητοριες χορτασαμε .....να λες και τι ψηφιζεις για να μπορουμε να αντιμετωπιζουμε τον καθενα αναλογα την ασθενεια που φερει !!!!
Αντιθετως, εγω σου εθιξα τα φασιστοναζιστακια και πεταχτηκες να τα υπερασπιστεις κατα πως φαινεται. Κατα τα αλλα ακομα να πιασεις τι προσπαθω να πω. Δε πειραζει. Καλο διαβασμα!
Δυστυχως για εσας φασιστακια οι εποχες που στελνατε τους "ασθενεις" εξορια περασανε. Παει η μονη σας αμυνα, να φιμωνετε τον αντιλογο.
Στου κουφου την πορτα, το σαπουνι σου χαλας! Εγινε?για να πεταγεσαι ετσι προφανως εχεις παρει χαμπαρι οτι ο κοσμος αλλαζει σιγα σιγα και βλεπει τις μαλακιες παρελθοντων ετων....τις παπατζες τις μεταπολιτευσης.....φοβαστε ολοι οι κλεφταραδες μην σας παρουν με τις πετρες και τις φαπες......δικαιολογημενος εισαι .....πρεπει να φοβασαι!!!!
Στου κουφου την πορτα, το σαπουνι σου χαλας! Εγινε?
Τι να πει κι αυτος, τοσα ξερει τοσα λεει. Η αληθεια ειναι οτι μαυροι μουσουλμανοι SS τους καψαν τους ΕβραιουςΟ Κασιδιάρης αρνείται το ολοκαύτωμα
η αληθεια ειναι οτι υπηρχαν μετα τον πολεμο 6000000 εβραιοι αραΤι να πει κι αυτος, τοσα ξερει τοσα λεει. Η αληθεια ειναι οτι μαυροι μουσουλμανοι SS τους καψαν τους Εβραιους
όπως χέστηκαν αυτοί για τις γενοκτονίες των ελλήνων, χεστήκαμε και εμείς για το "ολοκαύτωμα" τους ...Τι να πει κι αυτος, τοσα ξερει τοσα λεει. Η αληθεια ειναι οτι μαυροι μουσουλμανοι SS τους καψαν τους Εβραιους
όπως χέστηκαν αυτοί για τις γενοκτονίες των ελλήνων, χεστήκαμε και εμείς για το "ολοκαύτωμα" τους ...
συμφωνω αλλα αυτο επρεπε να πει και ο κασιδιαρης και οχι να δηλωσει αρνητης δημοσια...όπως χέστηκαν αυτοί για τις γενοκτονίες των ελλήνων, χεστήκαμε και εμείς για το "ολοκαύτωμα" τους ...
όπως χέστηκαν αυτοί για τις γενοκτονίες των ελλήνων, χεστήκαμε και εμείς για το "ολοκαύτωμα" τους ...
Πριν μια εβδομάδα δεν είχες άποψη και δεν σε ενδιέφερε το ολοκαύτωμα. Τώρα ξαφνικά σε ενδιαφέρει, έβγαλες συμπέρασμα για την ιστορική αλήθεια και βάζεις το ολοκαύτωμα εντός εισαγωγικών...
Μπροστά πάει ο Νικηταράς, πίσω ο Κολοκοτρώνης, και παραπίσω οι Ελληνες με τα σπαθιά στα χέρια
(δημῶδες)
εσυ ρε ξυδη ερχεσαι λες μια και φευγεις;Πριν μια εβδομάδα δεν είχες άποψη και δεν σε ενδιέφερε το ολοκαύτωμα. Τώρα ξαφνικά σε ενδιαφέρει, έβγαλες συμπέρασμα για την ιστορική αλήθεια και βάζεις το ολοκαύτωμα εντός εισαγωγικών...