Επισκέπτης
Δεν χρειαζεται να ειμεθα ασχετοι απο πολιτικα,για να καταλαβουμε καποια πραγματα.
Τὸ πρόβλημα σας δὲν εἶναι ἡ ἔλλειψις γνώσεων περὶ πολιτικῆς. Εἶναι ἡ ἔλλειψις γνώσεων περὶ... ναυσιπλοΐας.
Δεν χρειαζεται να ειμεθα ασχετοι απο πολιτικα,για να καταλαβουμε καποια πραγματα.
αφού είσαι άσχετος με τα πολιτικά,
πως κρίνεις
και τι σε νοιάζει?
Είναι κι αυτή η οξυδέρκεια που σε χαρακτηρίζει..
Τὸ πρόβλημα σας δὲν εἶναι ἡ ἔλλειψις γνώσεων περὶ πολιτικῆς. Εἶναι ἡ ἔλλειψις γνώσεων περὶ... ναυσιπλοΐας.
να κρινω οτι σε ενα πορδελοσαιτ με γενικοτερη ποικιλη υλη η μοναδικη σου ενασχοληση με τα πολιτικα σε χαρακτηριζει μαλακα? νταξει οκ δικιο εχεις δυσκολο
Δεν χρειαζεται να γνωριζω Ναυσιπλοια αγαπητε,δεν ειμαι πλοιαρχος.Τὸ πρόβλημα σας δὲν εἶναι ἡ ἔλλειψις γνώσεων περὶ πολιτικῆς. Εἶναι ἡ ἔλλειψις γνώσεων περὶ... ναυσιπλοΐας.
άρα μαλάκας είναι όποιος δε σου μοιάζει? το δέχομαι κι ευχαριστώ.
Ναί, ἀλλὰ ἡ χελώνη ὑπερισχύει τοῦ λαγώου ἐν τῷ βίῳ. Ὁ κύριος συντόμως θὰ καταστῇ πλοίαρχος, σεῖς θὰ παραμείνητε εἰς τὰ καταγώγια.
Δεν χρειαζεται να γνωριζω Ναυσιπλοια αγαπητε,δεν ειμαι πλοιαρχος.
πολλοι ειναι που δε μου μοιαζουν, αλλα να γραφουν ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στα πολιτικα ειστε ελαχιστοι καλοι μαλακες
και γιατί νομίζεις ότι ενδιαφέρει οποιονδήποτε άλλον αυτή η γνώμη σου?
Ενταξει ρε μαλακα αυτα τα ξερουν και οι επικουροι.Αυτο που προσπαθωουτε ενα στιγμα δε ξερεις να βγαλεις?
Ενταξει ρε μαλακα αυτα τα ξερουν και οι επικουροι.Αυτο που προσπαθω
να του εξηγησω ειναι οτι στην θεση που ειμαι δεν χρειαζεται.
χαχα μα αν σε ενδιεφερε η γνωμη μου και των υπολοιπων δε θα ησουν μαλακας to begin with
Δεν υπάρχει αριστερά δικέ μου...Το εργοστάσιο έκλεισε και πλέον υπάρχει μόνο η αντιπροσωπεία...και ποιοι ειναι αριστερα δηλαδη,ο συριζα και η ανταρσια που καινε τραπεζες και δολοφονουν τους εργαζομενους?