Ολλανδός
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
Εξαρτάται.
Η λέσχη Bilderberg που κολλάει σε όλο αυτό?Τώρα βλέπω σχόλια στο youtube από διάφορους και ρωτάω γιατί δεν το 'χω ψάξει καθόλου το θέμα....
Εξαρτάται.
another science fiction story... να το κάνεις κόμικ.. ο αχαχουχας θα το αγοράσει σίγουρα.
Το πλοίο 'Κράτος του Ισραήλ' ιδιοκτησίας της οργάνωσης 'Χαγκανά' αποβιβάζει Εβραίους μετανάστες στο λιμάνι της Χάιφα το 1947
και ερωτώ
από που ήρθαν?? πως ήρθαν από άλλες χώρες??
πήγαν από όλη την ευρώπη, ήταν "ισπανοί", ήταν "ιταλοί", ήταν "πολωνοί" ... εγκατέλειψαν τις "πατρογονικές τους εστίες" γιατί ήταν εβραίοι και τίποτα από τα πραπάνω ...
αστα ψόφια εσύείναι που τους φέρθηκαν καλά...
Θες να μάς πείσεις ότι είσαι μασόνος ή νομίζεις ότι έχουμε απορίες γι αυτά τα νούμερα;
Η λέσχη Bilderberg που κολλάει σε όλο αυτό?Τώρα βλέπω σχόλια στο youtube από διάφορους και ρωτάω γιατί δεν το 'χω ψάξει καθόλου το θέμα....
οι εβραίοι που έμεναν Ελλάδα γιατί πήγαν στο Ισραήλ ?? δεν ήταν έλληνες???Και τι; Άδειασε ο κόσμος από Εβραίους; Κάποιοι (ίσως και οι περισσότεροι) επέλεξαν να μην πάνε στο Ισραήλ.
Το πλοίο 'Κράτος του Ισραήλ' ιδιοκτησίας της οργάνωσης 'Χαγκανά' αποβιβάζει Εβραίους μετανάστες στο λιμάνι της Χάιφα το 1947
και ερωτώ
από που ήρθαν?? πως ήρθαν από άλλες χώρες??
πήγαν από όλη την ευρώπη, ήταν "ισπανοί", ήταν "ιταλοί", ήταν "πολωνοί" ... εγκατέλειψαν τις "πατρογονικές τους εστίες" γιατί ήταν εβραίοι και τίποτα από τα πραπάνω ...
Oι ιδρυτές τού Σοσιαλιστικού Εργατικού Κόμματος Ελλάδας το 1918 (μετέπειτα ΚΚ"Ε") σε ποιά φυλή ανήκαν άραγε;
οι εβραίοι που έμεναν Ελλάδα γιατί πήγαν στο Ισραήλ ?? δεν ήταν έλληνες???
ή μήπως ήταν εβραίοι (ισραηλινοί δηλαδή κατά βάθος...)
Η λέσχη Bilderberg κολλάει παντού. Είναι το κερασάκι στην τούρτα του κάθε συνωμοσιολόγου.
αστα ψόφια εσύ
αυτοί που επιβίωσαν από τον πόλεμο, 3 χρόνια μετά γιατί εγκατέλειψαν τις πατρίδες τους (εδώ γελάνε ) και πήγαν στο ισραήλ ??????
Η λέσχη Bilderberg κολλάει παντού. Είναι το κερασάκι στην τούρτα του κάθε συνωμοσιολόγου.
ποιές πατρίδες τους??
H ιδεοληψία όλων εσάς τών καθ' έξιν αριστεριτζήδων ότι όλα είναι τυχαία, εξηγεί μεταφυσικά μιά κοινωνία πού υποτίθεται ότι θάπρεπε να την αναλύετε διαλεκτικά.
Μα εγώ ξέρω Εβραίους που εξακολουθούν και μένουν Ελλάδα. Και στρατό πήγαν και μια χαρά ελληνική συνείδηση έχουν. Ξεκολλάτε μωρέ!
Η ιδεοληψία όλων εσάς των χρυσαυγιτών ότι όσοι διαφωνούν μαζί σας είναι αριστεροί, είναι πέρα και πάνω από κάθε λογική.
Δεν αυτοχαρακτηρίζεσαι αριστερός;
850 φορές το έχω πει. ΔΕΝ είμαι αριστερός.
Φαντάζομαι θα χέστηκες από τη χαρά σου πού το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο έστειλε συγχαρητήριο τηλεγράφημα στον Alexis για την εκλογική του επιτυχία.