ντροπή είναι να βρίσκονται στη βουλή και πολλοί άλλοι ... για αυτό ανέφερα το "αντιρατσιστικό" ... θα μπορούσε να μας απαλλάξει από αρκετούς από αυτούς ...
Υ.Γ. εγώ δεν είμαι 100% υπέρ αλλά επειδή κατάλαβα ότι εσύ το βλέπεις πολύ "ζεστά" το θέμα της Ρεπούση είπα μήπως έπρεπε να το διάβασεις για να είχες και γνώμη επ' αυτού ...
Nαι αλλα οι "πολλοι αλλοι" θεωρειται ντροπιαστικο να ειναι στην βουλη επειδη εχουν κανει πραγματα ντροπιαστικα.
Η Ρεπουση ευτυχως δεν εχει προλαβει να κανει τιποτα και μαλλον δεν θα προλαβει γενικα.
Φτανουν οσα λεει. Και πολυ περισσοτερο με εκνευριζουν τοποθετησεις σαν της Ρεπουση για ποντιους, μικρασιαστες κλπ παρα του μιχαλολιακου πχ που μπορει να θελει να πεταξει στην θαλασσα ολους τους ξενους. Δεν περιμενω κατι αλλο απο τον μιχαλολιακο και την ΧΑ, ξερω γιατι μιλαμε.
Η Ρεπουση ομως? Υποτιθεται ιστορικος, μορφωμενη, με επιπεδο. Ναι τυπε μου αυτο λεγεται ανθελληνισμος και δεν το εχω πει για αλλον ελληνα πολιτικο απο οσο θυμαμαι.
Δηλωσεις που εχουν γινει κατα καιρους για σκοπια και ανατολικη θρακη πχ, δεν με εχουν ενοχλησει(τοσο τουλαχιστον). Συνηθως δεν ασχολουμαι με αυτα. Αυτη ομως ειναι απαραδεκτη.
Ντροπη απλα.
Δεν ξερω για το αντιρατσιστικο. Γενικα πρεπει να υπαρχει νομικο πλαισιο να προστατευει τα δικαιωματα των μεταναστων(νομιμων και μη) μεχρι την στιγμη που θα κανουμε επιτελους κατι με τους μεταναστες. Να φυγουμε απο δουβλινα, σενγκεν(ουτε ξερω ποιες ειναι οι συμφωνιες αλλα ξερω οτι δεν μας συμφερουν πλεον, ολοφανερα) να "κλεισουν" κατα καποιο τροπο τα συνορα μας. Οσοι μπορουν να απορροφηθουν, καλως. Οι υπολοιποι συγγνωμη κιολας αλλα πρεπει να πανε πισω. Αν η ΕΕ εχει αντιρρηση, κανενα προβλημα επισης ας τους παρει αυτη. Εμεις δεν μπορουμε. Αυτα, χωρις να εχω ιδεα τι λεει το αντιρατσιστικο.