caracortado
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2012
- Like
- 72
- Πόντοι
- 16
Καὶ ἡμεῖς λοιπὸν πιστεύομεν εἰς τὴν σκέψιν τοῦ Führer, ὄχι εἰς τὸν Führer ὡς προσωπικότηταν/διοίκησιν/καθεστώς.
Καὶ ἡμεῖς λοιπὸν πιστεύομεν εἰς τὴν σκέψιν τοῦ Führer, ὄχι εἰς τὸν Führer ὡς προσωπικότηταν/διοίκησιν/καθεστώς.
προβάλλουν, τον εθνικισμό».
ειδες που και εσυ την μια κρεμας και την αλλη δικαιολογεις;;;
Και βεβαια τα λεει τα παραπανω αλλα για φαντασου τι θα ειχες ριξει στον Μιχαλολιακο σε παρομοια συνεντευξη για τον χιτλερ
Η μεγάλη διαφορά είναι ότι στην περίπτωση του Μιχαλολιάκου και του ναζισμού είναι πως εδώ έχουμε να κάνουμε με τα βασικά ιδεολογικά κείμενα του κόμματος
Μα δεν αρνείται κανείς ότι υπάρχουν μαοκικοί μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ.
Η μεγάλη διαφορά είναι ότι στην περίπτωση του Μιχαλολιάκου και του ναζισμού είναι πως εδώ έχουμε να κάνουμε με τα βασικά ιδεολογικά κείμενα του κόμματος που υποστηρίζουν και εκθιάζουν τον Χίτλερ, μια 'εμμονή' και προσήλωση σε οτιδήποτε ναζιστικό που δεν μπορεί να χαρακτηριστεί οτιδήποτε άλλο πέρα από νεοναζισμό. Και για να αντιστρέψω λίγο την ερώτηση, σκέψου τι θα έλεγες εσύ αν έβρισκες κείμενο του Τσίπρα στο οποίο θα μίλαγε για τον Μάο και μέσα θα διάβαζες για τον 'μέγα', 'τον αληθινό', τον 'παντοτινό', 'χάιλ Μάο', 'ο Μάο ζει' κλπ κλπ. Πως θα τον χαρακτήριζες αν μάλιστα έβγαινε μετά ευθαρσώς και σου έλεγε ότι δεν το έχει γράψει αυτός;;;;
οτι δηλαδη σου λεω τοσο καιρο και δεν δεχεσαι...Μα δεν αρνείται κανείς ότι υπάρχουν μαοκικοί μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ.
Η μεγάλη διαφορά είναι ότι στην περίπτωση του Μιχαλολιάκου και του ναζισμού είναι πως εδώ έχουμε να κάνουμε με τα βασικά ιδεολογικά κείμενα του κόμματος που υποστηρίζουν και εκθιάζουν τον Χίτλερ, μια 'εμμονή' και προσήλωση σε οτιδήποτε ναζιστικό που δεν μπορεί να χαρακτηριστεί οτιδήποτε άλλο πέρα από νεοναζισμό. Και για να αντιστρέψω λίγο την ερώτηση, σκέψου τι θα έλεγες εσύ αν έβρισκες κείμενο του Τσίπρα στο οποίο θα μίλαγε για τον Μάο και μέσα θα διάβαζες για τον 'μέγα', 'τον αληθινό', τον 'παντοτινό', 'χάιλ Μάο', 'ο Μάο ζει' κλπ κλπ. Πως θα τον χαρακτήριζες αν μάλιστα έβγαινε μετά ευθαρσώς και σου έλεγε ότι δεν το έχει γράψει αυτός;;;;
ο κύριος μπακάλης ήτο για άλλη μιά φορά , περιεκτικός και συνεκτικός. Αν και νέος στο sight , δεν μπορώ να μην παρατηρήσω ότι παρουσίες σαν τις δικές σας , αποτελούν κόσμημα για το sight.Καὶ ἡμεῖς λοιπὸν πιστεύομεν εἰς τὴν σκέψιν τοῦ Führer, ὄχι εἰς τὸν Führer ὡς προσωπικότηταν/διοίκησιν/καθεστώς.
φωτοσοπ τυπεοτι δηλαδη σου λεω τοσο καιρο και δεν δεχεσαι...
προφανώς εννοώ ότι εγώ είμαι νέος στο sight.ο κύριος μπακάλης ήτο για άλλη μιά φορά , περιεκτικός και συνεκτικός. Αν και νέος στο sight , δεν μπορώ να μην παρατηρήσω ότι παρουσίες σαν τις δικές σας , αποτελούν κόσμημα για το sight.
προφανώς εννοώ ότι εγώ είμαι νέος στο sight.
οτι δηλαδη σου λεω τοσο καιρο και δεν δεχεσαι...
σας ευχαριστώ πολύ και θα το λάβω σοβαρά υπόψη μου.Πλέον περιεκτικὴ εἶναι ἡ ἀπάντησις #51474 διὰ τὸν κ. Ξύδην ὁ ὁποῖος ἁμιλλᾶται τὸν κ. asia_fun εἰς ἀερολογίαν.
ο κύριος μπακάλης ήτο για άλλη μιά φορά , περιεκτικός και συνεκτικός. Αν και νέος στο sight , δεν μπορώ να μην παρατηρήσω ότι παρουσίες σαν τις δικές σας , αποτελούν κόσμημα για το sight.
Ρε τύπε δεν αρνούμαι ότι στο ΣΥΡΙΖΑ υπάρχουν και αμετανόητοι μαοϊκοί, ταλιμπάν της αριστεράς, αντιδημοκράτες, καθίκια κλπ κλπ.
Oι οποίοι όμως, αποτελούν μία ανάξια λόγου απειροελάχιστη μειοψηφία
προφανώς εννοώ ότι εγώ είμαι νέος στο sight.
μα ρε τυπε αν δεν αρνεισαι οτι στο Συριζα υπαρχουν μαοικοι στο κκε σταλινιστες και στο κεντρο κλεφτρονια γιατι πολεμας ΜΟΝΟ την χρυση αυγη;;;Ρε τύπε δεν αρνούμαι ότι στο ΣΥΡΙΖΑ υπάρχουν και αμετανόητοι μαοϊκοί, ταλιμπάν της αριστεράς, αντιδημοκράτες, καθίκια κλπ κλπ. Δεν θα απολογηθώ για την αντιδημοκρατικότητά του μιας και δεν τον υποστηρίζω, δεν τον ψηφίζω και εννοείται δεν τον θεωρώ λύση για την χώρα.
Εσύ από την άλλη υποστηρίζεις ΧΑ, οπότε οφείλεις να πάρεις θέση για τους ναζιστές της. Στην δικιά σου περίπτωση μάλιστα δεν μιλάμε για μια απλή συνιστώσα μαοικών, εδώ μιλάμε για δεκάδες άρθρα, για τον σκληρό πυρήνα, για τον αρχηγό, για τις επίσημες εκδόσεις του κόμματος, για τα ιδρυτικά τους κείμενα κλπ κλπ.
site ρε μαν, site!