kazabuburas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2012
- Κριτικές
- 27
- Like
- 642
- Πόντοι
- 376
αλλο που δεν θελει ο λακης τυπεάρε καριόλη εγώ θέλω να βγει καμιά χρυσή αυγή, να τσαμπουκαλεφτεί με καμιά Τουρκία σε χρόνο ντε τε και να σε δω σε καμιά επιστράτευση να δω τι θα λες....
αλλο που δεν θελει ο λακης τυπε
αν βγουν κυβέρνηση δεν θα τους βγει ο εθνικοσοσιαλισμός; είδη ψελίζουν κουβεντούλες... Θα είναι καλό για την χώρα αυτό; σε πόλεμο θα μας πάνε, εμένα στ' αρχίδια μου να πολεμήσω για την χα με τίποτα, με τον τούρκο θα είμαι!! ακους λάκη με τον ΤΟΥΡΚΟ!!
ο λακης θα μπορει να πηγαινει στα οπλομαγαζα και να αγοραζει 7,62 σφαιρες μονο με την επιδειξη της ταυτοτητας
τους καναμε φαι για τις σκουλαμεντρες στο βυθο τυπε
πανε αυτες οι εποχες τωρα γινανε προστατευομενο ειδος και αυτοι :-
άρε καριόλη εγώ θέλω να βγει καμιά χρυσή αυγή, να τσαμπουκαλεφτεί με καμιά Τουρκία σε χρόνο ντε τε και να σε δω σε καμιά επιστράτευση να δω τι θα λες....
τι να λεει ρε τυπεάρε καριόλη εγώ θέλω να βγει καμιά χρυσή αυγή, να τσαμπουκαλεφτεί με καμιά Τουρκία σε χρόνο ντε τε και να σε δω σε καμιά επιστράτευση να δω τι θα λες....
όχι ρε θα είμαι με τον παράφρονα τον Κασιδιάρη και τον μιχαλοβλάκα!! αν θέλεις εσύ με τα στρατόκαυλα ούγκανα να πάρετε πίσω τις χαμένες πατρίδες, πάρτε τες, εγώ στην Πελοπόννησο ζω, μεχρι εκει οι τουρκοι δεν φτάνουν...αποκαλεις την χα γερμανοτσολιαδες και οτι σκοτωσαν τους παππουδες μας και εσυ λες οτι αμα γινει πολεμος θα εισαι με τους τουρκους...
Εντάξει λεβεντόπαιδο.
Μη φωνάζεις.
Υπάρχουν λύσεις και για την περίπτωσή σου !!!!!!!
http://[URL unfurl="true"]www.lifo.gr/uploads/image/476400/Untitled-8_216.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
χαχαχαχα ;D ;D ;D
και σημερα και αυριο και όσο χρειαστει ειμαστε ολοι πακιστανοιΔεν θα σου πω εγώ ο παλιονεοναζί αν είσαι λάθος ή όχι... Αλλά επειδή αρέσκεσαι σε μεγάλες και πομπώδεις κουβέντες, ο Τούρκος θα σε γαμήσει πριν πεις κύμινο τύπε... Κι αυτό γιατί είσαι μπαγλαμάς και δεν καταλαβαίνεις ότι αν στην Ελλάδα υπάρχουν λόγω των συνθηκών της οικονομίας και των Λάθρο 500.000+ υποστηρικτές της ΧΑ σήμερα, εκεί είναι εδώ και χρόνια Εθνικόφρονες το 95%. Δεν έχουν νόημα αυτά που γράφεις, είσαι εξοργισμένος Αριστεριστής απλά και δεν ξέρεις τι λές...
ελα να βγαινουν τα κουμπουρια τυπετυπε μη τα λες αυτα γιατι σε αυτη τη περιπτωση ο λακης θα μπορει να πηγαινει στα οπλομαγαζα και να αγοραζει 7,62 σφαιρες μονο με την επιδειξη της ταυτοτητας και με εκπτωση. και θα σκαλιζει και στο μολυβι το ονομα σου
δεν κρατουνται αντιγραφα απο ολες τις εκδοσεις καπου δε ξερω? στο εθνικο τυπογραφειο?
εγώ στην Πελοπόννησο ζω, μεχρι εκει οι τουρκοι δεν φτάνουν...
και οι νοικοκοιρέοι ; οι επιστήμονες; ΟΛΟΙ θα φύγουν, το έχουν πει... και σε ρωτώ πως θα έρθει ο τουρίστας ότνα θα βλέπει στην τηλεόραση καραβάνια ξένω να διώχνονται; και όλος ο κόσμος να λέει ότι στην Ελλάδα κυβερνάνε οι ναζι;
άρε καριόλη εγώ θέλω να βγει καμιά χρυσή αυγή, να τσαμπουκαλεφτεί με καμιά Τουρκία σε χρόνο ντε τε και να σε δω σε καμιά επιστράτευση να δω τι θα λες....
ενω ο τσιπρας που ειναι ανθελληνας ειναι καλυτερος;;; ουτε ειναι λογικο αυτο που λες ζω στην πελοποννησο χεστηκα για τους υπολοιπους αυτα λεμε εμεις οι ελληνες γιαυτο φτασαμε εδω που φτασαμε ωχ μωρε τι με νοιαζει εμεναόχι ρε θα είμαι με τον παράφρονα τον Κασιδιάρη και τον μιχαλοβλάκα!! αν θέλεις εσύ με τα στρατόκαυλα ούγκανα να πάρετε πίσω τις χαμένες πατρίδες, πάρτε τες, εγώ στην Πελοπόννησο ζω, μεχρι εκει οι τουρκοι δεν φτάνουν...
δεν ξέρω αν έχουν νόημα, ή δεν καταλαβαίνετε τι θέλω να πω, απλά ειδικά αυτή την εποχή το μόνο που μας λείπει είναι μια ``εθνικιστική`` κυβέρνηση...Δεν θα σου πω εγώ ο παλιονεοναζί αν είσαι λάθος ή όχι... Αλλά επειδή αρέσκεσαι σε μεγάλες και πομπώδεις κουβέντες, ο Τούρκος θα σε γαμήσει πριν πεις κύμινο τύπε... Κι αυτό γιατί είσαι μπαγλαμάς και δεν καταλαβαίνεις ότι αν στην Ελλάδα υπάρχουν λόγω των συνθηκών της οικονομίας και των Λάθρο 500.000+ υποστηρικτές της ΧΑ σήμερα, εκεί είναι εδώ και χρόνια Εθνικόφρονες το 95%. Δεν έχουν νόημα αυτά που γράφεις, είσαι εξοργισμένος Αριστεριστής απλά και δεν ξέρεις τι λές...
Έλεος ρε παπάρα.
Στο Εθνικό Τυπογραφείο τυπώνονται τα ΦΕΚ.
Έλεος.