Επισκέπτης
μαζι με τα ψηφοδελτια δωσε μας και μια λιστα με επιτρεπομενα ποστ για να μην σου χαλαμε τον ειρμοαρχίσαμε τα "επιχειρήματα" με τους "αναρχικούς" πάλι ?
μαζι με τα ψηφοδελτια δωσε μας και μια λιστα με επιτρεπομενα ποστ για να μην σου χαλαμε τον ειρμοαρχίσαμε τα "επιχειρήματα" με τους "αναρχικούς" πάλι ?
γιατι μπορω και γουσταρωΤραγικό γεγονός. Βάλτο όμως στο σχετικό τόπικ για τους αναρχικούς.
Και πραγματικά δεν καταλαβαίνω για ποιον λόγο το έβαλες εδώ. Για να μας αποδείξεις ότι υπάρχουν και άλλοι φασίστες πέρα από τους Χρυσαυγίτες; Το ξέρουμε ήδη αλλά αυτό δεν μετριάζει ούτε 'ισοφαρίζει' τίποτα.
για την ακριβεια λες την μαλακια σου για ενα κομμα που σε βολευει να χαρακτιριζεις συμμορια
Πως εισαι σιγουρος ρε μεγαλε οτι δεν ηταν πατριωτακια του?
γιατι μπορω και γουσταρω
εγω ομως εχω το σθενος να λεω τι υποστιριζω και να κρινομαι εσυ ομως...και εσύ αυτό κάνεις. λες την μαλακία σου για κάποια κόμματα που σε βολεύει να χαρακτηρίζεις προδότες, πουλημένους ή ότι σου κατέβει
όταν σε ρωτάμε για το δικό σου 'εεε δεν με νοιάζει που είναι ναζιστές, τους ψηφίζω για τους δικούς μου λόγους'.
εγω ομως εχω το σθενος να λεω τι υποστιριζω και να κρινομαι εσυ ομως...
κοκοκοκοκοκοκοκο
αμα γουσταρεις κανε μου αναφορα να φυμωσεις δημοκρατικαΣιγά ρε μεγάλε.
έτσιΕγώ δεν ανήκω σε κανένα πολιτικό κόμμα ούτε ψηφίζω ναζίδες που πουλάνε παρτιωτισμό και ορθοδοξία.
μπεεεεεεεε
για την ακριβεια λες την μαλακια σου για ενα κομμα που σε βολευει να χαρακτιριζεις συμμορια
δεν έχουμε να πούμε κάτι, ούτε ενδιαφερόμαστε για την ψήφο σου ...Δεν με "βολεύει" ... εσείς δίνετε χαρακτηριστικά συμμορίας με τις "πολιτικές" σας δράσεις. Όταν γίνετε ένα φυσιολογικό κόμμα (που δεν το βλέπω) τότε το ξανασυζητάμε ...
έτσι
αυτό θέλουμε και εμείς. Οι αντίπαλοι μας (εδώ γελάνε ) να μην είναι κανέναν κόμμα και να μην έχουν να αντιτάξουν κάτι ...
ακίνδυνοι τελείως ...
και ο 14χρονος που η μοιρα τον χωρισε απτην μητερα του κλαιει και φωναζει θελω την μαμα μου τυπεΓενικα το σκηνικο με το 14χρονο,ψιλοπαπας φαινεται.Σε ενα διαστημα που εχουμε αρκετα εγκληματα και ληστειες απο λαθρα αλλοδαπα
και εχει καιρο να ακουστει ρατσιστικη επιθεση, τεσσερις μαντραχαλοι με μπλουζες ΧΑ για να κανουν μπαμ, χαρακωνουν αλλοδαπο σε κεντρικο μερος
χωρις να παρει κανεις χαμπαρι η να τους δει πριν η μετα να περιφερονται.
Δε γαμιομαστε λεω εγω.
Ναι. 14χρονος βολοδερνε μονος του αργα τη νυχτα σε επικινδυνες γειτονιες.και ο 14χρονος που η μοιρα τον χωρισε απτην μητερα του κλαιει και φωναζει θελω την μαμα μου τυπε
κατι απο βασιλακη καιλα μυριζει το σκηνικο
εχεις δει καμια πολιτικη δραση η απλα λες οτι ακους;Δεν με "βολεύει" ... εσείς δίνετε χαρακτηριστικά συμμορίας με τις "πολιτικές" σας δράσεις. Όταν γίνετε ένα φυσιολογικό κόμμα (που δεν το βλέπω) τότε το ξανασυζητάμε ...
τυπε μαλλον δεν διαβασες καλα το κειμενοΝαι. 14χρονος βολοδερνε μονος του αργα τη νυχτα σε επικινδυνες γειτονιες.
Αντε τραβατε απο δω ρε μαλακαραδες.....
τυπε σε μια δημοκρατια υπαρχουν ολα σου αρεσει δεν σου αρεσει...Εγώ δεν ανήκω σε κανένα πολιτικό κόμμα ούτε ψηφίζω ναζίδες που πουλάνε παρτιωτισμό και ορθοδοξία.
μπεεεεεεεε
δεν έχει απευθείας πτήση από Καμπούλ???τυπε μαλλον δεν διαβασες καλα το κειμενο
ηθελε να παει στην ελβετιααλλα το φασιστικο ελληνικο κρατος τον κραταει με το ζορι στην ελλαδα :S
το ονειρο του ηταν να γινει ωρολογοποιος στην ελβετια και η μητερα του να αρμεγει αγελαδες στις ελβετικες αλπεις
δωστε χαρτια στους ανθρωπους να πανε στην ελβετια ρε φασιστες
ειχε τυπε αλλα οι κωλοελληνες τους ηθελαν με το ζορι εδωδεν έχει απευθείας πτήση από Καμπούλ???