vaglis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 41
- Like
- 20
- Πόντοι
- 616
Αει... χασου μυρμηγκακι!όσο κόβουν κι οι περιπτεράδες...
Μας γαμησες στις μαλακιες σημερα.
Δεν αντεχω αλλο! Τη κανω.
Αει... χασου μυρμηγκακι!όσο κόβουν κι οι περιπτεράδες...
Για τα παλικαρια στο βελβεντο οι γονεις τους που ειναι αναρχοαριστεροι δηλωσαν περηφανοι για τα παιδια τους!λοιπόν vaglis, θα μας πεις τι συμπεραίνεις από το γεγονός ότι ένας αναρχικός μπορεί να είναι βιολογικό τέκνο αριστερού?
Ωραία! και τι έγινε?Η απεργια δεν ειναι παρανομη εκτος εαν κριθει απο δικαστηριο παρανομη και καταχρηστικη.
Ειδες ομως που ερχεσαι στα λογια μου περι αναρχισμου-κομμουνισμου.
Και οι αναρχικοι και οι αριστεροι ολως τυχαιως εχουν ενα θεμα με τους νομους...
Για τα παλικαρια στο βελβεντο οι γονεις τους που ειναι αναρχοαριστεροι δηλωσαν περηφανοι για τα παιδια τους!
λοιπόν vaglis, θα μας πεις τι συμπεραίνεις από το γεγονός ότι ένας αναρχικός μπορεί να είναι βιολογικό τέκνο αριστερού?
πάντως δεν γνωρίζω τι εφημερίδες μοίραζαν οι χα στα διόδια, αλλά μια που μου άφησε ένας χαυγίτης πριν λίγες μεςρες σ' ένα καφενείο, είχε ημερομηνία 7ος του 12...
Εσυ πως συμπερανες ρε τυπε οτι ειναι ακροδεξιος ελληναρας?
Ρε φιλε μου! Οτι εκανε ο Χιτλερ τοτε κριθηκε απο την ιστορια. Τιμη και δοξα στον Κοκκινο στρατο που σταματησε τους Ναζι, οπως και στους Ελληνες που εχυσαν το αιμα τους και τους υπολοιπους λαους. Εγω δεν ειπα οτι οποιος ειναι αναρχικος ειναι και αριστερος. Το μαρτυρουν οι παμπολες περιπτωσεις αναρχικων που ΕΙΝΑΙ ΟΛΩΣ ΤΥΧΑΙΩΣ παιδια Συριζαιων. Τετοια συμπτωση πια? Δηλαδη ειδες ποτε κανα αναρχικο να προερχεται απο πατερα Νεοδημοκρατη? Ολοι οι αναρχικοι που εχουν συλλαβει ομως δηλωνουν αναρχοκομμουνιστες. Αυτο δεν σου φτανει?Ωραία! και τι έγινε?
Σαφώς ο αναρχισμός και ο Μαρξισμός είναι συγγενείς θεωρίες με κοινό απώτερο σκοπό τη δημιουργία αταξικής κοινωνίας! Εξού και ο αναρχοκομουνισμός ώς υβριδική θεωρία!
Εσύ για να αποδείξεις αυτό μας είπες οτι επείδή δυο άνθρωποι έχουν συγγένεια εξ αίματος γι΄αυτό το λόγο έχουν και πολιτική συγγένεια.
Αυθαιρετα συμπερασματα...από τα ποστ του το συμπεραίνω ρε τύπε.
Ρε φιλε μου! Οτι εκανε ο Χιτλερ τοτε κριθηκε απο την ιστορια. Τιμη και δοξα στον Κοκκινο στρατο που σταματησε τους Ναζι, οπως και στους Ελληνες που εχυσαν το αιμα τους και τους υπολοιπους λαους.
Ρε φιλε μου! Οτι εκανε ο Χιτλερ τοτε κριθηκε απο την ιστορια. Τιμη και δοξα στον Κοκκινο στρατο που σταματησε τους Ναζι, οπως και στους Ελληνες που εχυσαν το αιμα τους και τους υπολοιπους λαους. Εγω δεν ειπα οτι οποιος ειναι αναρχικος ειναι και αριστερος. Το μαρτυρουν οι παμπολες περιπτωσεις αναρχικων που ΕΙΝΑΙ ΟΛΩΣ ΤΥΧΑΙΩΣ παιδια Συριζαιων. Τετοια συμπτωση πια? Δηλαδη ειδες ποτε κανα αναρχικο να προερχεται απο πατερα Νεοδημοκρατη? Ολοι οι αναρχικοι που εχουν συλλαβει ομως δηλωνουν αναρχοκομμουνιστες. Αυτο δεν σου φτανει?
από τα ποστ του το συμπεραίνω ρε τύπε.
ούτε τη γιαγιά του ξέρω, ούτε το μπαμπά του.
Δεν ειναι χρυσαυγιτης ο vaglis τυπε. Σχετικα με γιαγιαδες, μαμαδες κλπ δεν εχεις αδικο, αλλα καπου κι αυτος ενα δικιο το χει(υπο την εννοια οτι αν μεγαλωνεις σε σπιτι αναρχικων ή εθνικιστων πχ, εχεις μεγαλες πιθανοτητες να γινεις κατι απο τα δυο--βεβαια μπορει και απο αντιδραση να γινεις κατι εντελως αντιθετο)
εσύ περίμενες από κάποιον που έχει στο γραφείο του συριζαίους να μπαινοβγαίνουν να μην αντιμετωπίζει τον αντίλογο ως αντίπαλο/εχθρό;Εσυ πως συμπερανες ρε τυπε οτι ειναι ακροδεξιος ελληναρας?
στην επιστημη παντως,οι πολλες επαναλαμβανομενες συμπτωσεις χαρακτηριζονται ως ΚΑΝΟΝΕΣάρα η πολιτική άποψη είναι κληρονομική. αυτό μας λες?
σου αφησε εφημεριδα χρυσαυγιτης????πάντως δεν γνωρίζω τι εφημερίδες μοίραζαν οι χα στα διόδια, αλλά μια που μου άφησε ένας χαυγίτης πριν λίγες μεςρες σ' ένα καφενείο, είχε ημερομηνία 7ος του 12...
εσύ περίμενες από κάποιον που έχει στο γραφείο του συριζαίους να μπαινοβγαίνουν να μην αντιμετωπίζει τον αντίλογο ως αντίπαλο/εχθρό;
εδώ του λες ότι οι σκοπιανοί φτιάχνουν άγαλμα του Μ. Αλεξάνδρου για να καπηλευτούν την Ελληνική ιστορία και σου λέει ότι είσαι ρατσιστής.
προσπαθεί να κάνει τους ρομά, τούρκους, για να φαίνεται ότι υπάρχει toyrkiki enosi thrakis, ενώ οι ρομά βγαίνουν ζημιωμένοι από τέτοιες φασιστικές κινήσεις.
Ας τ΄αφήσουμε εδώ λοιπόν!
ήρθε κι ο κλασσικός αγράμματος ξερόλας ελληνάρας...
μπέρδεψε τα μπουτάκια του σε πέντε λέξεις...