bk1981
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Σεπ 2011
- Κριτικές
- 14
- Like
- 5
- Πόντοι
- 26
δεν πειραζει θα τις ξεφτιλισουμε στην πουτσα .θα παρουμε εκδικηση για το ζαλισμα αρχιδιωνπου μας κανουν τοσα χρονιαναι αλλα θαχει μονο ελληνιδες μεσα τυπε :S
δεν πειραζει θα τις ξεφτιλισουμε στην πουτσα .θα παρουμε εκδικηση για το ζαλισμα αρχιδιωνπου μας κανουν τοσα χρονιαναι αλλα θαχει μονο ελληνιδες μεσα τυπε :S
πουτσα μεχρι τα παπουτσαΤα αναρχοαπλυτα θα τριβουν τα ματια τους τυπε το βραδι των εκλογων
![]()
Ενω εμεις περιμεναμε να δουμε τις αποψεις που εχεις για λακωνες και κορινθιους πχ για να καταλαβουμε οτι δεν εισαι φασιστας.
Τεσπα οπως ειπαμε. Τ τρολ θελουν προσοχη για να συνεχισουν να υπαρχουν και εγω επεσα στην παγιδα σημερα.
Οχι αλλο ομως. Ας σε περιποιηθουν οι υπολοιποι τωρα, εκανες φιλιες με τις δημοκρατικες αποψεις σου. Τα ξαναλεμε παιδακι(το Ι5 ηταν λογω ψυχολογικων να υποθεσω...)
Θα μας λειψεις :-
Με προσοχη το γλυφομουνι εκει που θα πας(μερκελ, θατσερικους κλπ) μην κολλησεις και τιποτα(δεδομενου οτι δεν θα εισαι ικανος για τιποτα αλλο).
Αντιο τυπε, να μας γραφεις(αρχιδια ειπαμε οτι δεν εχεις, γραμμα εννοω)
αν ησουν νεοδημοκρατης θα ψηφιζες ποτέ καμινη τυπε?Δε θα πάει όλη η νδ στο φασιστάκι.
Δεξιός δε σημαίνει και φασίστας.Δεν βλέπω να του βγαίνουν τα κουκιά,ούτε καν να πλησιάσει να βγει.
Θα πάρει βέβαια ένα σημαντικό ποσοστό και έχει πιθανότητες να φτάσει στον 2ο γύρο,έτσι σκατά που πάνε τα πράγματα.
σαν τον προκατοχο του!
τουλαχιστον ο δικος μας ειναι φιακας απο κλινικη σε κλινικη μπαινοβγαινει
οταν δεν παριστανει το σφουγγαρι
σαν τον προκατοχο του!
τουλαχιστον ο δικος μας ειναι φιακας απο κλινικη σε κλινικη μπαινοβγαινει
οταν δεν παριστανει το σφουγγαρι
τύπε κασιδιαρης κ ξερο ψωμιαν ησουν νεοδημοκρατης θα ψηφιζες ποτέ καμινη τυπε?
αλλα το γενικευω κιολας
αν ησουν νορμαλ ανθρωπος θα ησουν ευχαριστημενος απτην θητεια του ωστε να τον ξαναψηφισεις?
ανεξαρτητα απτο τι κομμα εισαι
Εφοριακός είσαι ?? Είσαι 32 με μυαλό και μορφωτικό επίπεδο 15 και το χειρότερο, περνιέσαι και για σπουδαίος !! Δώστε του μια μπανάνα επιτέλους,να μη μιλάει ο πανηλίθιος !!![]()
αν σου κοψει τα μπουρδελα ομως αλλα θα λες μετα τυπετύπε κασιδιαρης κ ξερο ψωμι
η μπουμπου τερας μορφωσεως
αυτος και το κοσμοπολιταν
![]()
![]()
![]()
![]()
γραφε τη γνωμη σου παιχταρα μου γουσταρουμεΕδώ θα'μαστε. Η γνώμη τσάμπα είναι έτσι κι αλλιώς.
θα τα πουνε και στον τραγκα στις 9 τυπεσύντροφοι φασίστες πως και δεν ακούτε live την ουρανίτσα με τον λιάκο τώρα στο ράδιο αντεπίθεση ?![]()
τυπε δεν εχω αναγκη απο τα μπουρδελα... ;)αν σου κοψει τα μπουρδελα ομως αλλα θα λες μετα τυπε![]()
τυπε ειχε τον κας πριν στον αλφα εγινε της πουταναςθα τα πουνε και στον τραγκα στις 9 τυπε![]()
τυπε δεν εχω αναγκη απο τα μπουρδελα... ;)
τι ελεγε τυπε?τυπε ειχε τον κας πριν στον αλφα εγινε της πουτανας![]()
τυπε και να κλεισει κανα μπουρδελο δεν εγινε και τιποτα....εγω δεν βασιζομαι στα μπουρδελα,δεν γαμαω μονο τανες,ασε που πρεπει να καταλαβουν οτι ολα ειναι παρανομα μπας και αλλαξουν τακτικη μερικα...βρωμανε κατουρληλας απο χιλιομετρα... :S
Δε θα πάει όλη η νδ στο φασιστάκι.
Δεξιός δε σημαίνει και φασίστας.Δεν βλέπω να του βγαίνουν τα κουκιά,ούτε καν να πλησιάσει να βγει.
Θα πάρει βέβαια ένα σημαντικό ποσοστό και έχει πιθανότητες να φτάσει στον 2ο γύρο,έτσι σκατά που πάνε τα πράγματα.