Πακιστανέ στο ποστ σου σε γενικές γραμμές έλεγες ότι δεν είσαι τίποτα και ότι στο χωριό σου δεν εμφανίζονται χρυσαυγίτες με διακριτικά
αυτό θα απάνταγα
Ακριβώς τύπε μου, δεν είσαι τίποτα (η εύκολη λύση) και κρίνεις τους πάντες και τα πάντα εκ του ασφαλούς και μην αφήνοντας κάποιον φυσικά να σου προσάψει κάτι.
Όποιος είναι μάγκας υποστηρίζει κάτι και υφίσταται τις συνέπειες, οι άλλοι κάνουν την πάπια.
Θεωρώ μεγάλους μάγκες όσους εδώ μέσα δηλώνουν ανοιχτά τι είναι (πχ πορνοπαππος, τζωνης) ασχέτως αν πολιτικά δεν έχουμε κανένα κοινό. Οι υπόλοιποι κοκοκοκο
Υ.Γ. Ούτε οι ανάρχες κυκλοφορούν με αλφάδια. Πολλοί τις έχουν αρπάξει απλά και μόνο επειδή φόραγαν παλαιστινιακές μαντίλες … δε λέω ότι συμφωνώ, απλά στο αναφέρω
ναι στην πόλη μου καλώς η κακώς δεν σας παίρνει να κυκλοφορείτε free γιατί υπάρχουν πολλοί άπλυτοι.... εντάξει έχω δει πολλά "θλιβερά" σκηνικά.
Ακριβώς τύπε μου, δεν είσαι τίποτα (η εύκολη λύση) και κρίνεις τους πάντες και τα πάντα εκ του ασφαλούς και μην αφήνοντας κάποιον φυσικά να σου προσάψει κάτι.
βασικά στα παπάρια μου για τα πολιτικά... δεν με εκφράζει καμιά παράταξη.
όπως και οι "άπλυτοι" η οι αριστεροί δεν έχουν να πούνε τίποτα για μένα.
θες τη γνώμη μου ?
αυτός ο λαός παίρνει ακριβώς ότι του αξίζει, και μπροστά στον ευρωπάιο είναι ηλίθιος.
όταν "γίνεις" σουηδός η ολλανδός στην παιδεία τότε θα αξίζει να μιλίσουμε για παρατάξεις.
όταν όμως μέσα στη δεκαετία 2000 και 2010 το 80% των ελλήνων έχει ψυφήσει έστψ και μια φορά πασοκ η νδ είναι τρανή απόδειξη ότι ο έλληνας είναι μαλάκας με νοοτροπία ταλιμπάν.
end of story...
υγ
κανόνας της ζωής...οι μαλακίες πληρώνονται.