Επισκέπτης
καλησπερα...
τι εγινε ακομα τρωγεστε ρε τυποι????
τι εγινε ακομα τρωγεστε ρε τυποι????
φιλε τι θα ελεγες να κανουμε ενα πειραμα???Έχεις δίκιο που το κοροϊδεύεις. Το πρόβλημα είναι ότι είναι όντως επικίνδυνοι ακριβώς γιατί είναι άνανδροι. Κυκλοφορούν πάντα οπλισμένοι (σουγιάδες, ρόπαλα κ.λ.π) και πάντα σε αγέλες και την πέφτουν πάντα σε κάποιους που δεν μπορούν (λόγω αριθμού) να αμυνθούν. π.χ. εγώ το τσουτσέκι τον κασιδα μπορεί να μην τον φοβάμαι (παρόλο που είναι γεννημένος πολεμιστής ) ο κασίδας όμως κυκλοφορεί μόνιμα με καμιά δεκαριά πιθηκάνθρωπους και σε αυτή την περίπτωση όσο δυνατός και να είμαι στο τέλος θα με δείρουν ... Για αυτό είναι επικίνδυνοι ...
εσυ φιλε εχεις απειληθει ποτε απο χρυσαυγιτες η το λες γιατι βλεπεις εδω τους cyberkillers???ρε συ ασε γιατι νομιζουν οτι τους φοβομαστε....μην τους το χαλας.Εδω πριν λιγες μερες ειχαμε την πιο επαναστατικη πραξη του αιωνα....ταραμας και κατουρημα.Δεν μου αρεσει καθολου η "αισθητικη" τους αλλα....Τους τρεμω
ρε συ ασε γιατι νομιζουν οτι τους φοβομαστε....μην τους το χαλας.Εδω πριν λιγες μερες ειχαμε την πιο επαναστατικη πραξη του αιωνα....ταραμας και κατουρημα.Δεν μου αρεσει καθολου η "αισθητικη" τους αλλα....Τους τρεμω
τι λες ρε πελοπιδα ....... εχεις δει αναρχικο να κανει μονος του πεσιμο; τα ποδια στον κωλο τα χτυπανε οταν τους τρεχουμεΈχεις δίκιο που το κοροϊδεύεις. Το πρόβλημα είναι ότι είναι όντως επικίνδυνοι ακριβώς γιατί είναι άνανδροι. Κυκλοφορούν πάντα οπλισμένοι (σουγιάδες, ρόπαλα κ.λ.π) και πάντα σε αγέλες και την πέφτουν πάντα σε κάποιους που δεν μπορούν (λόγω αριθμού) να αμυνθούν. π.χ. εγώ το τσουτσέκι τον κασιδα μπορεί να μην τον φοβάμαι (παρόλο που είναι γεννημένος πολεμιστής ) ο κασίδας όμως κυκλοφορεί μόνιμα με καμιά δεκαριά πιθηκάνθρωπους και σε αυτή την περίπτωση όσο δυνατός και να είμαι στο τέλος θα με δείρουν ... Για αυτό είναι επικίνδυνοι ...
ρωτα και τους δαπιτες στο πανεπιστημιο πειραια κατι θα ξερουν και αυτοι...τι λες ρε πελοπιδα ....... εχεις δει αναρχικο να κανει μονος του πεσιμο; τα ποδια στον κωλο τα χτυπανε οταν τους τρεχουμε
εσυ με ποιους εισαι? με τους δαπητες η τους πασοκους?στην Συνδο στο ΤΕΙ ερχοντουσαν με κρανη αλλα τρωγανε μαπες απο δαπητες και πασοκους
για καμαρα και γυρω περιοχες δεν το συζητω ξεκινανε απο εγνατια και φτανουν θερμη
ΑΚΡΑ ΑΚΡΑ ΔΕΞΙΑεσυ με ποιους εισαι? με τους δαπητες η τους πασοκους?
τοτε ασε την μπαλιτσα να τσουλισει...ΑΚΡΑ ΑΚΡΑ ΔΕΞΙΑ
ΑΚΡΑ ΑΚΡΑ ΔΕΞΙΑ
sorry αλλα μου τους αγριευεις, και δεν το θελω!τοτε ασε την μπαλιτσα να τσουλισει...
μεγαλε Μπουφον και ποσσοι αλλοι
Προσπαθείς να μας πείσεις για την ορθότητα των "πολιτικών" απόψεων σου όταν:
α) Θαυμάζεις έναν ποδοσφαιριστή (τον Buffon) ο οποίος είναι πιο χαζός και αμόρφωτος ακόμα και από τον Κατίδη
β) θαυμάζεις (υποθέτω) τους φανατικούς οπαδούς της Lazio οι οποίοι εκτός του ότι μπαινοβγαίνουν στη φυλακή για ξυλοδαρμούς, μαχαιρώματα κ.λ.π. έχουν σαν ίνδαλμα τους τον μουσολίνι ο οποίος ήταν ένας παρανοϊκός δικτάτορας που έκανε πόλεμο στη χώρα σου
γ) περηφανεύεσαι (ότι δέρνεις μαζί με άλλους) κάποιους "αναρχικούς"
Θα σε συμβούλευα να διαβάσεις λίγη ιστορία, όχι αυτή που σας μαθαίνει ο μιχαλολιάκος αλλά την πραγματική. Αν διάβαζες θα μάθαινες π.χ. ότι κάποιοι με τις δικές σου ιδέες έδερναν και κυνηγούσαν τους γονείς και τους παππούδες σου (όχι απαραίτητα τους δικούς σου) οι οποίοι είχαν κάνει το λάθος να μεταναστεύσουν στον Καναδά, στις ΗΠΑ, στην Γερμανία κ.λ.π.
τελικα δεν θα κατεβει η χρυση αυγη στις φοιτητικες εκλογες τυποι
εβαλε η χρυση αυγη τελικα;Ισχύει!Μας ζάλισαν πάλι οι Κνίτες σήμερα....
Της σχολης Λαλακη κι εσυ? Τα Καλαβρυτα τα εκαψαν μαυροι ή μουσουλμανοι? Ή μαυροι μουσουλμανοι?Για την τιμη των οπλων φιλε και χαρην της ιστοριας.....ο χιτλερ δεν πηρε ουτε μια σφαιρα να φαει εναν εχθρο...το εκαναν τα εκατομμυρια γερμανων που συστρατευτηκαν .....αυτοι τι ηταν ?? δεν ηταν γερμανοι πολιτες ??? ο χιτλερ μονος του τα εκανε ολα αυτα ???
άρχισαν οι φαγωμάρες
Το χρονικό της διαγραφής ενός ναζιστή