pelopidas4
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιουν 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Γι' αυτό πέταγε ταραμάδες έξω από το μέγκα!
λες ο Παππάς να είναι ουρολόγος ?
Γι' αυτό πέταγε ταραμάδες έξω από το μέγκα!
λες ο Παππάς να είναι ουρολόγος ?
πεθανε πριν την διεξαγωγη των εκλογων.....θα ηταν βουλευτης τωρα,με το καβουρακι του στην βουλη
τυπε πως βλεπεις την νεα κοντρα λακη-ξυδη?αφηνει εποχη?αιωνιος φοιτητης θαταν τυπε
ο λακης εχει δυνατοτητες τυπε..αλλα δεν εχει αντιπαλοτυπε πως βλεπεις την νεα κοντρα λακη-ξυδη?αφηνει εποχη?
δυναμικη επιστροφη λακη παντως.κανονικη μαλλον για τα δεδομενα του.
Πρώτον δεν είμαι αναρχοκουμμούνι και γενικά αριστερός. Σταμάτα να αντιμετωπίζεις όποιον κράζει τους νεοναζί ως αριστερό.
Δεν ξέρω τι κάνει η ρεπούση ούτε ξέρω ποια είναι η αφρα αλ σαλεχ.
η αλ σάλεχ τον καιρό που έκανε τις ξέκωλες φωτογραφίσεις μας είχε συστηθεί ως αφροδίτη, μετά να υποθέσω ότι το έκανε άφρα για να φαίνεται ίσως ότι δεν την δένει τίποτα με την ελλάδα
τύπε διαβαζεις το σαιτ;;;χρυσαυγίτες με προεξέχοντα τον υποψήφιο βουλευτή, (νομίζω και υπάλληλο της βουλής) ``υποδέχθηκαν`` τον Βορίδη στη Λαμία!!
και η επίσημη ανακοίνωση της επίσημης - αντισυστημικής- χα για το γεγονός:
``Η Χρυσή Αυγή καταδικάζει την προβοκατόρικη ενέργεια που έλαβε χώρα στην Λαμία και η οποία βρίσκεται εκτός γραμμής του Κινήματος μας, το οποίο δεν οργανώνει αντισυγκεντρώσεις κατά συγκεντρώσεων άλλων πολιτικών χώρων``.
τι δεν καταλαβαίνετε;;;;
Νεοναζί, ταιριάζει καλύτεραΔίκηο έχεις.Σειρά σου να μάς εξηγήσεις, γιατί όποιος πιστεύει και αγωνίζεται για να ανήκει η Ελλάδα στούς Ελληνες χαρακτηρίζεταιφασίστας;
χρυσαυγίτες με προεξέχοντα τον υποψήφιο βουλευτή, (νομίζω και υπάλληλο της βουλής) ``υποδέχθηκαν`` τον Βορίδη στη Λαμία!!
και η επίσημη ανακοίνωση της επίσημης - αντισυστημικής- χα για το γεγονός:
``Η Χρυσή Αυγή καταδικάζει την προβοκατόρικη ενέργεια που έλαβε χώρα στην Λαμία και η οποία βρίσκεται εκτός γραμμής του Κινήματος μας, το οποίο δεν οργανώνει αντισυγκεντρώσεις κατά συγκεντρώσεων άλλων πολιτικών χώρων``.
τι δεν καταλαβαίνετε;;;;