kotobiftekos
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2011
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
[size=50pt]αουρουμ ηω[/size]τελικα τυποι ποιο βλεπεται 1 κομμα??
[size=50pt]αουρουμ ηω[/size]τελικα τυποι ποιο βλεπεται 1 κομμα??
Γεμίσαμε αρχιδάτους εδώ μέσα ρε γμτ.
Σώπα καλέ.Για αυτο ωρα να παιρνεις τον πουλο
αφου μαγα ο ενασ τον αλον εδο μεσα σινεχια ποσ πιδατε μετα με 10 εβρο ποσ αντεχετε?
ρε δικε μου μεταφραζε καλυτερα[size=50pt]αουρουμ ηω[/size]
εγο βλεπο γνισουσ ελιν να γραφουν κριτικε για μετακσι...τοσα δινεις στα πακια
Το ίδιο μπορούν να πουν και κάποιοι άλλοι το ίδιο μαλάκες με εσένα (και αν δεν έχεις καταλάβει γιατί σε λέω μαλάκα αποδεικνύεις το ότι είσαι μαλάκας) όταν καίγονται αστυνομικοί από μολότοφ ή όταν σκοτώνονται αστυνομικοί την ώρα του καθήκοντοςοποιος ανακατευεται με τα πιτουρα τον τρωνε οι κοτες
Η δε μανουλα του καραμιλφαρα θυμηθηκε οτι ειχε γιο οταν της ειπαν οτι τεζα ο μαγκας.
ι γνισι ελιν καταλαβενουν απο λατινοαρχεοελινικαρε δικε μου μεταφραζε καλυτερα
αστουσ μπατσουσ και τουσ πολιτικουσ καλα να παθουνε να γινουν σωστοι και μετα δεν θα ειμαι επικυνδινοσ για αυτουσΤο ίδιο μπορούν να πουν και κάποιοι άλλοι το ίδιο μαλάκες με εσένα (και αν δεν έχεις καταλάβει γιατί σε λέω μαλάκα αποδεικνύεις το ότι είσαι μαλάκας) όταν καίγονται αστυνομικοί από μολότοφ ή όταν σκοτώνονται αστυνομικοί την ώρα του καθήκοντος
Το ίδιο μπορούν να πουν και κάποιοι άλλοι το ίδιο μαλάκες με εσένα (και αν δεν έχεις καταλάβει γιατί σε λέω μαλάκα αποδεικνύεις το ότι είσαι μαλάκας) όταν καίγονται αστυνομικοί από μολότοφ ή όταν σκοτώνονται αστυνομικοί την ώρα του καθήκοντος
Δε ξέρω κατά πόσο είσαι επικύνδινος για τους αστυνομικούς και τους πολιτικούς. Αλλά αν λες και εσύ "καλά να πάθει ο μαλακας" για τον αστυνομικό που ξυλοκοπήθηκε πριν από 10-20 μέρες τότε είσαι η άλλη όψη του νομίσματος απ αυτή που είναι ο Χάλκον.αστουσ μπατσουσ και τουσ πολιτικουσ καλα να παθουνε να γινουν σωστοι και μετα δεν θα ειμαι επικυνδινοσ για αυτουσ
Δε ξέρω κατά πόσο είσαι επικύνδινος για τους αστυνομικούς και τους πολιτικούς. Αλλά αν λες και εσύ "καλά να πάθει ο μαλακας" για τον αστυνομικό που ξυλοκοπήθηκε πριν από 10-20 μέρες τότε είσαι η άλλη όψη του νομίσματος απ αυτή που είναι ο Χάλκον.
σοστοσ ο δασκαλοσΥπομονη θα μαθετε!!!!!!!!!!!!
Υπομονη θα μαθετε!!!!!!!!!!!!
ι χρισι αβγι ινε διεθνιστεσ!!!!!!!!!!!!!!!!!!Πρόσεξε μη σκίσεις κανα καλσόν απο την πολλή σιγουριά
Ο ΝΟΜΟΣ αρχιμαλάκα είναι αυτός που πήγε τον αστυνομικό που σκότωσε το παιδί στη φυλακή χωρίς κανένα ελαφρυντικό και που φυσικά απέρριψε τις όποιες προσπάθειες της υπεράσπισης ότι το παιδί ήταν χουλιγκάνος ή ναρκομανής όπως και αυτό ότι πυροβόλησε ο αστυνομικός στον αέρα. ΜΑΛΑΚΑ. Μήπως ο νόμος είναι ο μπάτσος (και όχι ο αστυνομικός) που έριξε κάτω τη δημοσιογράφο; ΜΑΛΑΚΑ Βλακένδυτε.οπως παντα ηλθιος
ποιος ειναι ο νομος βρε μαλακοπιτουρα
τα τσογλανια η η αστυνομια.
Παντως η τελευταια φουρνια σημερα στο μοναστηρακι σαν
αφραγκες πουτανες η κακομοιρια στο μεγαλειο της.
ι χρισι αβγι ινε διεθνιστεσ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
η μπατσοι ειναι πατριωτεσ ελληνεσ ρεΟ ΝΟΜΟΣ αρχιμαλάκα είναι αυτός που πήγε τον αστυνομικό που σκότωσε το παιδί στη φυλακή χωρίς κανένα ελαφρυντικό και που φυσικά απέρριψε τις όποιες προσπάθειες της υπεράσπισης ότι το παιδί ήταν χουλιγκάνος ή ναρκομανής όπως και αυτό ότι πυροβόλησε ο αστυνομικός στον αέρα. ΜΑΛΑΚΑ. Μήπως ο νόμος είναι ο μπάτσος (και όχι ο αστυνομικός) που έριξε κάτω τη δημοσιογράφο; ΜΑΛΑΚΑ Βλακένδυτε.
Και άκου και το άλλο. Ο νόμος πρέπει να είναι 2 φορές πιο σκληρός απέναντι σε αυτόν που ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ πως πρέπει να τον ακολουθεί (κοινός αστυνομικός). Αλλά με τη μαλακία που δέρνει πολλούς (δυστυχώς) Έλληνες και από τις 2 μεριές έχουμε φτάσει στο σημείο να ακούμε τ απίστευτα τόσο και για τα θύματα της αστυνομίας όσο και για τα θύματα τους αστυνομικούς. Μεγαλύτερη ύβρις απ αυτό ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ και αν πιστεύεις δεν υπάρχει. Βλακόστρωτε. Ηλιθιογενή.