στοκε μη ψηνεσαι,ο λαλακης δεν ειναι εγχειρισμενη...ακομα
Εσενα δεν σε ειδα στα εξαρχεια προχθες που εγινε μια ψιλη,
κατσε να τελειωσουν οι εκλογες και θα χοντρινη το κολπο
στοκε μη ψηνεσαι,ο λαλακης δεν ειναι εγχειρισμενη...ακομα
Τωρα ειναι που ψηνεται.
θα σκοτωθουνε ρεεε..."εγω θα σου κλασω τα αρχιδια" κ'ετσιΤωρα ειναι που ψηνεται.
Εσενα δεν σε ειδα στα εξαρχεια προχθες που εγινε μια ψιλη,
κατσε να τελειωσουν οι εκλογες και θα χοντρ[size=30pt]ι[/size]ν[size=30pt]η[/size] το κολπο
Αν οι ικανότητες που έχεις στην πολιτική πρόβλεψη είν[size=16pt]ε[/size] ευθέως ανάλογες της γνώσης ελληνικών, κάνε χωρίστρα στη σούφρα σου, ανελλήνιστο σκουπίδι.
Αν οι ικανότητες που έχεις στην πολιτική πρόβλεψη είνε ευθέως ανάλογες της γνώσης ελληνικών, κάνε χωρίστρα στη σούφρα σου, ανελλήνιστο σκουπίδι.
Ὥστε ἔτσι...
Μηπως εισαι σουργελο η μαλακας μαλλον και τα δυο.
ποτε την ουσια μονο γυρω γυρω να περνα η ωρα .
Ρε μαλακα ποτε εβγαλες λεφτα απο την ορθογραφια????
Χρύσανθος Λαζαρίδης: το 1980 ιδρυτικό και ηγετικό στέλεχος τής Β Πανελλαδικής (διάσπαση
τού τότε "Κ"ΚΕ Εσωτερικού).Σήμερα ο πρώτος τη τάξει σύμβουλος τού Α.Σαμαρά.
Κ.Κοτζιάς: επί δεκαετίες αρχισυντάκτης τής ΚΟΜΕΠ (Κομμουνιστική Επιθεώρηση, περιοδικό-απορρυπαντικό πλύσης εγκεφάλου για τα στελέχια τού "Κ"ΚΕ).Σήμερα κορυφαίος σύμβουλος τού ΓΑΠ.
Λιάνα Κανέλλη.Το αγαπημένο παιδί τού "εθνάρχη" Κ.Καραμαν-αλή.Μόνιμος κάτοικος Εκάλης με πολυμελές υπηρετικό προσωπικό.
Ο κατάλογος δεν έχει τελειωμό.
Έλα μαλακιστήρι, αμόλα πάλι τα φίδια σου για τους ISA στο UK
πανυβλακα σε γραφω στα αρχιδια μου και λεγε οτι θες ,
εμενα το ελληνικο μπουρδελο που σας ταιζει (πανεπιστημια ,δημ.υπαλ,λαμογια)
δεν θα μου παρει σεντς,οποτε συνεχισε
εχεις καλη επιδοση.
ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΣΥ ΥΠΕΓΡΑΨΕΣ ΔΗΛΩΣΗ ΜΕΤΑΝΟΙΑΣ+ΡΟΥΦΙΑΝΟΥ
η εισαι μικρος στη ηλικια.
Γιατί ποιος κομματικός ή πολιτικός χώρος δεν είναι για τον πούτσο αυτή την στιγμή;
-Kαλά άσε τα 2 μεγάλα κομματα είναι γτπ καβάλα...Εδώ η άλλη η Σερραία δημοσιογράφος σύζυγος Μαγκριώτη ήταν με το ΠΑΣΟΚ και τώρα που χώρισε κατεβαίνει με τη ΝΔ στις Σέρρες
-Η Αριστερά με τις 1000 συνιστώσες της που μαλώνει για το πιό πανί θα μπει πρώτο και πιο δεύτερο;
-Το Κ.Κ.Ε. που ξεφτύλισε του εργαζομένουςε στην ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ Α.Ε. ή το ΠΑΜΕ που υποδέχτηκε και χειροκροτούσε τα χρυσαύγουλα στη Χαλυβουργεία,που κάνει πορείες μόνο του και αποστειρωμένο;
-To Λ.Α.Ο.Σ. που είναι συνώνυμο της κωλοτούμπας..
-Ο Καμμένος που τόσα χρόνια φτιάχτηκε και τώρα θυμήθηκε να την δει επανάσταση..
-Ο αναρχικός χώρος,που η μια κατάληψη δέρνει την άλλη και ο μισός χώρος είναι χωμένος στην αιθαλομίχλη του ντουμανιού..
-Η Χρυσή Αυγή που ένας μπαμπουίνος έχει κάνει μπίζνα την πατριδοκαπηλεία και γεμίζει με μίσος το μυαλό 15χρονων και φελλών..
Μιας που είμαι στο thread των φελλών,όποιος θέλει να διαβάσει καμιά αλήθεια,την γράφει όλη πρώην πρωτοπαίκαρο της Χρυσής Αυγής..
Εύκολα μπορείτε να το βρείτε..
Οπότε τι;
Μάλλον ήρθε το πλήρωμα του χρόνου,η σήψη έφτασε στο κόκκαλο και στην Ελλάδα,καλώς ή κακώς,αργά ή γρήγορα,θα γίνει της πουτάνας το κάγκελο...
Τραγούδα ανατολίτικα να χορέψει η κόμπρα βλήμα
Στο τέλος όπως πας θα πιστέψεις και ο ίδιος τις μαλακίες που λες...
Αἱ θέσεις τοῦ κ. Κουσουμβρῆ εἶναι πασίγνωσται καὶ ἡ ἀνάρτησις φωτογραφιῶν τοῦ βιβλίου του εἶναι τόσον ἐνδιαφέρουσα ὅσον τὸ vw polo 1.05 τοῦ 1995.
Αλλο ενα για το τεφτερι...Μέλη τῆς Χρυσῆς Αὐγῆς προέβησαν κατὰ καιροὺς εἰς ἐγκληματικὰς ἐνεργείας. Ἡ ἐπίκλησις αὐτῶν τῶν ἐνεργειῶν ὡς ἐπιχείρημα διὰ τὴν καταψήφισιν τῆς Χ.Α. ἐν ταῖς ἐκλογαῖς ἤ διὰ τὴν ...διοικητικὴν ἀπαγόρευσιν τῆς δράσεὼς της, ἰδιᾷ παρὰ τοῖς κομμουνισταῖς, εἶναι γελοία.
Αλλο ενα για το τεφτερι...
Αλλο ενα για το τεφτερι...
Επιζω στην επομενη περιπτωση Βουτση πχ να θυμηθεις το προηγουμενο ποστ πριν σου το θυμησω εγω.Κε ὑπερμῦ καὶ ὑμεῖς - ὡς ἡμεῖς - μικρέμπορος εἶσθε. Ἐὰν νομίζητε ὅτι εἶσθε ὁ Σύλλας μὲ τοὺς καταλόγους του προγραφῶν, ἐνδεχομένως νὰ χρήζετε ψυχιατρικῆς περιθάλψεως.
Επιζω στην επομενη περιπτωση Βουτση πχ να θυμηθεις το προηγουμενο ποστ πριν σου το θυμησω εγω.