Επισκέπτης
ε ενταξει εσυ εχεις τα πρωτεια μαλακιας μην αγχωνεσαι δεν στα παιρνει κανεις
Να αγχώνομαι ;;;;;
Για το τι γράφει για μένα μια βρωμιάρα αγάμητη ;;;;;;;;
who gives a shit ..........
ε ενταξει εσυ εχεις τα πρωτεια μαλακιας μην αγχωνεσαι δεν στα παιρνει κανεις
Μπορεις να τεκμηριωσεις πως μια παντελως αγνωστη προς εσενα γυναικα μπορει να θεωρηθει βρωμιαρα και αγαμητη;Να αγχώνομαι ;;;;;
Να αγχώνομαι ;;;;;
Αυτες ειναι δυο λεξεις.Μια λέξη μόνο
Λόρδος Βύρωνας....
Καληνύχτα
Με διωξανε :-Σχημα λόγου...
Τι τάξη πας;
Επιανα τους συμμαθητες μου στα διαλειμματα και τους ελεγα οτι δεν φταιγανε οι Ναζι για τα Καλαβρυτα, αλλα μαυροι, μουσουλμανοι. Κι ετσι με διωξανε. Αλλα δεν παω πισω, να ακουω τα ψεμματα τους...
Να ξαναπας...!
Επιανα τους συμμαθητες μου στα διαλειμματα και τους ελεγα οτι δεν φταιγανε οι Ναζι για τα Καλαβρυτα, αλλα μαυροι, μουσουλμανοι. Κι ετσι με διωξανε. Αλλα δεν παω πισω, να ακουω τα ψεμματα τους...
Μονο αφρικανικο μονοχορδο παιζω.Μηπως ξερεις πιάνο;
Ενταξει φιλελληνας ο Βυρωνας και αξιος πολεμιστης μονο που τους γερμανους δεν τους προλαβε να τους πολεμησει,πεθανε το 1824.Μια λέξη μόνο
Λόρδος Βύρωνας....
Καληνύχτα
έγερνε όμως προς τα δεξιά εκ γεννετής. αυτό που το βάζεις;Ενταξει φιλελληνας ο Βυρωνας και αξιος πολεμιστης μονο που τους γερμανους δεν τους προλαβε να τους πολεμησει,πεθανε το 1824.