Tsolias.Psolias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2007
- Like
- 28
- Πόντοι
- 166
εμένα στα @@ μου μασούτης και ο βερόπουλος και του πουλιού το γάλα, αλλά ούτε μια τρίχα από τα @@ τους δεν μπορείτε να πειράξετε από αυτούς γιατί πολύ απλά διαθέτουν το χρήμα να πολλαπλασιάσουν την ασφάλεια στα καταστήματά τους.Εγώ είδα 10 άτομα να παίρνουν από κάποιον που έχει τα πάντα και να δίνουν σε κάποιους που δεν έχουν τίποτα. Αυτό δεν λέγεται ούτε απατεωνιά, ούτε κλεψιά, ούτε οκνηρία. Αυτό είναι κοινωνική δικαιοσύνη που η κυβέρνηση αρνείται πεισματικά να επιβάλει.
Εσάς βλέπω πάντως πολύ σας κόφτει η τσέπη του Μασούτη και του Βερόπουλου, αφού ο άλλος έφτασε σε σημείο να πει να μην τα παίρνουμε από τους ζάπλουτους, αλλά να παράγουμε άλλα! Γιατί κύριε;; Αφού τα έχουμε ήδη. Για να μην χάσει ο επιχειρηματίας τα κέρδη του ;; Εσένα ρωτάω tsolia psolia.
Τα γελοία αυτά επιχειρήματα αν δεν τα λέτε απ'το παθολογικό σας μίσος για οτιδήποτε αριστερότερο από εσάς, τότε μιλάμε για απλή χαζομάρα!
εμένα με ενοχλεί ότι προσπαθείτε να κάνετε κοινωνικό έργο με πουστιές και παγαποντιές.
παθολογικό μίσος για την αριστερά;
στ' αρχίδια μου η αριστερά, ασχολούμαι για διασκέδαση με άτομα σαν και του λόγου σου που νομίζουν πως έχουν υπόσταση μέσω κάποιας ανύπαρκτης ιδεολογίας, είτε της δεξιάς είτε της αριστεράς.οι ιδεολογίες δεν ταΐζουν κανέναν, με πουρδές δεν βάφονται αυγά, αν θεωρείς γελοίο επιχείρημα την κοινωνική εργασία για την στήριξη των αναξιοπαθούντων και ορθό τη στέρηση από κάποιους άλλους το μόνο που σου αξίζει είναι 5 μέτρα μες τη γη μπρούμητα και ζωντανός. σου είπα και πιο πάνω ο μασούτης στα καλαμπαλίκια του, το κλείνει το μπουρδέλο του, βάζει και ένα κωλόχαρτο "πτωχεύσαμε" και ψάξε να βρεις ποιον θα κλέβεις μετά για να ταΐσεις και τους απολυμένους
άμα χρειαστείς να λειτουργήσεις κοινωνικό ιατρείο τι θα κάνεις; θα απαγάγεις κανένα γιατρό, καραγκιοζάκο, όπως κάνεις τις πατάτες και τις ντομάτες.