apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
τι ειναι αυτο παλι ?
τι ειναι αυτο παλι ?
Ναι ... τους περιμενα να τους ξεβρακωσω εγω αλλα δεν φανηκε κανειςτυπε αυτοι απτο διπλα σαιτ δεν ηθελαν να σε βρουν και να σε ξεβρακωσουν και γιαουρτωσουν?
Πως να τρεχω μεχρι εκει ρε ανθρωπε ?
Ειναι μακρυα ....
Ευχαριστω πολυ παντως !!!!!!!!
Με φανταζομαι να μπαινω μεσα και να λεω ηρθε ο αχαχουχας
Και να πεφτουν γιαουρτια πανταχωθεν
αυτοι λενε οτι εσυ δεν πηγες ομως :SΝαι ... τους περιμενα να τους ξεβρακωσω εγω αλλα δεν φανηκε κανεις
ψηθηκε στον ιντερνετικο κοσμο τυπεμήτσο μετά την τελευταία επιστροφή σου φαίνεσαι πιο κωλοπετσωμένος από ποτέ, δε νιώθεις τίποτα μαν
Ελεος !!!!!!!!!! :S
Ασε κι εχασα μεροκαματα τυπε για να δω τις σκατοφατσες τους !!!!!!!!!αυτοι λενε οτι εσυ δεν πηγες ομως :S
καλα ρε τρελε τοσο τεμπελης εισαι,ανεβα στο ποδηλατοκαι κατηφορισε στο δρομο της αμαρτιας.οταν εισαι μαζι μου μη φοβασαι για γιαουρτια και λοιπες μαλακιεςΠως να τρεχω μεχρι εκει ρε ανθρωπε ?
Ειναι μακρυα ....
Ευχαριστω πολυ παντως !!!!!!!!
Με φανταζομαι να μπαινω μεσα και να λεω ηρθε ο αχαχουχας
Και να πεφτουν γιαουρτια πανταχωθεν
Πλακα κανω τυπε .... δεν φοβαμαι τιποτα !!!!!!!καλα ρε τρελε τοσο τεμπελης εισαι,ανεβα στο ποδηλατοκαι κατηφορισε στο δρομο της αμαρτιας.οταν εισαι μαζι μου μη φοβασαι για γιαουρτια και λοιπες μαλακιες
καλα ρε τρελε τοσο τεμπελης εισαι,ανεβα στο ποδηλατοκαι κατηφορισε στο δρομο της αμαρτιας.οταν εισαι μαζι μου μη φοβασαι για γιαουρτια και λοιπες μαλακιες
θα τον ξεβρακωναν δεν ελεγαν τυπε?τον απειλουνε απο διπλανα σαιτς οτι θα τον χτυπησουν μετα το γιαουρτωμα
ποια διπλανα λες ρε ?τον απειλουνε απο διπλανα σαιτς οτι θα τον χτυπησουν μετα το γιαουρτωμα
θα τον ξεβρακωναν δεν ελεγαν τυπε?
τωρα το προχωρησαν το πραγμα :S
καποτε υπηρχε το κινημα δεν πληρωνω
τωρα υπαρχει το κινημα τον αχαχουχα γιαουρτωνω
θα τον ξεβρακωναν δεν ελεγαν τυπε?
τωρα το προχωρησαν το πραγμα :S
τον θεό?Πλακα κανω τυπε .... δεν φοβαμαι τιποτα !!!!!!!
τουμπεκιασου και χωσου στο τσαντιρι σου γυφτο μου τα εκανες τσουρεκιαθα φαει πολυ ξυλο τυπε θα του φτιαξουνε σμοκι αιζ. φημες λενε οτι τα οργανα του νομου θα κανουν τα στραβα ματια.
Υπαρχει ?τον θεό?