axaxouxas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 366
Δεν τον ξερω τον κυριο ....αναντάμ παπαντάμ...
Να μου ελεγες Βαν Νταμ να σου ελεγα οκ !!!!!
Δεν τον ξερω τον κυριο ....αναντάμ παπαντάμ...
Δεν τον ξερω τον κυριο ....
Να μου ελεγες Βαν Νταμ να σου ελεγα οκ !!!!!
...εισαι δηλαδη γνησιος ελλην ,αλλα ρωτας τον ιπταμενο ποιο ειναι το μεγαλειο του ελλην και της ελληνικης φυλης και ποια τα δυνατα σημεια της φυλης σου....ε!πλακα μας κανεις? ΞΥΛΟ ΡΕ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ,ΤΑ ΟΡΓΚ ΚΑΙ ΔΡΩΜΕΝΑ ΜΕ ΣΗΜΑΙΕΣ ΚΟΥΝΟΥΠΕΛΑΙΟ ΚΑΙ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ....δεν εχουμε ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ!πες τι έχεις να πεις... απάντησα ήδη
Δεν με ενδιαφερει τι εισαι εσυ.... Απλα μου αρεσουν ολες οι ταινιες του σου λεω !!!!!!είμαι έλληνας, όχι ολλανδός (!!!) Βαν Νταμ...
...εισαι δηλαδη γνησιος ελλην ,αλλα ρωτας τον ιπταμενο ποιο ειναι το μεγαλειο του ελλην και της ελληνικης φυλης και ποια τα δυνατα σημεια της φυλης σου....ε!πλακα μας κανεις? ΞΥΛΟ ΡΕ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ,ΤΑ ΟΡΓΚ ΚΑΙ ΔΡΩΜΕΝΑ ΜΕ ΣΗΜΑΙΕΣ ΚΟΥΝΟΥΠΕΛΑΙΟ ΚΑΙ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ....δεν εχουμε ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ!
ΑΝ ΗΜΟΥΝ Ο ΙΠΤΑΜΕΝΟΣ -ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΕΛΕΓΑ...ΔΕΝ ΤΟ ΑΞΙΖΕΙΣ!
Δεν με ενδιαφερει τι εισαι εσυ.... Απλα μου αρεσουν ολες οι ταινιες του σου λεω !!!!!!
Και δεν ειναι Ολλανδος.... νομιζω Βελγος ειναι !!!!!
-ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΤΙ? ΙΠΤΑΜΕΝΟΣ η ΕΛΛΗΝ ΓΝΗΣΙΟΣ? ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΜΑΙ...ΕΧΩ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΣΧΟΛΗ ΙΚΑΡΩΝ,ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΗΡΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΟΜΜΩΤΙΚΗΣ ΑΜΑΡΑΝΤΟΣ!!ρώτησα για όλες τις φυλές...
ούτε ο ιπτάμενος απάντησε, μήπως είσαι εσύ;
-ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΤΙ? ΙΠΤΑΜΕΝΟΣ η ΕΛΛΗΝ ΓΝΗΣΙΟΣ? ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΜΑΙ...ΕΧΩ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΣΧΟΛΗ ΙΚΑΡΩΝ,ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΗΡΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΟΜΜΩΤΙΚΗΣ ΑΜΑΡΑΝΤΟΣ!!
α !ξεχασα ...ημουνα και στα ΟΥΚ ....
Ελληνας μπορει να μην ειναι αλλα εχει ενα βρωμοποδαρο αλλο πραγμα σε λεω !!!!!!!!!!δεν ξέρω αν είναι καλύτερο αυτό... έλληνας πάντως δεν είναι!!!
εγω παντως ουτε ιπταμενος ουτε υπογειος ειμαιιπτάμενος είσαι;;;;
ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΟΜΜΩΤΙΚΗΣ ΑΜΑΡΑΝΤΟΣ!!
Ελληνας μπορει να μην ειναι αλλα εχει ενα βρωμοποδαρο αλλο πραγμα σε λεω !!!!!!!!!!
Τρελαινομαι να τον βλεπω να κανει τις κινησεις του ....μυρίζει...
οκμάγκες περίμενα διάλογο καλό αλλά μάλλον δεν υπάρχει διαθεση... ελπίζω να συνεχίσω τον διάλογο με τον ιπτάμενο
φλαμανδος τυπεΔεν με ενδιαφερει τι εισαι εσυ.... Απλα μου αρεσουν ολες οι ταινιες του σου λεω !!!!!!
Και δεν ειναι Ολλανδος.... νομιζω Βελγος ειναι !!!!!
...το πραγματικο του ονομα ειναι βανταμ χουσειν και ειναι νοθος γιος του σανταμ χουσειν ,δεν το ξερατε ...?φλαμανδος τυπε
εχει κανει ταινιαρες
αλλα απο ενα σημειο και μετα το εχασε και δεν μπορεσε να ανακαμψει
http://[URL unfurl="true"]www.soundonsight.org/wp-content/uploads/2009/04/xuxkzd_bloodsport2.jpg[/img[/URL]]
[img]https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQor27d0zJfjk8YnWFuU5By9X5DRjNfFfrxGBQbhMQByB1OjqZxxA
σιγα μην ειναι και του γκανταφι τυπε :S...το πραγματικο του ονομα ειναι βανταμ χουσειν και ειναι νοθος γιος του σανταμ χουσειν ,δεν το ξερατε ...?