CLOSER822
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2008
- Like
- 11.475
- Πόντοι
- 2.606
-κακε! μπορει να εχει γειτονα ΕΣΚΙΜΩΟ!Και του το σερβίρει η μουνάρα γυναίκα του γείτονα που τον κόβω πως γουστάρει λαλάκη με τρέλα.
-κακε! μπορει να εχει γειτονα ΕΣΚΙΜΩΟ!Και του το σερβίρει η μουνάρα γυναίκα του γείτονα που τον κόβω πως γουστάρει λαλάκη με τρέλα.
-Εισαι πολυ παραδοπιστος μεσιε....δηλαδη σου φαινεται απιστευτο το να τον αγαπαει ολη η γειτονια του και να ειναι ευπροσδεκτος -εστω και 2 τα χαραματα - για ενα ουισκακι και μια φιλικη κουβεντα?....
...εμενα με ενοχλει να παιζουν με το συναισθημα μου ,με την ευσπλαχνια μου ,δεν ειναι μονο οικονομικη αλλα και συναισθηματικη η εκμεταλευση ,εμεις οι ιδιοι συντηρουμε και δημιουργουμε ζητιανους ,αν δεν δωσει κανενας η επαιτεια θα εκλειψει ,ακομα και στη σοβιετικη ενωση επι σταλιν η επαιτεια ηταν παρανομη και εξεδιωκετο...Και απάντηση στο τι σας ενοχλεί ακόμα να πάρω...
Μάλλον το να φύγουν οι ζητιάνοι είναι προέκταση της φασιστολογικής να φύγουν όλοι οι ξένοι. Τουλάχιστον να το λέτε από την αρχή. Αυτός είναι ο πραγματικός σας καημός και αφήστε τις μπαρούφες με "επαγγελματίες" επαίτες και μη. Κάθομαι τόση ώρα και προσπαθώ να μάθω στα πεντάχρονα τα αυτονόητα. Πείτε απλά δε γουστάρουμε τους ξένους να τελειώνει η υπόθεση.
...εμενα με ενοχλει να παιζουν με το συναισθημα μου ,με την ευσπλαχνια μου ,δεν ειναι μονο οικονομικη αλλα και συναισθηματικη η εκμεταλευση ,εμεις οι ιδιοι συντηρουμε και δημιουργουμε ζητιανους ,αν δεν δωσει κανενας η επαιτεια θα εκλειψει ,ακομα και στη σοβιετικη ενωση επι σταλιν η επαιτεια ηταν παρανομη και εξεδιωκετο...
Ωραία όλα αυτά. Το οτι παίζουν με την ζωη σου σε ενοχλέί καθόλου η κύριος στόχος μας είναι οι επαίτες; Ωρες ωρες απορώ. Για ολα οργίζεστε χτυπιέστε και αφηνιάζετε. Για την ρημαδα την ζωη σας που την ξεπουλησαν μαζι με την πατριδα σας στις τραπεζες ουτε λογος. Πως θα σωθεί αυτός ο άγιος τόπος αν οι πολίτες του μοιάζουν να συμπεριφέρονται σαν να έχουν νοητική υστέρηση.
Ωραία όλα αυτά. Το οτι παίζουν με την ζωη σου σε ενοχλέί καθόλου η κύριος στόχος μας είναι οι επαίτες; Ωρες ωρες απορώ. Για ολα οργίζεστε χτυπιέστε και αφηνιάζετε. Για την ρημαδα την ζωη σας που την ξεπουλησαν μαζι με την πατριδα σας στις τραπεζες ουτε λογος. Πως θα σωθεί αυτός ο άγιος τόπος αν οι πολίτες του μοιάζουν να συμπεριφέρονται σαν να έχουν νοητική υστέρηση.
Δε συμπεριφέρονται σα να έχουν νοητική υστέρηση.Πως θα σωθεί αυτός ο άγιος τόπος αν οι πολίτες του μοιάζουν να συμπεριφέρονται σαν να έχουν νοητική υστέρηση.
Οκ, ΑΛΕΞΗ, σ'ακούσαμε...
Δε συμπεριφέρονται σα να έχουν νοητική υστέρηση.
Έχουν νοητική υστέρηση..
δεν σου περνά από το μυαλό σου ότι μπορεί κάποιοι (και ίσως οι περισσότεροι) να μην έχουν την ίδια άποψη με σένα ??
Οκ, ΑΛΕΞΗ, σ'ακούσαμε...
-Πεστης και αλλα ,πες για τους τυφλους της ζακυνθου,τους νεκρους που ειχαν συνταξη,τα μαγκακια που επαιρναν "διακοποδανεια"...αντε ντε -μη τους λυπασαι μωρε!δεν σου περνά από το μυαλό σου ότι μπορεί κάποιοι (και ίσως οι περισσότεροι) να μην έχουν την ίδια άποψη με σένα ??
Να το πω σε απλά ελληνικα να το καταλάβεις; Τον έχω γραμμένο τον συριζαίο Αλέξη στα παλια μου τα παπουτσια. Πιάσε αλλο τραγουδι..
δεν σου περνά από το μυαλό σου ότι μπορεί κάποιοι (και ίσως οι περισσότεροι) να μην έχουν την ίδια άποψη με σένα ??
Μανίτσα, όταν λέω πως:
Και πριν πατήσω αποστολή έχουν ήδη γράψει:
με πιάνεις??
...οχι απλα με ενοχλει ,με εξοργιζει ,αλλα και η επαιτεια συμπτωμα της κρισης ειναι ,απλα καθε φορα που με πλησιαζει καποιος και μου λεει" δωσε ",νιωθω πραγματικα ασχημα μεσα μου ,ειναι πολυ βαρυ και ασχημο το συναισθημα αυτο ,αλλα κι αυτοι εκει ακριβως πονταρουν ...Ωραία όλα αυτά. Το οτι παίζουν με την ζωη σου σε ενοχλέί καθόλου η κύριος στόχος μας είναι οι επαίτες; Ωρες ωρες απορώ. Για ολα οργίζεστε χτυπιέστε και αφηνιάζετε. Για την ρημαδα την ζωη σας που την ξεπουλησαν μαζι με την πατριδα σας στις τραπεζες ουτε λογος. Πως θα σωθεί αυτός ο άγιος τόπος αν οι πολίτες του μοιάζουν να συμπεριφέρονται σαν να έχουν νοητική υστέρηση.
Τα τραγούδια είναι για "εσάς" με IQ >180...
Για εμάς τους υπόλοιπους δύσκολο...Η "νοητική υστέρηση" βλέπεις.....
...οχι απλα με ενοχλει ,με εξοργιζει ,αλλα και η επαιτεια συμπτωμα της κρισης ειναι ,απλα καθε φορα που με πλησιαζει καποιος και μου λεει" δωσε ",νιωθω πραγματικα ασχημα μεσα μου ,ειναι πολυ βαρυ και ασχημο το συναισθημα αυτο ,αλλα κι αυτοι εκει ακριβως πονταρουν ...
ΧΑΡΑΜΙΖΕΣΤΕ παιδιά!!!
Η άποψη "στα αρχίδια μου η πατρίδα, η τσεπουλα μου να είναι γεμάτη κι ας ψοφίσουν όλοι θα γλύφω σαν το τελευταίο σκουλήκι φτάνει να επιβιώσω και να γαμάω επι πληρωμή μπαζα γιατι ειμαι τιποτενιος, αηδιαστικός ενα σιχαμενο γκολουμ ετοιμο να ξεπουλησει και τον κωλο του για το χρημα" ειναι μια αποψη που φυσικα σε εκφραζει αλλα αυτό δεν σημαίνει οτι ολοι ειναι σαν εσένα.
ακου παντελιδη οτι πρεπει ειναι για στερημενους γενικως..
Μανίτσα, όταν λέω πως:
Και πριν πατήσω αποστολή έχουν ήδη γράψει:
με πιάνεις??