dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.254
- Πόντοι
- 8.535
+1Τα ακρα να τα αφησουμε στην ησυχια τους man. Δεν γαμησαν αυτα την χωρα.
Την "μεση" να στειλουμε στο διαολο
sad but true....
+1Τα ακρα να τα αφησουμε στην ησυχια τους man. Δεν γαμησαν αυτα την χωρα.
Τα ακρα να τα αφησουμε στην ησυχια τους man. Δεν γαμησαν αυτα την χωρα.
Τα ακρα να τα αφησουμε στην ησυχια τους man. Δεν γαμησαν αυτα την χωρα.
Ποτε στην ιστορία δεν δώθηκαν λύσεις από τα άκρα, τώρα αν θαυμάζεις τον κοκκινο φασισμό των αναρχοάπλυτων ή τον μαύρο φασισμό των ΧΑτων είναι άλλο θέμα.
Οχι τύπε,
Χρειάστηκε να επιστρατεύσω το πτυχίο μου και το μάστερ μου για να κατανοήσω ότι σε 2 χρόνια 2 εκατομμύρια άνεργοι σε χώρα με 350 δις χρέος θα έχουν μάξιμουμ 20 ευρώ μεροκάματο και μηδενική ασφάλιση.
Συνέχισε τώρα το συλλογισμό σου.
Δεν το εχω δοκιμασει αυτο το φαγητο τυπε !!!!!!!
Πρέπει, πρέπει!
Στη συναυλία συμμετέχουν μεγάλα (!!!!!) συγκροτήματα και καλλιτέχνες όπως: Υπόγεια Ρεύματα, Magic de Spell, Μίλτος Πασχαλίδης, Νίκος Τουλιάτος, MC Γίνκα, Ρίτα Αντωνοπούλου, Χαΐνης Αποστολάκης, Μοτίβο-4, Alex de Leon, Μάνος Πυροβολάκης, Ματούλα Ζαμάνη, Burger Project, Elektro Balkana, Ηλίας Μακρίδης και οι Βιτρw, Sound Esc, Radio Sol, Γιάννης Σιδηράς, Seli Kanou. Παράλληλα θα λάβει μέρος και ο Βασίλης Κουκαλάνι με το θέατρο Μια Γιορτή στου Νουριάν. (ο Μαχαιριτσας που είναι?)
Μπα??
Εδώ δεν παίζει ρατσισμός?? Δε μας βρωμάνε οι κιτρινιάρες??
Ἔχετε ἔν μέρει δίκαιον. Ἄλλον ὅμως μία ἐργατικὴ χαρίεσσα Ἰαπωνὶς καὶ ἄλλον μία ῥυπαρὰ κτηνώδης μαύρη.
Καὶ εἰς τὰς μὴ λευκὰς φυλὰς ὑπάρχει ἱεράρχησις.
Tη βάτευες αυτήνα??
Ναί, ἀλλὰ μὲ λογικὸν... ἀντίτιμον.
Kι ας είναι Πακιστανή??
:S Χμμμ... θὰ πρόκειται διὰ νέαν ἀνωτάτης κοινωνικῆς τάξεως διαθέτουσα λευκὰ γονίδια, ὡς ἐξ ἄλλου συμβαίνει ἑνίοτε καὶ ἐν Ἰνδίᾳ.
το πςςςςςςςςςς είναι επιφώνημα και δε νομίζω ότι θα μπορούσε να απεικονιστεί σωστά με το ψψψψψψψψψψψ , αυτό θα διαβαζόταν ορθά ως ψ-ψ-ψ-ψ-ψ-ψ-ψ-ψ-ψ-ψ (άλλωστε τα ηχοποίητα επιφωνήματα πολύ αμφιβάλλω αν ακολουθούν γραμματικούς κανόνες, αρκεί να αποδίδουν με τον πιο πρόσφορο τρόπο τον περιγραφόμενο ήχο, ορθογραφικά μάλλον ακολουθούν τον απλούστερο τύπο)
επίσης έστω και από γραμματικά φαινόμενα (με προθέσεις) σχηματίζονται λέξεις που δεν συναιρούν (αν είναι σωστός ο όρος αυτός) τα δύο σύμφωνα στο αντίστοιχο διπλό πχ έκσταση και όχι έξταση
είμαι απ'αυτούς που τον αγαπάνε
Αυτή η πακιστανή χωρίς λευκά γονίδια σε χάλαγε δηλαδή;
:S Χμμμ... θὰ πρόκειται διὰ νέαν ἀνωτάτης κοινωνικῆς τάξεως διαθέτουσα λευκὰ γονίδια, ὡς ἐξ ἄλλου συμβαίνει ἑνίοτε καὶ ἐν Ἰνδίᾳ.
Με τα ινδικά χοιρίδια ελληνιηνική ταυτότητα πώς τα πάμε;