apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
εγω ξερω τυπε γιατι μιλησαμε με πμ με τον ισιο αλλα μου ειπε να πω τιποτα σε κανεναν:S ξερουμε ονοματα τυπε?
εγω ξερω τυπε γιατι μιλησαμε με πμ με τον ισιο αλλα μου ειπε να πω τιποτα σε κανεναν:S ξερουμε ονοματα τυπε?
ο φεθρυ σε καποια φαση ξεμπαναριστικε αλλα επειδη ηταν ηδη καμμενο νικ ειχε δωσει τον λαγαριασμο σε αλλον χρηστη που τον αποτελειωσε
οποιος θυμαται τον τροπο που εγραφε πριν φαει το οριστικο μπαν μπορει να καταλαβει και σε ποιον ειδε δωσει το λογαριασμο
σιγουρα ρε τυπερε τυπε μη με τρελαινεις τωρα. δηλαδη πουπης = φεθρυ? εισαι κατοσταρα τοις εκατο σιγουρος?
τυπε οταν μου λες οτι ο φεθρυ ετρωγε μπαν καθε 10 μερες θα λες για αλλον
ειχε φαει μια φορα μιουτ για το μεκελειο στο θρεντ της κυπρου,με περσονα,μπαιτ,νεοκλη
μετα εγραφε για πολυ καιρο
τρωει το μπαν και εξαφανιστικε
εκανε το νικ πορνοπαπος και συνεχισε με αυτο
ο φεθρυ σε καποια φαση ξεμπαναριστικε αλλα επειδη ηταν ηδη καμμενο νικ ειχε δωσει τον λαγαριασμο σε αλλον χρηστη που τον αποτελειωσε
οποιος θυμαται τον τροπο που εγραφε πριν φαει το οριστικο μπαν μπορει να καταλαβει και σε ποιον ειδε δωσει το λογαριασμο
τι ωραιες εποχες τοτε ρε τυπεΤύπε, ο φέθρυ είχε πλακωθεί με τον πλέ και είχε γίνει της πουτάνας.
Πολύ κλάμα τότε.
τα θυμάμαι το μακελειό, αδερφέ...Κόλαση
υπερβολή το "κάθε 10 ημέρες", αλλά ήταν "πρασινισμένος" συχνά. Ο Παππούλης αποφεύγει τις κακοτοπιές. Από εχθές το βράδυ έχετε μαζευτεί 5 άτομα και του την πέφτετε. Έχει γράψει 4-5 ποστ από τότε. Αν ήταν ο Πάπιας θα είχε γράψει τουλάχιστον τουλάχιστον 50 ποστ.
Βέβαια όπως είπα, στο νετ σχεδόν όλα είναι εικασίες.
τι ωραιες εποχες τοτε ρε τυπε
εγω ξερω τυπε γιατι μιλησαμε με πμ με τον ισιο αλλα μου ειπε να πω τιποτα σε κανεναν
ειχα ανοιξει και θρεντ τοτε τυπετα θυμάμαι το μακελειό, αδερφέ...Κόλαση
Τύπε, ο φέθρυ είχε πλακωθεί με τον πλέ και είχε γίνει της πουτάνας.
Πολύ κλάμα τότε.
Αλλά και αυτό που λες βγάζει νόημα. Σε ποιον όμως το έδωσε;
Μάστερ στα μπαν είναι πάντως ο αρκάνης.
σιγουρα ρε τυπε
αλλα μην ζητησεις πηγουλα
δεν μπορω να το αποδειξω
οχι οτι εχει και σημασια αφου τις ιδιες μαλακιες ετσι και αλλιως
ειχα ανοιξει και θρεντ τοτε τυπε
λευτερια στον περσονα,μπαιτ,νεοκλη
και εγω του ειπα να μην φυγει τυπε αλλα ηταν ανενδοτοςκακως. αφου τουχα πει οτι τον φυλαμε σα χρυσαφι τον ισιο. οποιος τον πειραξει θα ενεργοποιηθει η ομαδα κρουσης >
Τύπε, τώρα έχω σκαλώσει. Ποιος πήρε τον παπιολογαριασμό;
Ο τύπος με την γιάφκα και τις βουλγάρες;
απλα λυπηθηκα που δεν συμμετειχα στο μακελειο ρε τυπεΉσουν "νέος" τότε τύπε.
και εγω του ειπα να μην φυγει τυπε αλλα ηταν ανενδοτος
ο παπαριων τυπε
Πού τον θυμήθηκες αυτόν;
σιγουρα ρε τυπε
αλλα μην ζητησεις πηγουλα
δεν μπορω να το αποδειξω
οχι οτι εχει και σημασια αφου τις ιδιες μαλακιες ετσι και αλλιως
απλα λυπηθηκα που δεν συμμετειχα στο μακελειο ρε τυπε
δεν ειχα μπει στο σαιτ εκεινο το απογευμα
Εσύ κουφάλα λίγο γράφεις αλλά όλα τα βλέπεις.Τύπε, θέμα τύχης είναι. Εγώ είχα πετύχει την φάση που είχαν γυρίσει από το άλλο φόρουμ.
Εκεί που πλακώθηκαν Βέβλυ με μια άλλη.