ATENISTAS
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
παοκτσης φίλε μου ... τι να πεις ...ενώ εσύ τα κανεις γαργάρα...
παοκτσης φίλε μου ... τι να πεις ...ενώ εσύ τα κανεις γαργάρα...
παοκτσης φίλε μου ... τι να πεις ...
βαριέμαιΠες μας πως, λοιπόν!
βαριέμαι
βαριέμαι
πάντος επειδή ίσως δεν ήμουν πολύ κατατοπιστικός πριν, όσοι δεν λένε από που έρχονται και το παίζουν τρελίτσα, τότε φυλακή ...
πάντως αυτός δικαιολογείται και λίγο λόγω ηλικίαςσιλανς και εσύ πεοπαίκτη....
δεν είναι παοκτσής... μούλος είναι... .
σε τέτοιο θρεντάκι είσαι αν δεν το έχεις καταλάβει ...Τότε καλύτερα να μην ασχολείσαι με την πολιτική.
Άνοιξε το θρεντάκι της κλωτσοπατινάδας, να τη βρίσκεις με τους αναρχοαυτόνομους.
πάντως αυτός δικαιολογείται και λίγο λόγω ηλικίας
εσύ που του ρίχνεις και κάτι δεκαετίες είσαι τελείως για τον πούτσο που ξεκατινιάζεσαι μαζί του
σε τέτοιο θρεντάκι είσαι αν δεν το έχεις καταλάβει ...
Τοτε διαλεξες το πιο σωστο κομμαεχω ένα κακό συνήθειο.. όταν βρίσκω χαζούς θέλω να τους αποτρελλάνω...
Τοτε διαλεξες το πιο σωστο κομμα
για μένα και τα χρυσαύγουλα και οι πάσης φύσεως αριστεροαναρχοάπλυτοι είναι ένα και το αυτό...
εσύ πάντως ταυτίζεσαι με τα χρυσαύγουλα...
ξέχασα να τονίσω ότι τους ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ τους τοποθετώ ενα σκαλί παρακάτω
και υποχρεωτική απασχόληση σε κοινωφελή έργα (πχ κατασκευή δρόμων, κατασκευή αντιπλημμυρικών ταφρων, αποκομιδή και διαλογή αποριμμάτων για ανακύκλωση κλπ)
Εγω μπαρμπα την σεβομαι την τριτη ηλικια και δεν θα τον χαρακτηρισο ξανα (ΠΟΥΣΤΗ) και γεροξεφτιλα. Βεβαια αναμεσα στο αλτσχαιμερ και την μαλακια που εχει πεταει και (χοντρα)
καλα θα κανει να ειναι λιγο πιο προσεχτικος την επομενη φορα.
Εσυ θα μας πεις ποιο κομμα ψηφισεςΤοτε διαλεξες το πιο σωστο κομμα
Εχω ψηφιση απο ΝΔ εως ΔΗΜΑΡΕσυ θα μας πεις ποιο κομμα ψηφισες
Και γιατι ετσι, συνηθως η νδ πανε χ.α (βλεπε μπαρμπα θα ελεγα και τραμου αλλα γαμησε τον αυτον) εσυ πως βρεθηκες στο δημαρ.Εχω ψηφιση απο ΝΔ εως ΔΗΜΑΡ