Καινούργιος
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
Γιατί δεν συμφέρει.....συμφέρει να βλέπετε μόνο αυτά που θέλετε.Αυτό δεν αλλάζει την γενική κατασταση περί εγκληματικότητας...
Γιατί δεν συμφέρει.....συμφέρει να βλέπετε μόνο αυτά που θέλετε.Αυτό δεν αλλάζει την γενική κατασταση περί εγκληματικότητας...
Να πιάσουμε τον κατώτερο μορφωτικά έλληνα...έχει βγάλει δημοτικό..αν πιάσουμε τον κατώτερο μορφωτικά πακιστανό,είναι αγράμματος.
Από εκεί κ πέρα η ισοπεδωτική προέκταση η οποία δεν πηγάζει από πουθενά που κάνεις είναι για τα μπάζα....
Να πιάσουμε τον κατώτερο μορφωτικά έλληνα...έχει βγάλει δημοτικό..αν πιάσουμε τον κατώτερο μορφωτικά πακιστανό,είναι αγράμματος.
Από εκεί κ πέρα η ισοπεδωτική προέκταση η οποία δεν πηγάζει από πουθενά που κάνεις είναι για τα μπάζα....
Ε τί έχει η εγκληματικότητα;;;Μας ενδιαφέρει το αποτελεσμα που είναι η εγκληματικότητα και όχι οι λογοι πχ το μορφωτικό επίπεδο.
Η αναλυση από κει και περα είναι της πλάκας.
Θα τους πληρώνεις εσύ γερότσιφουτη που βάζεις την σύζυγο να κάνει μερεμέτια για να μην ξοδευτείς;;;
Το νόμισμα έχει δύο όψεις,επιλεκτικά όπως πάντα διαλέγετε να δείτε αυτή που θέλετε.....προτιμώ να πληρώνω μισθούς μπάτσων για να έχω την ησυχία μου και την ασφάλεια μου παρά να ρίχνω το χρήμα σε ένα πίθο Δαναίδων που λέγεται ενσωμάτωση μεταναστών στην κοινωνία μας... διότι η ενσωμάτωση αυτή δεν πρόκειται ποτέ να επιτευχθεί όπως διεθνώς έχει αποδειχθεί (Αγγλία, Γαλλία, Βέλγιο, Γερμανία κλπ) όχι γιατί το χρήμα και οι προσπάθειες ήταν λίγες αλλά επειδή οι άνθρωποι αυτοί ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ να ενσωματωθούν αλλά θέλουν ΝΑ ΕΠΙΒΛΗΘΟΥΝ....
Και φυσικα αυτο που τον κανει καταπτυστο ειναι οτι εκλεψε οντας μορφωμενος, ενω αν ηταν απο το μπαγκλαντες και ειχε ερθει Ελλαδα κολυμπωντας, ολα οκ ε?Ένας Άκης (έλληνας 100%) ισούται με όλους τους κλέφτες αλλοδαπούς.....
Το νόμισμα έχει δύο όψεις,επιλεκτικά όπως πάντα διαλέγετε να δείτε αυτή που θέλετε.....
Τους αλλοδαπούς ταλιμπάν δηλαδή...και ας είναι οι λιγότεροι.
Η εγκληματικότητα δεν δικαιολογείται απ'όπου κ αν προέρχεται σαφώς.... πώς το φτάνεις εκεί ρε πούστη μου... πραγματικά απορεί κανείς...Και φυσικα αυτο που τον κανει καταπτυστο ειναι οτι εκλεψε οντας μορφωμενος, ενω αν ηταν απο το μπαγκλαντες και ειχε ερθει Ελλαδα κολυμπωντας, ολα οκ ε?
Εεε δεν είναι εγκληματίες τα 2-3εκ. μεταναστών που έχουμε στην χώρα μας,είναι;αυτό πόθεν προκύπτει ???
Απο τα αρχεια του πανεπιστημιου του ισλαμαμπανταυτό πόθεν προκύπτει ???
Ρε φιλαρακι, αφου δεν δικαιολογειται η εγκληματικοτητα, εσυ γιατι οταν σου λενε οτι ειναι πιο πολλοι οι αλλοδαποι εγκληματιες, λες εμμεσως οτι αυτο οφειλεται στο μορφωτικο και βιωτικο τους επιπεδο? Οποιος ειναι φτωχος και αγραμματος δικαιουται να κλεβει?Η εγκληματικότητα δεν δικαιολογείται απ'όπου κ αν προέρχεται σαφώς.... πώς το φτάνεις εκεί ρε πούστη μου... πραγματικά απορεί κανείς...
Δηλαδή ουδέποτε έχει υπάρξει αυτό που λες ως επιχείρημα:''κρίμα ο καημένος ο αλλοδαπός δεν είχε να φάει καλά έκανε κ έκλεψε κάνοντας φόνο ή όχι''..και όμως το χρησιμοποιείς.
Εεε δεν είναι εγκληματίες τα 2-3εκ. μεταναστών που έχουμε στην χώρα μας,είναι;
Και να μην ειναι αναγκαζονται να γινουν πλεον !!!!!!!!Εεε δεν είναι εγκληματίες τα 2-3εκ. ΠΕΙΝΑΛΕΩΝ μεταναστών που έχουμε στην χώρα μας,είναι;
Ούτε 8χρόνο...όχι δεν δικαιούται να κλέβει καλό μου παιδί,είναι όμως πιο πιθανό να οδηγηθεί στο να κλέψει...κατάλαβες καλό μου παιδί;;;;Ρε φιλαρακι, αφου δεν δικαιολογειται η εγκληματικοτητα, εσυ γιατι οταν σου λενε οτι ειναι πιο πολλοι οι αλλοδαποι εγκληματιες, λες εμμεσως οτι αυτο οφειλεται στο μορφωτικο και βιωτικο τους επιπεδο? Οποιος ειναι φτωχος και αγγραματος δικαιουται να κλεβει?
Για τους ταλιμπάν χρυσαυγίτες τί έχεις να πεις;;;για ταλιμπάν και συναφή ζώα μιλούσαμε.... και ότι ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ να ενσωματωθούν αλλά ότι θέλουν να ΕΠΙΒΛΗΘΟΥΝ....
και πόθεν προκύπτει ότι είναι 2-3 εκ..?? τελικά η αριστερά έχει μία γραμμή για το πόσοι είναι οι μετανάστες (λάθροι και μή) στην Ελλάδα?? διότι το νούμερο που αναφέρεις το πιπιλίζουν τα χρυσαύγουλα και ο μιχαλοβλάκας...
ααα ναι.. δεν είναι εγκληματίες??? το ότι μπήκαν στην χώρα παράνομα δεν είναι ποινικά κολάσιμο ???
Ούτε 8χρόνο...όχι δεν δικαιούται να κλέβει καλό μου παιδί,είναι όμως πιο πιθανό να οδηγηθεί στο να κλέψει...κατάλαβες καλό μου παιδί;;;;
Διαφορετικές οι συνθήκες...διαφορετικά κ τα αποτελέσματα.
Αίτιο->αποτέλεσμα.
Ποινικα κολασιμη ειναι μονο η ανεχεια, αποδοχη, και ασυδοσια τοσων ετων απο την πλευρα της πολιτειας που επετρεψε ολο αυτο το σκηνικο...για ταλιμπάν και συναφή ζώα μιλούσαμε.... και ότι ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ να ενσωματωθούν αλλά ότι θέλουν να ΕΠΙΒΛΗΘΟΥΝ....
και πόθεν προκύπτει ότι είναι 2-3 εκ..?? τελικά η αριστερά έχει μία γραμμή για το πόσοι είναι οι μετανάστες (λάθροι και μή) στην Ελλάδα?? διότι το νούμερο που αναφέρεις το πιπιλίζουν τα χρυσαύγουλα και ο μιχαλοβλάκας...
ααα ναι.. δεν είναι εγκληματίες??? το ότι μπήκαν στην χώρα παράνομα δεν είναι ποινικά κολάσιμο ???
Ο φτωχός μετανάστης συνήθως κοιμάται σε παγκάκι ή με άλλους 20 σε κανά υπόγειο(αλλά μάλλον το κάνει επειδή την βρίσκει),καμία απολύτως διαφορά.σε τι διαφερουν οι συνθήκες μεταξύ ενός φτωχού έλληνα και ενός φτωχού μετανάστη ??
ίσα ίσα ένας αγράμματος κατά τεκμήριο είναι και περισσότερο θεοσεβούμενος και δεν υπάρχει θρησκεία (τουλάχιστον μονοθειστική) η οποία να ευλογεί την κλοπή και το έγκλημα....
Για τους ταλιμπάν χρυσαυγίτες τί έχεις να πεις;;;
Οι μουσουλμάνοι=ταλιμπάν είναι μια πάγια θέση που χρησιμοποείς με την συνηθισμένη πουστιά που σε χαρακτηρίζει,όπως σε βολεύει...ή μήπως και οι μορφωμένοι μουσουλμάνοι συμπεριφέρονται όπως το κοπάδι;;;; Και τελικά από πού προκύπτει πώς είναι η πλειοψηφία συμπεριφέρονται σαν ορκ;;;
Και ειδικά στον δυτικό πολιτισμένο κόσμο(Αγγλία,Νορβηγία,Δανία κτλ)....
Αυτά που λες είναι η πλειοψηφία;;;εγώ την θέση μου για τα χρυσαύγουλα και τους αναρχοάμπαλους την έχω προ πολλού εκφράσει... τους θεωρώ δύο όψεις του ιδίου κέρματος... ένα κέρμα το οποίο θα πρέπει να πεταχτεί στον υπόνομο
η φωτό που πόσταρα είναι από την Ολλανδία... ααα ναι και για την Νορβηγία έχει ποσταριστεί προ καιρού ένα άρθρο που ανέφερε σχετικά με αίτημα που εκφράζουν ορισμένοι μουσουλμάνοι (ταλιμπάν κατά τον ορισμό σου) να αυτονομηθούν και να εφαρμόζουν στον τόπο που θα παραχωρηθεί η σαρία...
και για την Αγγλία αντε στην περιοχή seven sisters στο Λονδίνο ή στο wolverhampton (midlands) να περάσεις αγκαλιά με γκόμενα που φοράει μίνι φούστα...