Επισκέπτης
αφου ΕΣΥ τους έκανες μουσουλμάνους γιατί όχι?
Δεν υπάρχουν μουσουλμάνοι κοζάκοι ;;;;;;
Σε σημαντικό ποσοστό εννοώ ;;;;;;;
αφου ΕΣΥ τους έκανες μουσουλμάνους γιατί όχι?
Δεν υπάρχουν μουσουλμάνοι κοζάκοι ;;;;;;
Σε σημαντικό ποσοστό εννοώ ;;;;;;;
αρκετοί για να κάψουν τα καλάβρυτα ας πούμε?
θα μας αποκαλύψεις ποιοι μουσουλμάνοι τα έκαψαν?
Ρε καραγκιόζη ΜΙΛΗΣΑ ΕΓΩ ΓΙΑ ΚΟΖΑΚΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ;;;;;;;;;;
σάλτα γαμήσου ..........
Επειδή γαμιέσαι , αναφέρω λεπτομερώς τι είχα γράψει.
[size=20pt]Τα Καλάβρυτα τα είχαν κάψει στρατιώτες του Γ' Ράϊχ,
το οποίο αποτελούνταν από τις σημερινές χώρες:
ΓΕΡΜΑΝΙΑ-ΑΥΣΤΡΙΑ-ΤΣΕΧΙΑ-ΣΛΟΒΑΚΙΑ-ΟΥΓΓΑΡΙΑ-ΕΠΑΡΧΙΕΣ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ και άλλες.
ΟΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΗΤΑΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ
ΚΑΙ ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΙ ΝΕΓΡΟΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΤΟΥΣ.
[/size]
Αν εσύ , έχεις ταυτότητες των στρατιωτών
ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΤΑΓΟΝΤΑΝ ΑΠΟ ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΝΑ ΜΑΣ ΤΙΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ.
Υ.Γ.Αν έχεις πρόβλημα μαζί μου,
κανόνισε να συναντηθούμε ΠΟΥΣΤΗ,
ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΠΟΥΣΤΑΡΑ ΠΟΥ ΓΑΜΙΕΣΑΙ
(Να σου εξασφαλίσω αναπηρική μερσεντέ για την υπόλοιπη ζωή σου).
Ξεκωλόπουστα.
Άνανδρο αρχίδι.
Ψωλορουφήχτρα.
Με πειράζει να υπερασπίζεται οποιοσδήποτε υπάνθρωπος το ξύλο και τη βία ως λύση των κοινωνικών προβλημάτων προηγμένων ανθρώπινων κοινωνιών.
ετσι μπραβο κοτουλα, ξαφνικα δεν εχεις αποψη. μαρεσει οταν σε γαμαω και ζοριζεσαι και το βουλωνεις.
και τούρκους δηλαδή;Έχουμε που έχουμε τα ενδοοικογενειακά μας...τα φασιστάκια μας λείπανε!
Ανακοίνωση σχετικά με την σημερινή επίθεση στο βουλευτή Στρατούλη εξέδωσε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της η Original 21:
Για να τελειώνουμε μια και καλή μ αυτό το καρκίνωμα των φασιστών, εμείς ως ORIGINAL 21 , ως απόγονοι προσφύγων / μεταναστών και τέλος ως απλοί άνθρωποι , θέλουμε να κάνουμε ξεκάθαρο στα θρασύδειλα σκουλήκια που επιτέθηκαν στον ΑΕΚτζή Στρατούλη ότι είναι ανεπιθύμητοι και πλέον επικηρυγμένοι. Η μεγάλη οικογένεια της ΑΕΚ περιλαμβάνει ανθρώπους χωρίς χρώμα και σύνορα. Οι μισάνθρωποι δεν χωράνε ανάμεσά μας. Όλοι ξέρουν ποιοι είμαστε και ειδικά αυτά τα σκουλήκια.
Υ.Γ. απλά να υπενθυμίσουμε στους θρασύδειλους ότι την επόμενη φορά δεν θα καταφέρουν να εξαφανιστούν τόσο γρήγορα... γι αυτό να είστε σίγουροι.
mparmpa,εγώ δεν συμπαθώ την Χρυσή Αυγή.αλλά όταν δεχεσαι δολοφονική επίθεση,είσαι για νοσοκομείο,για εντατική,και δεν βγαίνεις στα κανάλια.όποιος έδειρε αυτόν τον καραγκιόζη (αν τον έδειραν τελικά) είναι μεγάλος μαλάκας, μόνο και μόνο για την διαφήμιση που του έκανε ...
πάντως δεν θυμάμαι καλά ... ο αεκτζης αναρχικός-δημόσιος υπάλληλος στον ολπ (εδώ γελάνε ) που είχε κατηγορηθει για τον ξυλοδαρμό πολυζωγόπουλου, αποδείχτηκε ένοχος τελικά ??
mparmpa,εγώ δεν συμπαθώ την Χρυσή Αυγή.αλλά όταν δεχεσαι δολοφονική επίθεση,είσαι για νοσοκομείο,για εντατική,και δεν βγαίνεις στα κανάλια.
Εντάξει εννοείται ότι τσυρίξανε λίγο παραπάνω οι τσυριζαίοι για το περιστατικό αλλά επειδή ειδικά το οργανωμένο κομμάτι της ομάδας αριστερίζει πολύ...καλό θα είναι να προσέχουνε την επόμενη φορά οι αμοιβάδες...δεν το έχουμε σε τίποτα να παίζουμε πάλι μάπες αναμεταξύ μας!mparmpa,εγώ δεν συμπαθώ την Χρυσή Αυγή.αλλά όταν δεχεσαι δολοφονική επίθεση,είσαι για νοσοκομείο,για εντατική,και δεν βγαίνεις στα κανάλια.
Από τον Σκόκο στον Στρατούλη δλδ...Εντάξει εννοείται ότι τσυρίξανε λίγο παραπάνω οι τσυριζαίοι για το περιστατικό αλλά επειδή ειδικά το οργανωμένο κομμάτι της ομάδας αριστερίζει πολύ...καλό θα είναι να προσέχουνε την επόμενη φορά οι αμοιβάδες...δεν το έχουμε σε τίποτα να παίζουμε πάλι μάπες αναμεταξύ μας!
Ενίοτε ναι (βλ. Κουτλουάι)και τούρκους δηλαδή;
Από τον Σκόκο στον Στρατούλη δλδ...
Ξέχασα τον Μπάγεβιτς γάτε και γελάς?