Tsambo
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 5
- Πόντοι
- 66
Τουλαχιστον εχε την αξιοπρεπεια να μην απαντησεις σε αυτο το ποστ ρε σκουληκι... Αλλα τι λεω...αυτα ειναι τυπε μ
Τουλαχιστον εχε την αξιοπρεπεια να μην απαντησεις σε αυτο το ποστ ρε σκουληκι... Αλλα τι λεω...αυτα ειναι τυπε μ
Kαθεσε και ασχολησε με παιδακια?Τουλαχιστον εχε την αξιοπρεπεια να μην απαντησεις σε αυτο το ποστ ρε σκουληκι... Αλλα τι λεω...
σκουληκι!!!!Τουλαχιστον εχε την αξιοπρεπεια να μην απαντησεις σε αυτο το ποστ ρε σκουληκι... Αλλα τι λεω...
που να δώσω και το λινκ, με τον Λακη 33 να ποστάρει ότι τα Καλάβρυτα δεν τα έκαψαν γερμανοί, αλλά μην με βάλετε να ψάξω δεν έχω όρεξη...Kαθεσε και ασχολησε με παιδακια?
Γαμησε τον.
βάλε τύπε να γουσταρουμε!!που να δώσω και το λινκ, με τον Λακη 33 να ποστάρει ότι τα Καλάβρυτα δεν τα έκαψαν γερμανοί, αλλά μην με βάλετε να ψάξω δεν έχω όρεξη...
To ποιος ειναι ο Lakis33,Redmanftw,Temaxistis,Skieros,SPL,Iπταμενος,Υpsolon και κατι αλλα απιθανα νικ εξυπνος εισαι μπορεισ να το βρεις ;)που να δώσω και το λινκ, με τον Λακη 33 να ποστάρει ότι τα Καλάβρυτα δεν τα έκαψαν γερμανοί, αλλά μην με βάλετε να ψάξω δεν έχω όρεξη...
εγω ποιος ειμαι τυπε μου θα μας πεις να μαθουμε και εμεις;To ποιος ειναι ο Lakis33,Redmanftw,Temaxistis,Skieros,SPL,Iπταμενος,Υpsolon και κατι αλλα απιθανα νικ εξυπνος εισαι μπορεισ να το βρεις ;)
Καποια απο αυτα τα νικ ειναι ενος και καποια αλλα αλλων μπου ντρεπονται να πουν την γνωμη τους με το κανονικο τους νικ.
Να τσακωνεσε με αυτους ειναι σαν να τσακωνεσε με τα ντουβαρια.
To ποιος ειναι ο Lakis33,Redmanftw,Temaxistis,Skieros,SPL,Iπταμενος,Υpsolon και κατι αλλα απιθανα νικ εξυπνος εισαι μπορεισ να το βρεις ;)
Καποια απο αυτα τα νικ ειναι ενος και καποια αλλα αλλων που ντρεπονται να πουν την γνωμη τους με το κανονικο τους νικ.
Να τσακωνεσε με αυτους ειναι σαν να τσακωνεσε με τα ντουβαρια.
Θα εμφανιστει σαν "Χερσαιος" αυριο-μεθαυριο.Ο Ιπτάμενος έβρισε μάνα και μας χαιρέτησε προ ημερών
Θα εμφανιστει σαν "Χερσαιος" αυριο-μεθαυριο.
Με το ψευδώνυμο "Έρπων" θα εμφανιστεί ως σκώληξ που είναι.
-ΑΥΤΟ ΟΥΤΕ ΕΣΥ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ....Συμβουλη(στα παπαρια σου βεβαια,χαμενη θα παει)....Ξεκολλα το μυαλο σου απο τα σκατα τωρα που εισαι νεος και εχεις καιρο,μετα θα εχει πουτσα και δεν θα υπαρχει πισωγυρισμα!εγω ποιος ειμαι τυπε μου θα μας πεις να μαθουμε και εμεις;
-ΧΑΜΕΡΠΗΣ Η' μπορει να κανει μοστρα και με το 'ΠΕΤΑΜΕΝΟΣ'...Θα εμφανιστει σαν "Χερσαιος" αυριο-μεθαυριο.
-ΧΑΜΕΡΠΗΣ Η' μπορει να κανει μοστρα και με το 'ΠΕΤΑΜΕΝΟΣ'...
το έχει καπαρώσει ο υπερπόντικας....
Αυτός έχει και το πρόθεμα "υπό-" ("υφ") μπροστά...