Νέα

Έργα και Ημέρες της νεοφασιστικής/ναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης «Χρυσή Αυγή»

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα pornopapos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 131K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

Συμφωνείς με τη καταδίκη της Χρυσής Αυγής;

  • Ναι

    Ψήφοι: 289 72,4%
  • Οχι

    Ψήφοι: 85 21,3%
  • ΔΞ

    Ψήφοι: 25 6,3%

  • Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    399

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Μηνύματα
22.251
Κριτικές
3
Like
1.423
Πόντοι
566
γιατι εχω την εντυπωση οτι την ελλαδα κυβερνα ο σαμαρας αυτον το καιρο  :2funny:

Αστα αυτά, συγκριση μεταξύ αριστερών πολιτικών έκανα, Χριστοφιας, Τσιπρας, Παπαρήγα.

Δεν νομίζω να τους θεωρείς ισάξιους?  :grin:
 

Επισκέπτης
Με λίγα λόγια η Κύπρος έχει ικανότερους πολιτικούς από ότι η Ελλάδα, να 
Αστα αυτά, συγκριση μεταξύ αριστερών πολιτικών έκανα, Χριστοφιας, Τσιπρας, Παπαρήγα.

Δεν νομίζω να τους θεωρείς ισάξιους?  :grin:
εκει πανω για τους αριστερους γραφεις δεν καταλαβα  :cheesy:
 

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Μηνύματα
22.251
Κριτικές
3
Like
1.423
Πόντοι
566
Αφήνουμε έξω τον Γριβικό Παπαδόπουλο (η γενιά του τελείωσε)
ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΑΚΡΙΒΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ , ΚΩΛΟΠΟΥΣΤΕΣ ΟΣΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

Γιατί το "καλύτεροι" σημαίνει ότι της ελλάδος είναι καλοί
και της κύπρου πιο καλοί ... ΑΝΑΚΡΙΒΕΣ ...

της ελλάδος είναι ΓΙΑ ΣΚΟΤΩΜΑ , ΑΝΕΥ ΔΙΚΗΣ

Λάκη, είτε σου αρέσει είτε όχι η Κύπρος εχει άξιους πολιτικούς, από τον Χριστόφια μέχρι το Παπαδόπουλο.

Οι δικοί μας, πολλοί από αυτούς θα έπρεπε να είναι στη φυλακή (Βλέπε τον ΓΑΠ και παρέα του από το ΠΑΣΟΚ, με Αλογοσκούφη, Ρουσόπουλο, Μπασιάκο, Βουλγαράκη από τη ΝΔ) με δημευμένη όλη τη περιουσία τους και με μόνο ένα σώβρακο, μια κουβέρτα, ενα ποτήρι νερό και δύο φετες ψωμί, ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ...    
 

pitbull86

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2012
Μηνύματα
794
Like
2
Πόντοι
6
οι κυπριοι εχουν αρχιδια κανουν δουλειες με οποιον τους συμφερει
παρτε ματι πολιτικους που εχουμε εναν παπαρα που μας κυβερνησε και τον γραφουν στ αρχιδια τους ολοι
 :2funny: :2funny: :2funny:
 

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Μηνύματα
33.215
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
οι κυπριοι εχουν αρχιδια κανουν δουλειες με οποιον τους συμφερει
παρτε ματι πολιτικους που εχουμε εναν παπαρα που μας κυβερνησε και τον γραφουν στ αρχιδια τους ολοι
 :2funny: :2funny: :2funny:
Mην δει το ποστ αυτό ο πράσινος τσώνης ΚΑΗΚΕΣ!!!!
 

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Μηνύματα
22.251
Κριτικές
3
Like
1.423
Πόντοι
566
οταν με το καλο βγει ο τσιπρας, τοτε το ξανασυζηταμε

Τότε μπορεί να είναι αργά...

Να στο θέσω αλλιώς, ο Τσπρας θα κάνει μπιζνες με το Ισραήλ ή με τους Παλαιστηνίους της Χαμάς στη Γάζα?

οι κυπριοι εχουν αρχιδια κανουν δουλειες με οποιον τους συμφερει
παρτε ματι πολιτικους που εχουμε εναν παπαρα που μας κυβερνησε και τον γραφουν στ αρχιδια τους ολοι
 :2funny: :2funny: :2funny:

Τα ίδια πραγματα λέμε....η πολιτική εχει να κάνει με το συμφέρον της χώρας σου, οι Κυπριοι το γνωρίζουν, εμείς οχι...
 

Επισκέπτης
ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΛΑΟΣ ΠΕΙΝΑΕΙ ΟΙ ΒΟΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΖΟΥΝ ΣΤΗ ΧΛΙΔΗ

[size=20pt]Σε ξενοδοχείο 5 αστέρων "ξαποσταίνει" φασιστοάπλυτος βολευτής της συμμορίας, πληρωμένο με τα λεφτά των φορολογουμένων.[/size]

061212_iliopoulos_mesa.jpg


[size=30pt]ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΜΕ ΤΟ "ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ" ΤΟΥ ΠΑΓΚΑΛΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΑΡΓΗΣΕ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ.[/size]

Τρώς σκατό και δεν χορταίνεις ψηφοφόρε της συμμορίας. Ο προικοθήρας μελαμψός φυρερίσκος υπερασπίστηκε ανοιχτά ΤΟΝ ΓΕΡΜΑΝΟ ΠΡΟΞΕΝΟ και καταδίκασε κάθε Λαϊκή αντίδραση on air ΕΔΩ (στα "βοθροκάναλα" που τάχα δεν "παίζουν" την συμμορία), αυγαταίνει την περιουσία του ανοίγοντας ΜΕ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ γραφεία της συμμορίας πανελλαδικά  ο βολευτής Ηλιόπουλος δήλωσε πως ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΜΕ ΤΟ "ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ" του Πάγκαλου
και ταυτόχρονα αποκαλύπτεται ότι Ο ΙΔΙΟΣ με τα λεφτά των φορολογουμένων κλείνει ξενοδοχείο ΠΕΝΤΕ ΑΣΤΕΡΩΝ για να ξεκουράσει το "ταλαιπωρημένο" του κορμί, όπως θα δούμε παρακάτω.

Από την άλλη ΕΣΥ, ψηφοφόρε της συμμορίας με τα "καθαρά χέρια", που είσαι ante portas της απόλυτης εξαθλίωσης, συνεχίζεις μετά από όλα τα παραπάνω να πιστεύεις ότι η συμμορία αστοιχείωτων μαχαιροβγαλτών θα "ξεβρωμίσει τον τόπο" και ξεκαβλώνεις όταν τους βλέπεις να χοροπηδάνε στα έδρανα και να κάνουν ερωτήσεις στη βουλή που τις πρωτοάκουσες στις "Πύλες του ανεξήγητου" ή σε κάποια εκπομπή του Λιακόπουλου. Είσαι άξιος της μοίρας σου. Κάνε το σκατό που σου σερβίρει η συμμορία παξιμάδι και ΜΟΚΟ γιατί αλλιώς, όπως λέει και ο Kaiadas, μπορεί να πειραχτεί το εφοπλιστικό κεφάλαιο και να φύγει (και μετά τι θα γίνουμε...).


[size=30pt]Ξενοδοχείο πέντε αστέρων με έξοδα της Βουλής [/size]

000f2ds1fd5s4f.jpg
Διατείνονται ότι δεν απολαμβάνουν τα βουλευτικά προνόμια καταδικάζοντας το «σάπιο πολιτικό σύστημα» για τα φαινόμενα χλιδής και πολυτέλειας, ωστόσο ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Μαγνησίας, Παναγιώτης Ηλιόπουλος, χρησιμοποιεί μέχρι τελευταίας δεκάρας τα χρήματα των φορολογουμένων για τη διαμονή του σε ξενοδοχείο πέντε αστέρων.

Ως φαίνεται αυτοπαγιδεύτηκε στα ίδια τα δίχτυα του νεοναζιστικού λαϊκισμού του κόμματος. Η «Χρυσή Αυγή» στηλιτεύει σθεναρά το πολιτικό κατεστημένο, τη διαφθορά, το στυλ διαβίωσης των συστημικών πολιτικών και παράλληλα κραυγάζει εναντίον της φτώχειας και της -λόγω μνημονίου και προδοτικών ενεργειών- εξαθλίωσης του μέσου Έλληνα πολίτη.


Παρά την φλυαρία αυτή, ωστόσο, ο κ. Ηλιόπουλος προτιμά να διαμένει σε πολυτελές ξενοδοχείο στο Βόλο, όπου και εκλέγεται, σπαταλώντας τα χρήματα του προϋπολογισμού της Βουλής, τα οποία παρέχει, βεβαίως, ο Έλληνας φορολογούμενος.


Με τον γ.γ του κώματος
Ο εκ… Ραφήνας ορμώμενος βουλευτής της «Χρυσής Αυγής» διατηρεί δωμάτιο στο γνωστό πολυτελέςξενοδοχείο της πρωτεύουσας της Μαγνησίας, «VALISRESORT», το πληρώνει με έξοδα του Κοινοβουλίου και προκαλεί βεβαίως τη μέση νοημοσύνη του κάθε πολίτη, ο οποίος διερωτάται πως ένας βουλευτής Μαγνησίας που διαθέτει, όπως λέει, ακίνητο, διαμένει σε ξενοδοχείο στη δική του πόλη όπου εκλέγεται.

Το μέλος Κεντρικής Επιτροπής του Λαϊκού Συνδέσμου μίσθωσε για 11 διανυκτερεύσεις δωμάτιο του ξενοδοχείου κατά το διάστημα 5 -28 Οκτωβρίου. Ο νόμος, σύμφωνα με πληροφορίες, επιτρέπει στους βουλευτές που δεν έχουν σπίτι στον τόπο εκλογής τους να διανυκτερεύουν σε ξενοδοχείο.

Σύμφωνα με το έγγραφο, η Βουλή των Ελλήνων πλήρωσε 855,25 ευρώ, για έντεκα διανυκτερεύσεις του βουλευτή, γνωστού και για την υπόθεση οπλοφορίας. Η zougla.gr επικοινώνησε με τον Παναγιώτη Ηλιόπουλο, ο οποίος δήλωσε πως έχει ακίνητο, αλλά η απόσταση από το κέντρο της πόλης, είναι πάνω από 25 χιλιόμετρα, με αποτέλεσμα να αναγκάζεται να μένει σε ξενοδοχείο, «ο νόμος άλλωστε μου το επιτρέπει… το ακίνητο είναι μακριά», ανέφερε χαρακτηριστικά ο βουλευτής της Χ.Α..


0000f2ds1f54dsfe8.jpg


Πρόκειται σαφώς για ένα προκλητικό προνόμιο που δεν παρέχεται μόνο στον συγκεκριμένο βουλευτή, αλλά ήδη όπως πληροφορηθήκαμε ο πρόεδρος της Βουλής, Ευάγγελος Μεϊμαράκης θα βάλει μαχαίρι σε όλα όσα παρέχονται από τη Βουλή.

Να σημειωθεί ότι μεταξύ του συγκεκριμένου χρονικού διαστήματος, ο κ. Ηλιόπουλος παρέστη σε συνεδριάσεις της Ολομέλειας της Βουλής, σε κατ’ ιδίαν συναντήσεις με στελέχη οργανισμών, όπως για παράδειγμα με τον διευθύνoντα σύμβουλο της ΔΕΗ, Α. Ζερβό κ.α. Ως εκ τούτου κάποιες στιγμές προφανώς ο βουλευτής… «διακτινίστηκε» περίπου 350 χλμ, απόσταση δηλαδή που χωρίζει τον Βόλο από την Αθήνα.


[size=25pt]
«Ψηφίζει δαγκωτό»… την πολυτέλεια
[/size]
0000215454f2ds1f54dsf.jpg
Το ξενοδοχείο βρίσκεται στην παραλία της Αγριάς Βόλου και πρόκειται για ένα από τα πιο «λουξ» καταλύματα της περιοχής, με ευρύχωρα δωμάτια, σουίτες με μοναδική θέα τη θάλασσα και το Πήλιο από τις βεράντες, spa, μπαρ ακόμα και… τσιπουράδικο.

Ένα δωμάτιο απλό για δυο άτομα, χρεώνεται τη βραδιά 80-85 ευρώ, με θέα το Πήλιο και μπαλκόνι 90 ευρώ και με θέα τη θάλασσα και μπαλκόνι 100 ευρώ και άνω…

Μeeting, συνέδρια, κοσμικά event διοργανώνονται συνεχώς στο εν λόγω συγκρότημα… Στο ίδιο δηλαδή που επιλέγει και προτιμά ο βουλευτής…
 

Επισκέπτης
[size=40pt]ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ: 49 τοπικές οργανώσεις της χρυσαλήτικης συμμορίας πανελλαδικά, πάνω από 40 άνοιξαν από τις εκλογές και έπειτα, τουλάχιστον 17 τον τελευταίο μήνα![/size]
bag-with-euros.jpg
[size=30pt]ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΒΥΘΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΩΝ ΚΑΛΠΑΖΟΥΝ, Η ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΙΚΟΘΗΡΑ ΦΥΡΕΡΙΣΚΟΥ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ![/size]
[size=20pt]Η γλυκιά Κλασιδιάρα δίκιο έχει όταν λέει ότι δεν είναι κόμμα. Το ξέρουμε. Συμμορία είναι, το έχουμε πεί και το έχουμε αποδείξει πολλάκις και όποιος το αρνείται εθελοτυφλεί.

Η διαφορά όμως της χρυσής αυγής του 0,4% με την χρυσή αυγή του 6,9% είναι ότι η ίδια συμμορία με δομή διοίκησης προσωπικής επιχείρησης και με μηδενική πρόσβαση μελών ή (ας πούμε) στελεχών της στην ελληνική κοινωνία, με το γεναιόδωρο 6,9% των απότομα "ξυπνημένων" εκλογέων κατάφερε:
Να μπάσει στη βουλή το 1/3 των πολιτευτών της και να μασάνε στο έπακρο τα βουλευτικά προνόμια που τόσο τους "χάλαγαν" όταν ονόμαζαν την Βουλή "Κυνοβούλιο" και τους βουλευτές "βολευτές"
Να καρπωθεί τα εκατομμύρια της κρατικής ενίσχυσης στα κόμματα έχοντας να συντηρήσει τον ίδιο στενό συμμορίτικο μηχανισμό του 0,4%. Στην ουσία δηλαδή η κρατική ενίσχυση έγινε λάφυρο στα χέρια του μελαμψού φυρερίσκου, ιδιοκτήτη της προσωποπαγούς συμμορίας.
Όπως ομολόγησε και ο Κλασιδιάρης να χρησιμοποιήσουν οι ανυπόλυπτοι βουλευτές της με συμμορίτικη δραστηριότητα την δυνατότητα να οπλοφορούν. Άλλο ένα βουλευτικό προνόμιο.
Να χρησιμοποιήσει όλες τις γνώριμες κομματικές πρακτικές που δήθεν ήταν στο στόχαστρο της ρητορικής της, όπως να βάλει συγγενικά πρόσωπα βουλευτών στην Βουλή. Να σημειώσουμε ότι μόνο το ΚΚΕ δεν χρησιμοποίησε αυτήν την δυνατότητα.
Δηλαδή όσοι ψήφισαν χρυσή αυγή για να "ξεβρωμίσει ο τόπος"  κατάφεραν να προικίσουν μια δράκα μαχαιροβγαλτών που ηγείται ένας ψυχανώμαλος φυρερίσκος που έβαζε βόμβες σε κινηματογράφους και να δώσουν προνόμια και εξουσίες στους ακολούθους του που ο μέσος έλληνας δεν θα τους άνοιγε όυτε την πόρτα αν τους έβλεπε από κοντά και ζύγιζε την πνευματική και ψυχολογική τους κατάσταση.

Και φυσικά σαν καλό μαγαζί, έχει και πολλά υποκαταστήματα για να πουλήσει την πραμάτεια... Πλήρωνε μαλάκα "καχύποπτε" και "ξύπνιε" ψηφοφόρε της συμμορίας για να μεγαλώσει η μπίζνα και να γίνει ακόμα πιο χοντρός ο τούρκος λαχανέμπορας που ηγείται.[/size]
 

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Μηνύματα
33.215
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Τότε μπορεί να είναι αργά...

Να στο θέσω αλλιώς, ο Τσπρας θα κάνει μπιζνες με το Ισραήλ ή με τους Παλαιστηνίους της Χαμάς στη Γάζα?
Ο Τσίπρας καταρχήν θα κοιτάξει να αναπτύξει την χώρα σου,από μέσα προς τα έξω.

Μετά οι μπίζνες...εκτός αν εσύ θες να τα ξεπουλήσεις όλα!!!
 

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Μηνύματα
33.215
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
[size=40pt]ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ: 49 τοπικές οργανώσεις της χρυσαλήτικης συμμορίας πανελλαδικά, πάνω από 40 άνοιξαν από τις εκλογές και έπειτα, τουλάχιστον 17 τον τελευταίο μήνα![/size]
Φαντάσου πόσα ΜΠΟΥΜ έχουν να ακουστούν... :grin:

 

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Μηνύματα
22.251
Κριτικές
3
Like
1.423
Πόντοι
566
Ο Τσίπρας καταρχήν θα κοιτάξει να αναπτύξει την χώρα σου,από μέσα προς τα έξω.

Μετά οι μπίζνες...εκτός αν εσύ θες να τα ξεπουλήσεις όλα!!!

Την ανάπτυξη θα την κάνει μόνο με νόμους? Ποια στελέχη θα χρησιμοποιήσει? Ο Φωτόπουλος θα γίνει προεδρος της ΔΕΗ και ο Στρατούλης του ΟΤΕ μετά την εθνικοποιησή του?  :2funny: 

Μπιζνες και αναπτυξη δεν πάνε μαζί?
 

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Μηνύματα
6.558
Κριτικές
4
Like
2.323
Πόντοι
506
[size=40pt]ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ: 49 τοπικές οργανώσεις της χρυσαλήτικης συμμορίας πανελλαδικά, πάνω από 40 άνοιξαν από τις εκλογές και έπειτα, τουλάχιστον 17 τον τελευταίο μήνα![/size]
bag-with-euros.jpg
[size=30pt]ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΒΥΘΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΩΝ ΚΑΛΠΑΖΟΥΝ, Η ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΙΚΟΘΗΡΑ ΦΥΡΕΡΙΣΚΟΥ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ![/size]
[size=20pt]

κάθε χωριό και πόλη έχει γραφεία, που τα βρίσκουν τόσα λεφτά; Εδώ το ΠΑΣΟΚ στη Πάτρα του έχουν κόψει το ρεύμα!.
Αν προσέξετε κόψανε και τις φιλανθρωπίες που τόσο καμαρώνανε, μοίρασαν κάτι πατάτες  για ένα καιρό και μετά τίποτα...
 

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Μηνύματα
33.215
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Την ανάπτυξη θα την κάνει μόνο με νόμους? Ποια στελέχη θα χρησιμοποιήσει? Ο Φωτόπουλος θα γίνει προεδρος της ΔΕΗ και ο Στρατούλης του ΟΤΕ μετά την εθνικοποιησή του?  :2funny: 

Μπιζνες και αναπτυξη δεν πάνε μαζί?
Πάνε ρε Στέκας...πάνε...αλλά φαντάσου να χρεοκοπήσουμε(που πάντα είναι μια πιθανότητα)...πουλάς ή ξεπουλάς μετά αν κάνεις ''μπίζνες'';;;

Δες όμως τι πούστηδες είναι οι τοκογλύφοι(τύφλα να χει το Ράιχ,πολύ πιο αντρίκιο)...μέχρι κ την Κύπρο με τις μπίζνες με το Ισραήλ βάλανε στο μνημόνιο...
 

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Μηνύματα
7.794
Κριτικές
4
Like
25
Πόντοι
66
Σύμφωνα με το έγγραφο, η Βουλή των Ελλήνων πλήρωσε 855,25 ευρώ, για έντεκα διανυκτερεύσεις του βουλευτή,

μετά από αυτό όσοι δεν κατάλαβαν τι εστί χρyση αυγή...e ας κάνουν κάνα εξορκισμό..

:priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest:
 

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Μηνύματα
22.251
Κριτικές
3
Like
1.423
Πόντοι
566
Πάνε ρε Στέκας...πάνε...αλλά φαντάσου να χρεοκοπήσουμε(που πάντα είναι μια πιθανότητα)...πουλάς ή ξεπουλάς μετά αν κάνεις ''μπίζνες'';;;

Δες όμως τι πούστηδες είναι οι τοκογλύφοι(τύφλα να χει το Ράιχ,πολύ πιο αντρίκιο)...μέχρι κ την Κύπρο με τις μπίζνες με το Ισραήλ βάλανε στο μνημόνιο...

Δεν συμφωνώ με το ξεπούλημα και μάλιστα με επιχειρήσεις που προσφέρουν κοινωνικά αγαθα όπως ΕΥΔΑΠ, ΔΕΗ, ΕΥΑΘ.

Η περίπτωση της Κύπρου είναι εντελως διαφορετική. Θελει πολύ μικρότερα ποσά (που δεν εδωσαν Ρωσια, Κίνα που ελεγε ο Τσιπρας ότι υπαρχουν και αλλες πηγές χρηματοδότησης) και το βασικότερο εκανε μια σκληρή διαπραγματευση, να δεις ότι συντομα θα ανακάμψουν, εμεις πολύ δύσκολο...
 

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Μηνύματα
33.215
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Δεν συμφωνώ με το ξεπούλημα και μάλιστα με επιχειρήσεις που προσφέρουν κοινωνικά αγαθα όπως ΕΥΔΑΠ, ΔΕΗ, ΕΥΑΘ.

Η περίπτωση της Κύπρου είναι εντελως διαφορετική. Θελει πολύ μικρότερα ποσά (που δεν εδωσαν Ρωσια, Κίνα που ελεγε ο Τσιπρας ότι υπαρχουν και αλλες πηγές χρηματοδότησης) και το βασικότερο εκανε μια σκληρή διαπραγματευση, να δεις ότι συντομα θα ανακάμψουν, εμεις πολύ δύσκολο...
Το ιστορικό με τα μνημόνια δείχνει πως είναι να μην μπεις...αν μπεις βράσε ρύζι.

 

Επισκέπτης
Λάκη, είτε σου αρέσει είτε όχι η Κύπρος εχει άξιους πολιτικούς, από τον Χριστόφια μέχρι το Παπαδόπουλο.

Ο Παπαδόπουλος ήταν γριβικός, πατριώτης , άνδρας!
Ο Χριστόφιας είναι ένα μουνί άπλυτο.
Μόνο για κάτι κοντούς καραφλούς σώγαμπρους στην Κύπρο κάνει , με μερσεντέ!
Κάνε τις οξειδοαναγωγές σου.
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom