arcans82
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2012
- Like
- 20
- Πόντοι
- 16
ολα τα πουστριλικια στα εμαθε η παπια βλεπω.Μόνος σου καρφώνεσαι ρε γμτ
καλη πουστρα σε εκανε βλεπω.
ολα τα πουστριλικια στα εμαθε η παπια βλεπω.Μόνος σου καρφώνεσαι ρε γμτ
Ο μόνος πούστης εσύ είσαι που το διόρθωσες μετά...αλλά πρόλαβα να σε κάνω παράθεση δυστυχώς για εσένα.ολα τα πουστριλικια στα εμαθε η παπια βλεπω.
καλη πουστρα σε εκανε βλεπω.
και εγω που νομζα οτι τοση ωρα κοιταγες ποστ μου... .αλλα τυπε μου που στο επαιξα εξυπνος?δεν εχω παει ταιλανδη οπως σου ειπα. ;)εγω δεν ειδα τα ποστ σου.
αλλα δεν γραφτηκα και στο σαιτ εχ8ες ομως να ξερεις.
απλα δεν γουσταρω να το παιζεις εξυπνος,νομιζοντας οτι οι αλλοι ειναι βλακες.
το κανεις και σε αλλους και δεν ειναι σωστο να ξερεις.
τελος παντων το κλεινω εδω το θεμα.
ρε φιλε δεν με νοιαζει αν πηγες η οχι.και εγω που νομζα οτι τοση ωρα κοιταγες ποστ μου... .αλλα τυπε μου που στο επαιξα εξυπνος?δεν εχω παει ταιλανδη οπως σου ειπα. ;)
Καλημερα κυριοι(οχι σε σενα πουστρακι)περιμενω απαντηση σε μια προταση που εχω κανει αλλα δεν βλεπω τιποτα,υπομονη εχω παντως και ολα θα παρουν τον δρομο τους οπως πρεπει
τυπε μη ξεσυνεριζεσαι τον πουπη μετανιωνει οταν ξεφευγει αλλα ντρεπεται παντα να το παραδεχτει
τυπε εσυ ως γνισιος ελλιν που λες και εσυδεν ινε τιχεο που ενα βλαμενο ιλθιο ιποχονδριο εμετικο αθροπιδιο οποσ [size=20pt]εγο[/size] γενιθικε τετια μερα
ιμε ι ντροπι του κοσμου
εχετε ολι δικιο
ραντεβου θανατου με την παπια ειναι αυτο τυπε?Οτι ηταν να του πω του το ειπα δεν απανταει ομως,οσον αφορα τη διαμαχη μας στο σαιτ τελειωνει εδω τα υπολοιπα στην πραγματικη ζωη τρομοκρατη των πληκτρων
τιποτα αχριστο δεν ινε τιχεοτυπε εσυ ως γνισιος ελλιν που λες και εσυ
δεν ηταν τυχαιο που γεννηθηκες τετοια μερα
χρονια πολλα τυπε
απο δερμα κουμμουνιστη ηταν τυπε
Χρόνια πολλά τύπε Κοίτα γάντι ωραίο
απο δερμα κουμμουνιστη ηταν τυπε