Obi-Wan
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Απρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 3.400
- Πόντοι
- 786
της κοινότητας Saint Albans της Μελβούρνης.
Αυτά είναι..
Αλβανικός δάκτυλος!
της κοινότητας Saint Albans της Μελβούρνης.
Αυτά είναι..
κουφαλα τη γλυτωσες, κανεις δεν πηρε την πασα να σου πει για καλαθια εγγλεζικα
Κοιτα να δεις τωρα πλακα που θα καψει τον γουγλη για να σου απαντησει.
Τυπικη"μουναρα"του τραβατρομπα...
Α, καλά... άλλη τεφτεριτζού απο δω
Δεν το εχω προχειρο,δυστυχως.κουφαλα τη γλυτωσες, κανεις δεν πηρε την πασα να σου πει για καλαθια εγγλεζικα
δε κραταω λινκ ρε οτι θυμαμαι απο τη γκλαβα μου
Δεν το εχω προχειρο,δυστυχως.
Το αλλο με τον Καουφμαν ηταν ευκολο.
Τράβα γαμήσου μωρή κωλόγρια
Φυσικά το εν λόγω κατάστημα δε σε ενδιαφέρει, δεν διέθετε τα πλαστικά αγγούρια που βάζεις στον πάτο σου, με την υποβοήθηση των επαγγελματιών.
στο Λονδίνο μία φορά μπήκαμε σε ένα μαγαζί με μάλλινα με την κυρά μου που είχε κάτι καλάθια με τρομερές εκπτώσεις... διάλεξε κάτι η γυναίκα μου από ένα καλάθι που είχε τιμή 8 λίρες.. στο ταμείο το bar code έβγαλε τιμή 46 λίρες.. άρχισα να διαμαρτύρομαι και μου είπαν ότι πιθανόν να είχε μπλεχτεί από κάποιον πελάτη.. συνεχισα τις διαμαρτυρίες και με άκουσε ένας μπόμπης που περνούσε από έξω.. μπήκε μέσα με ρώτησε ευγενικά τι συμβαίνει και αμέσως μου είπε την διευθυνση το τηλέφωνο και το μαίλ από το γραφείο παραπόνων του υπουργείου εμπορίου...
τότε βγήκε από το γραφείο ο διευθυντής του καταστήματος και είπε αμέσως να πληρωθεί το είδος με 8 λίρες, ζήτησε συγνώμη, σκέπασε τα καλάθια για να μην πλησιάζουν πελάτες και έβαλε τις πωλήτριες να ψάξουν μην υπάρχουν παραπεταμένα.. το κάνει κανένας έλληνας έμπορος αυτό?
Ο τραβατρομπας στο Λονδινο,πως λεμε ο καραγκιοζης φουρναρης...απολαυστε...
Τυπικη"μουναρα"του τραβατρομπα...
Υπάρχει πηγή για τα περί πυγής;
:S
υπαρχει κανα σκριπτακι ρε και τα βρισκεις σε μηδεν χρονο?
Ο τραβατρομπας στο Λονδινο,πως λεμε ο καραγκιοζης φουρναρης...απολαυστε...
Εβαλα στο ψαχτηρι επανω δεξια"λονδινο καλαθια"και εκατσε...:S
υπαρχει κανα σκριπτακι ρε και τα βρισκεις σε μηδεν χρονο?
Άει γαμήδια λέμε. Ελεγα ότι θα έριχνε κλάμα κανα φασιστάκι απόψε. Φαίνεται ότι πήγαν όλα για το μνημόσυνο.