kazabuburas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2012
- Μηνύματα
- 7.063
- Κριτικές
- 27
- Like
- 641
- Πόντοι
- 376
sounds good // but too good to be true ;)
Αν χρησιμοποιηθει απο την χρυση αυγη το σλογκαν, θελω ποσοστα
sounds good // but too good to be true ;)
για τον ίδιο λόγο που βγαίνουν και τα υπόλοιπα βαλκάνια με μικρότερες τιμές στο κρέας.
ο ισπανός και ο ιταλός πουλάει "νερό" και όχι λάδι.
Αν χρησιμοποιηθει απο την χρυση αυγη το σλογκαν, θελω ποσοστα
γιαυτό σε όλη την Ευρώπη όλα τα σούπερ μάρκετ εχουν σπανιόλικο και ιταλιάνικο λάδι στο ράφι???
στην κρητη παντως πολλοι ελαιοπαραγωγοι της βαζουν μονο για την επιδοτησει οπως και τα αιγοπροβατα που εχουν, σε αυτους πρεπει να κοπουν οι επιδοτησει.
τραμου εχεις δικιο και συ και ο ψωλιας για την ποιοτητα, το ολο θεμα ειναι οτι οι ιταλοι αγοραζουν ακομα το 60-70% του ελληνικου λαδιου στη χοντρικη και το πλασαρουν σα δικο τους, ειναι απιστευτο καρτελ που διαμορφωνουν τις τιμες οπως θελουν, μονη λυση να φτιαχναμε και μεις το αντοιστιχο καρτελ? μπορουμε? ισωςγιαυτό σε όλη την Ευρώπη όλα τα σούπερ μάρκετ εχουν σπανιόλικο και ιταλιάνικο λάδι στο ράφι???
χώμα έχει πατήσει ποτέ το πόδι σου;ρε φίλε ας οργανωθούνε και λίγο,ας βιομηχανοποιήσουν λίγο τις καλλιέργειες (βάζοντας και κανένα φράγκο για εξοπλισμό) για να μην χρειάζονται πολλά εργατικά, ας κάνουν και κανένα βιολίπασμα από τον κλάρο που τον καίνε ......
χώμα έχει πατήσει ποτέ το πόδι σου;
δεν ξερω απο αυτα, το θεμα ειναι πως θα τσιμπησουμε και εμεις καμια επιδοτησει τι συζηταμε τσαμπα τοση ωρα.ρε φίλε ας οργανωθούνε και λίγο,ας βιομηχανοποιήσουν λίγο τις καλλιέργειες (βάζοντας και κανένα φράγκο για εξοπλισμό) για να μην χρειάζονται πολλά εργατικά, ας κάνουν και κανένα βιολίπασμα από τον κλάρο που τον καίνε ......
σαν εσένα είναι όλοι στην ευρώπη, δεν έχουν ιδέα από λάδι.γιαυτό σε όλη την Ευρώπη όλα τα σούπερ μάρκετ εχουν σπανιόλικο και ιταλιάνικο λάδι στο ράφι???
λες εεε .. έχεις πάει σε ελιές να δείς πως τα καινε και τι τα κάνουνε???
επειδή έχω πάει και πάω κάθε χρόνο και τους βλέπω και τους βαράω κανένας δεν σκορπίζει την στάχτη.. και επι πλέον η καύση που γίνεται στον κλάρο είναι ατελής ...
αυτό που πρέπει να κάνουν είναι να τον κάνουν βιολίπασμα αλέθοντας τον στον καταστροφέα και με ανάμιξη με χώμα... τέλειο βιολίπασμα σαν κοπριά..
τραμου εχεις δικιο και συ και ο ψωλιας για την ποιοτητα, το ολο θεμα ειναι οτι οι ιταλοι αγοραζουν ακομα το 60-70% του ελληνικου λαδιου στη χοντρικη και το πλασαρουν σα δικο τους, ειναι απιστευτο καρτελ που διαμορφωνουν τις τιμες οπως θελουν, μονη λυση να φτιαχναμε και μεις το αντοιστιχο καρτελ? μπορουμε? ισως
μόνο ο μιχαλολιάκος το κατάφερε αυτό και πούλησε την ελεεινή του πραμάτια στον κοσμάκη...
όπως και ο τσίπρας...
Στην Γερμανια και Αγγλια που ψωνιζαμε απ το σουπερ μαρκετ ελαιολαδο made in Spain ηταν νεροζουμι,μαπα εντελως,βεβαια αυτοι δεν εχουν το μετρο συγκρισης το δικο μας που εχουμε δοκιμασει λαδι απο Κρητη,Μυτιληνη,Καλαματα κτλ και του φαινετε ωραιο και ποιοτικο.σαν εσένα είναι όλοι στην ευρώπη, δεν έχουν ιδέα από λάδι.
πάνε και παίρνουν ότι έχει το σουπερ μάρκετ.
λες εεε .. έχεις πάει σε ελιές να δείς πως τα καινε και τι τα κάνουνε???
επειδή έχω πάει και πάω κάθε χρόνο και τους βλέπω και τους βαράω κανένας δεν σκορπίζει την στάχτη.. και επι πλέον η καύση που γίνεται στον κλάρο είναι ατελής ...
αυτό που πρέπει να κάνουν είναι να τον κάνουν βιολίπασμα αλέθοντας τον στον καταστροφέα και με ανάμιξη με χώμα... τέλειο βιολίπασμα σαν κοπριά..