Νέα

Έργα και Ημέρες της νεοφασιστικής/ναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης «Χρυσή Αυγή»

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα pornopapos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 131K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Συμφωνείς με τη καταδίκη της Χρυσής Αυγής;

  • Ναι

    Ψήφοι: 289 72,4%
  • Οχι

    Ψήφοι: 85 21,3%
  • ΔΞ

    Ψήφοι: 25 6,3%

  • Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    399
Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Μηνύματα
5.818
Like
5
Πόντοι
66
Να φυγουν οι ξενοι εκτος απο τις πουτανεσ που πηδαμε.Πω πω κατι εθνικισταρες ιδεολογους που εχουμε αναμεσα μας

ΕΓΩ ΘΑ ΤΟ ΘΕΣΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.... ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣ (ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΔΗΛΑΔΗ). ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΕΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ... ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΕΑΝ ΘΕΣ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ. Ο ΔΗΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΔΙΑ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΟΥ ΠΟΙΟΣ Ή ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΠΟΛΙΤΟΓΡΑΦΗΘΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ... ΣΥΝΕΠΩΣ ΝΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΝΤΡΕΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ... ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΔΙΟΤΙ  ΜΑΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΝΑ ΓΑΜΑΜΕ ΦΤΗΝΑ... :knockinb:
 
Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Μηνύματα
5.818
Like
5
Πόντοι
66
Πολλοί Αλβανοί είναι έλληνες στην καταγωγή

ακόμα και αν δεν είναι " βορειοηπειρώτες " .

Οι Αλβανοί μαθαίνουν πολύ γρήγορα τα Ελληνικά και

τα μιλάνε σωστά .Συνεννούνται αμέσως και με ελάχιστα ελληνικά

όταν πρωτοέρχονται στην Ελλαδα .

ΚΩΣΤΑ, ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΕΑΝ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΣΤΕΓΝΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.... ΤΑ ΑΛΒΑΝΙΚΑ (ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΗ ΜΟΡΦΗ ΤΩΝ ΠΕΛΑΣΓΙΚΩΝ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΠΡΟΗΛΘΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ) ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΕΠΑΙΞΑΝ ΚΟΜΒΙΚΟ ΡΟΛΟ ΝΑ ΘΕΩΡΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ ΕΘΝΟΣ..
 
Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Μηνύματα
5.818
Like
5
Πόντοι
66
τα θες και τα λες αυτα? τα μισα φ16 καλα εξοπλισμενα να στειλουμε να τους βομβαρδισουν οι υποδομες τους τελειωσαν αμεσως :uglystupid: ακου θα απελευθερωσουν την ελλαδα :jerking: :2funny:  ρε ξερω παιδια αλβανων 15 χρονων που τους λεν οι γονεις τους να παμε πισω στην αλβανια λογω κρισης και κλαινε :uglystupid:  εδω γεννηθηκαν εδω μεγαλωσαν και μητρικη γλωσσα εχουν τα ελληνικα να ξερεις :uglystupid:  αλβανικα δεν κατσαν να μαθουν ιδιαιτερα :uglystupid:

ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΕΠΕΙΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΕΙΝΑΙ 50 ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ, ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΝΟΙΩΘΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ.... ΕΣΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ 2Η ΓΕΝΝΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΛΑΙΓΕ ΕΑΝ ΤΟΥ ΕΛΕΓΕΣ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΕΔΩ....ΛΕΣ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ.... ΝΑΙ ΕΑΝ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΤΑ Φ16 ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΑΛΥΣΕΙ...ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΝ ΕΤΣΙ....(ΕΛΕΩ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ) ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΕΧΟΥΜΕ ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ (ΒΛΕΠΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΠΕΡΙΣΑ ΠΡΟΧΤΕΣ) ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΥΠΕΡΓΕΝΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΠΩΣ ΚΑΝΑΜΕ ΜΕ ΤΟ ΚΟΣΣΟΒΟ....
 

Επισκέπτης
σε περιπτωση πολεμου ελλαδας με την αλβανια, μας εχουν νικησει για πλακα
διοτι αυτοι γνωριζουν καλυτερα τη χωρα απο εμας  ασε που ειναι και ποιο εξοικειωμενη στα οπλα απο τι εμεις.

Mιλάς για τον εαυτό σου.

Το 1940 δεν φτούρησαν ιδιαίτερα.
 

Επισκέπτης
Να φυγουν οι ξενοι εκτος απο τις πουτανεσ που πηδαμε.Πω πω κατι εθνικισταρες ιδεολογους που εχουμε αναμεσα μας

Και κάτι καργιόλια του ΤΣΥΡΙΖΑ πολεμούν την εκκλησία,
ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ ΣΕ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΚΑΙ ΒΑΠΤΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ.

Ενώ ο αρχηγός Τσι , υπέγραψε σύμφωνο συμβίωσης
και έκανε νομική ονοματοδωσία στα παιδιά του ...
 
Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Μηνύματα
5.818
Like
5
Πόντοι
66
ΤΩΡΑ ΘΑ ΚΟΙΜΗΘΩ ΗΣΥΧΟΣ....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΠΕΤΡΟ

ΦΙΛΕ ΚΟΙΜΗΣΟΥ, ΜΗΝ ΑΝΥΣΗΧΕΙΣ... ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΜΙΓΑΣ... ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΦΤΙΑΞΕΙ ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΟΡΙΕΣ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΠΛΕΥΡΗΣ  :rockon:
 

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Μηνύματα
15.110
Like
28
Πόντοι
166
τι έγινε ρε παιδιά, κανένας δε μπόρεσε να απαντήσει;

πόσες φορές έχουν πάει οι ανθρωπιστές στην liberia να βοηθήσουν και να ενηρώσουν για το aids ή να αναγκάσουν τα un να κάνουν κάτι ουσιαστικό;


το ξέρω ότι δεν υπάρχει ουσιαστική απάντηση, ο αντιρατσισμός για τους ουρανιοτοξοσυριζοανταρυώτες είναι μόνο ένα πολιτικό πάτημα και ίσως και κάτι πιο πονηρό για κάποιους ποιο καχύποπτους.
από την άλλη μπορεί να κάνω λάθος και ο τσίπρας να βοηθάει κρυφά όλους αυτούς τους φτωχούς ανθρώπους αλλά δεν το διαδίδει γιατί το κάνει για την ψυχή της μάνας του και όχι  για πολιτικό όφελος :grin:

πόσο πιο ανώτεροι είστε από τους φασίστες και τους ρατσιστές τελικά; το να είσαι ρατσιστής και να είσαι σπίτι σου είναι το ίδιο με το να είσαι ανθρωπιστής ή αντιρατσιστής και να κάθεσαι στο σπίτι σου εξίσου άπραγος.
οι δήθεν αντιρατσιστικές εκδηλώσεις ή οι δήθεν αντιρατσιστικές κινήσεις δεν τάισαν ούτε ένα πεινασμένο παιδί στην αφρική, δεν έσωσαν ούτε ένα παιδί στο Ιρακ/αφγανιστάν από τον θάνατο.

εγώ πάντως δίνω 1000 δίκια στον οικοδόμο, στον σοβατζή, στον σιδερά(που σιδερώνει, όχι αυτόν που εργάζεται σε σιδεράδικο) και όλους αυτους που δουλεύουν στις χειρονακτικές εργασίες από μικρά παιδιά, να φωνάζουν για τους ξένους, αλβανούς αφγανούς κ.ο.κ. γιατί αυτοί είναι οι πρώτοι που χάσαν τη δουλειά τους μια και καλή.
να δούμε πόσοι υποκριτές θα κρίνουν αυτούς που θα που έξω οι ξένοι επειδή αναγκάστηκαν στα γεράματα να φάνε από τα σκουπίδια.

κάποιοι γελοίοι νοιάζονται για τους σκοπιανούς για τους "τούρκους" της θράκης για τον λαθρομετανάστη που εχτές έφταση στην ελλάδα και επιβάλλει την νομιμοποίησή του και κρίνουν αυτούς που επωμίζονται πρώτοι το βάρος μιας τέτοιας κατάστασης.

αυτή η κοινωνική ανισότητα και η αισχρή καταπάτηση και των τελευταίων δικαιωμάτων ανθρώπων που μόχθησαν όλη τους τη ζωή τους για αυτή την κοινωνία, είναι που θα οδηγήσει τον κόσμο σε σε ακραίες επιλογές.

θα έρθει ο δίκαιος να μιλήσει για 400.000 φασίστες ρατσιστές και ναζί, αλλά καταβάθος σχεδόν όλοι αυτοί είναι άνθρωποι που λίγο ή πολύ υποφέρουν περισσότερο από τους υπόλοιπους οικονομικά και κοινωνικά(γιατί άλλωστε να στραφούν στο .7% )
 

Επισκέπτης
Μπεεεεεεεεεεε,συνεχιστε να τρωτε καουτοχορτο βλακες Ελληνες τηλεθεατες.....

70445435.jpg


Πρώτο Θέμα: αποκάλυψη για το στημένο ρεπορτάζ υπέρ της Χρυσής Αυγής

  Το κείμενο που ακολουθεί είναι απόσπασμα από το πολυσέλιδο αφιέρωμα του περιοδικού Hot Doc στον αρχηγό της Χρυσής Αυγής, Νίκο Μιχαλολιάκο, με τίτλο «Νίκος Μιχαλολιάκος: ο Αγών του». Το υπογράφει ο Κώστας Βαξεβάνης.

«(…) Πριν από τις εκλογές του Μαΐου του 2012, η οργάνωση που μαχαίρωνε μετανάστες και έβριζε τους ομοφυλόφιλους είχε καταφέρει να εμφανίζεται σαν Ρομπέν των Δασών. Ακόμη και σαν πρόσκοπος. Η οργάνωση της βίας έγινε ξαφνικά μια οργάνωση εξυπηρετήσεων.

Την 1η Απριλίου, πριν από τις εκλογές, η εφημερίδα ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ έχει στην πρώτη σελίδα κύριο θέμα με τίτλο «Πέτα τη γιαγιά… στη Χρυσή Αυγή» (εικ. αριστερά). Μια εντυπωσιακή φωτογραφία απεικονίζει ένα μέλος της Χρυσής Αυγής με το μαύρο μπλουζάκι και τα σήματα της οργάνωσης να περιμένει δύο ηλικιωμένες κυρίες να κάνουν ανάληψη από ένα ΑΤΜ τράπεζας.

Στο ρεπορτάζ του δημοσιογράφου Παναγιώτη Σαββίδη μαθαίνουμε πως οι γριούλες έχουν καλέσει την άμεση δράση της Χρυσής Αυγής προκειμένου να πάνε ως την τράπεζα και να κάνουν με ασφάλεια μια συναλλαγή. Μία από τις κυρίες μιλά στον δημοσιογράφο και εξηγεί πως καλούν τη Χρυσή Αυγή γιατί φοβούνται. Η οργάνωση τους εξασφαλίζει την ασφάλεια που δεν υπάρχει.

Όπως λέει χαρακτηριστικά η έντρομη κυρία, δεν κυκλοφορούν στον δρόμο με κοσμήματα παρά μόνο με τη βέρα, για την οποία επίσης φοβούνται μήπως την πάρουν. Η καλοκάγαθη και εξομολογητική κυρία που προσέφυγε στις υπηρεσίες της Χρυσής Αυγής ονομάζεται Ερωφίλη Πλωμαρίτου.

Όπως αποκαλύπτει στο βιβλίο του «Η Μαύρη Βίβλος της Χρυσής Αυγής» ο δημοσιογράφος Δημήτρης Ψαράς, η αυθορμήτως συνεντευξιαζόμενη κυρία δεν είναι άλλη από τη μητέρα του στελέχους του Μιχαλολιάκου και υποψήφιου βουλευτή Αλέξανδρου Πλωμαρίτη (εικ. δεξιά).
plomaritis.jpg


Τη συγγένεια των δύο διασταυρώσαμε κι εμείς. Επικοινωνήσαμε με τον Παναγιώτη Σαββίδη, τον δημοσιογράφο που έκανε το ρεπορτάζ, και του ζητήσαμε να μας εξηγήσει πως συνέβη να κάνει ένα ρεπορτάζ που δίνει την εντύπωση του στημένου. Μας απάντησε πως δεν θυμάται τι ακριβώς έγινε τότε, αλλά δεν ήξερε πως η κυρία ήταν μητέρα στελέχους του Μιχαλολιάκου.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος ειδικεύεται σε ρεπορτάζ Χρυσής Αυγής, φροντίζοντας μάλιστα να αποδίδει πλήρως τις δραστηριότητές της. Στο επίμαχο ρεπορτάζ του ο τίτλος είναι «Τα προσκοπάκια της Χρυσής Αυγής». Ένα από τα ρεπορτάζ που βοήθησαν στην απενοχοποίησή της και στη δημιουργία μιας κοινωνικής εικόνας. Άγνωστο παραμένει αν η διεύθυνση της εφημερίδας γνωρίζει τους όρους με τους οποίους έγινε. (…)»

*** Σημείωση: στις 12 Σεπτεμβρίου 2012, και πάλι το protothema.gr αναδημοσίευσε είδηση με τίτλο «Μέλη της Χρυσής Αυγής έδειραν γιατρό που ζήτησε φακελάκι!». Η «είδηση» τελικά διαψεύστηκε μέχρι κι από τον... τοπικό χρυσαυγίτη βουλευτή...
 

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Μηνύματα
76.754
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Αν ηταν να μεταναστευσω θα πηγαινα σε μια χωρα που θα μπορουσε να με αποροφησει. πχ. Γερμανια, Σουηδια κτλ. Κι οχι σε μια χωρα οπως η Ελλαδα που δεν μπορει να ταισει τους ντοπιους. Θα προσαρμοζομουν στους εκει κανονες κι εθιμα. Αλλα θεωρω πως ειμαι μεγαλος για να μεταναστευσω, ασε που κι εδω καλα περναω με τα λιγα.

.. και για να συμπληρώσω

και δεν θα απαιτούσα να προσαρμοστούν οι άλλοι στα δικά μου...
 

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Μηνύματα
76.754
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
σπερνεις ψευδείς ειδήσεις...  τις τανες δεν τις πειράζει κανείς, μονο οι ανδρες λαθρομετανάστες θα απελαθούν.      

και οι άσχημες λαθρες βεβαίως βεβαίως... για τσατσάδες έχουμε μπόλικες ελλεηνίδες...
 

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Μηνύματα
76.754
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
ρε παιδιά οι περισσότεροι(ανάμεσα τους παιδιά και γυναίκες) την κάνουν και έρχονται ελλάδα για να γλιτώσουν από διαφορες μορφές βίας...
και εμείς μιλάμε αν είναι νόμιμο η όχι ?
σε λίγο καιρό θα έχουμε γίνει εντελώς τέρατα...

δηλαδή αν εξαιρέσεις την Συρία (που τώρα έχει εμφύλιο) που έχει αλλού πόλεμο??

διότι η βία στις περισσότερες χώρες από τις οποίες προέρχονται οι λάθροι δημιουργείται απο τους ίδιους

πχ Αφγανιστάν,Πακιστάν οι Ταλιμπάν ή ακόμη καλύτερα σιίτες/σουνίτες...

τι βία έχουν στην Τυνησία στην Αλγερία στο Μπαγκλαντές ???

και στο κάτω κάτω είμαι εγώ υπεύθυνος για τους εμφύλιους σπαραγμούς τους??? ας μονιάσουν...
 

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Μηνύματα
3.888
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
τι έγινε ρε παιδιά, κανένας δε μπόρεσε να απαντήσει;

πόσες φορές έχουν πάει οι ανθρωπιστές στην liberia να βοηθήσουν και να ενηρώσουν για το aids ή να αναγκάσουν τα un να κάνουν κάτι ουσιαστικό;


θα έρθει ο δίκαιος να μιλήσει για 400.000 φασίστες ρατσιστές και ναζί, αλλά καταβάθος σχεδόν όλοι αυτοί είναι άνθρωποι που λίγο ή πολύ υποφέρουν περισσότερο από τους υπόλοιπους οικονομικά και κοινωνικά(γιατί άλλωστε να στραφούν στο .7% )
:jerking: :jerking: :jerking:  :2funny: :2funny: :2funny:  ολοι οι του σχεδον 7% που ψηφισαν τα χρυσαυγουλα μας λεει ο ψωλιας οτι υποφερουν :2funny:  ρε ψωλια ο γλυφαδιωτης λακης και ολο του το σοι που ριξαν παναγιωταρο, υποφερουν :2funny:  ο λακης εχει και αλλοδαπους εργατες στις οικοδομες και αλλοδαπες πανε και του καθαριζουν το σπιτι :2funny: :2funny: :2funny:   προσπαθειτε να υιοθετεισετε το προφιλ του φτωχου και κατατρεγμενου :jerking:  ουτε οι του κουκουε δεν ριχνουν τοση κλαψα :uglystupid: ο  λακης τουλαχιστον μεσα απ τα συμπλεγματα του ειναι τιμιος με τον ευατο του :uglystupid:  σου λεει θα σφαξουν κομμουνιστες :2funny:  και πακιστανους :2funny:  εσυ κανεις τερμα αριστερη στροφη  :idiot: και μας λες οτι η χρυση αυγη ειναι κατι σαν το κομουνιστικο κομμα (υπερ των φτωχων και κατατρεγμενων και κατα του κεφαλαιου) :jerking::uglystupid:   γελανε και οι πετρες :idiot:    τρικυμια εν κρανιω :idiot: 
 

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Μηνύματα
3.888
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Μπεεεεεεεεεεε,συνεχιστε να τρωτε καουτοχορτο βλακες Ελληνες τηλεθεατες.....

70445435.jpg


Πρώτο Θέμα: αποκάλυψη για το στημένο ρεπορτάζ υπέρ της Χρυσής Αυγής

  Το κείμενο που ακολουθεί είναι απόσπασμα από το πολυσέλιδο αφιέρωμα του περιοδικού Hot Doc στον αρχηγό της Χρυσής Αυγής, Νίκο Μιχαλολιάκο, με τίτλο «Νίκος Μιχαλολιάκος: ο Αγών του». Το υπογράφει ο Κώστας Βαξεβάνης.

«(…) Πριν από τις εκλογές του Μαΐου του 2012, η οργάνωση που μαχαίρωνε μετανάστες και έβριζε τους ομοφυλόφιλους είχε καταφέρει να εμφανίζεται σαν Ρομπέν των Δασών. Ακόμη και σαν πρόσκοπος. Η οργάνωση της βίας έγινε ξαφνικά μια οργάνωση εξυπηρετήσεων.

Την 1η Απριλίου, πριν από τις εκλογές, η εφημερίδα ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ έχει στην πρώτη σελίδα κύριο θέμα με τίτλο «Πέτα τη γιαγιά… στη Χρυσή Αυγή» (εικ. αριστερά). Μια εντυπωσιακή φωτογραφία απεικονίζει ένα μέλος της Χρυσής Αυγής με το μαύρο μπλουζάκι και τα σήματα της οργάνωσης να περιμένει δύο ηλικιωμένες κυρίες να κάνουν ανάληψη από ένα ΑΤΜ τράπεζας.

Στο ρεπορτάζ του δημοσιογράφου Παναγιώτη Σαββίδη μαθαίνουμε πως οι γριούλες έχουν καλέσει την άμεση δράση της Χρυσής Αυγής προκειμένου να πάνε ως την τράπεζα και να κάνουν με ασφάλεια μια συναλλαγή. Μία από τις κυρίες μιλά στον δημοσιογράφο και εξηγεί πως καλούν τη Χρυσή Αυγή γιατί φοβούνται. Η οργάνωση τους εξασφαλίζει την ασφάλεια που δεν υπάρχει.

Όπως λέει χαρακτηριστικά η έντρομη κυρία, δεν κυκλοφορούν στον δρόμο με κοσμήματα παρά μόνο με τη βέρα, για την οποία επίσης φοβούνται μήπως την πάρουν. Η καλοκάγαθη και εξομολογητική κυρία που προσέφυγε στις υπηρεσίες της Χρυσής Αυγής ονομάζεται Ερωφίλη Πλωμαρίτου.

Όπως αποκαλύπτει στο βιβλίο του «Η Μαύρη Βίβλος της Χρυσής Αυγής» ο δημοσιογράφος Δημήτρης Ψαράς, η αυθορμήτως συνεντευξιαζόμενη κυρία δεν είναι άλλη από τη μητέρα του στελέχους του Μιχαλολιάκου και υποψήφιου βουλευτή Αλέξανδρου Πλωμαρίτη (εικ. δεξιά).
plomaritis.jpg


Τη συγγένεια των δύο διασταυρώσαμε κι εμείς. Επικοινωνήσαμε με τον Παναγιώτη Σαββίδη, τον δημοσιογράφο που έκανε το ρεπορτάζ, και του ζητήσαμε να μας εξηγήσει πως συνέβη να κάνει ένα ρεπορτάζ που δίνει την εντύπωση του στημένου. Μας απάντησε πως δεν θυμάται τι ακριβώς έγινε τότε, αλλά δεν ήξερε πως η κυρία ήταν μητέρα στελέχους του Μιχαλολιάκου.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος ειδικεύεται σε ρεπορτάζ Χρυσής Αυγής, φροντίζοντας μάλιστα να αποδίδει πλήρως τις δραστηριότητές της. Στο επίμαχο ρεπορτάζ του ο τίτλος είναι «Τα προσκοπάκια της Χρυσής Αυγής». Ένα από τα ρεπορτάζ που βοήθησαν στην απενοχοποίησή της και στη δημιουργία μιας κοινωνικής εικόνας. Άγνωστο παραμένει αν η διεύθυνση της εφημερίδας γνωρίζει τους όρους με τους οποίους έγινε. (…)»

*** Σημείωση: στις 12 Σεπτεμβρίου 2012, και πάλι το protothema.gr αναδημοσίευσε είδηση με τίτλο «Μέλη της Χρυσής Αυγής έδειραν γιατρό που ζήτησε φακελάκι!». Η «είδηση» τελικά διαψεύστηκε μέχρι κι από τον... τοπικό χρυσαυγίτη βουλευτή...
ρε χαρε οχι οτι "στηνουνε" και ρεπορταζ οι χρυσαυγουλοι που διαφημιζουν την πλουσια "κοινωνικη" τους δραση :jerking: :2funny:    ειναι αγνα τιμια εργαατικα και κατατρεγμενα παιδια :2funny: :2funny: :2funny:  δε θα μπορουσαν να σκεφτουν κατι τετοιο :2funny: :2funny:
 

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Μηνύματα
3.888
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Η νέα ρατσιστική επίθεση έγινε μέρα μεσημέρι
- Η λαϊκή αγορά ήταν γεμάτη κόσμο αλλά κανένας δεν πρόλαβε να βοηθήσει τον μετανάστη
- Στο Τζάνειο σοβαρά τραυματισμένος μεταφέρθηκε ο νεαρός Αιγύπτιος


Πληθαίνουν ανησυχητικά τα φαινόμενα ρατσιστικής βίας σε βάρος μεταναστών που καταγράφονται σε όλη τη χώρα.

Εξι άτομα που επέβαιναν σε 3 μηχανές πλησίασαν στις 12.00 σήμερα το μεσημέρι τον πάγκο του Αιγύπτιου μετανάστη ο οποίος πωλούσε ψάρια στη συμβολή των οδών Χαροκόπου και Αριστείδου.



Δίχως να έχει προηγηθεί κανένας διαπληκτισμός του επιτέθηκαν και άρχισαν να τον χτυπάνε με μανία στο πρόσωπο και σε στο σώμα. Ο νεαρός μετανάστης μετά από λίγο σωριάστηκε αιμόφυρτος στο έδαφος.

Στη συνέχεια οι έξι δράστες που φορούσαν όλοι μαύρα ρούχα εξαφανίστηκαν αναπτύσσοντας ταχύτητα.

Όπως διαπιστώθηκε ο αιγύπτιος υπέστη διάσειση από τα χτυπήματα.

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΣΤΟΝ ΦΑΚΟ ΤΟΥ NEWSIT



Η νέα ρατστική επίθεση έγινε μέρα μεσημέρι μπροστά στα έκπληκτα μάτια δεκάδων ακόμη μικροπωλητών αλλά και πολιτών που έκαναν τα ψώνια τους στη λαϊκή αγορά.



Λίγη ώρα αργότερα έφτασε στο σημείο ο Κώστας Κουσιαντάς Μέλος της Πρωτοβουλιας ενάντια στο Φασισμό του Δήμου Καλλιθέας ο οποιος δήλωσε στο Newsit "δε χτύπησαν μόνο αυτόν τον μετανάστη όπως μάθαμε αλλά λίγη ώρα αργότερα επιτέθηκαν σε εναν ακόμη και μάλιστα του πήραν το πορτοφόλι του που περιείχε 60 ευρώ".   :uglystupid:    ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΝΟΝΙΚΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΤΑ ΧΡΥΣΑΥΓΟΥΛΑ :idiot: :idiot: :idiot:
 

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Μηνύματα
21.619
Κριτικές
1
Like
302
Πόντοι
386
ανεργεια εχει αλλα στο χωριο μου δε φτανουν οι αλβανοι και οι βουλγαροι να μαζεψουν τις ελιες :uglystupid:  με 30% ανεργεια, 60% στους νεους και 25 ευρω με φαγητο τη μερα για να μαζεψει ελιες, δε θελει κανεις ανεργος ελληνας :uglystupid:  αλλα ξεχασα οι πακιστανοι κλεβουν τις δουλειες των ελληνων σαν στελεχη επιχειρησεων :2funny:

Για αυτο αμα παρουν ποδι ολοι αυτοι, ο ελληνας εργαζομενος θα μπορει να ζηταει 50 ευρω μεροκαματο. Τωρα οι εργοδοτες εκβιαζουν και δινουν χαμηλα μεροκαματα. Με 25 δε θα παει , δε κατσαμε επι δεκαετιες να φτιαξουμε μια χωρα για να παιρνουμε μισθους μπαγκλαντες

Aλλα στα παπαρια μου οι ελιες κλπ. Δεν ηθελα να πω αυτο. Ηθελα να πω πως σε μια χωρα με χιλια μυρια προβληματα, κυριολεκτικα χεστηκε η φοραδα στο αλωνι για " προβληματα" του τυπου ρατσισμος ξενοφοβια και μαλακιες. Λυσαμε τωρα εμεις τα δικα μας και θα ασχοληθουμε με το αν ζει καλα ο καθε τυχαιος ξενος που κουβαληθηκε εδω χωρις να μας ρωτησει. Σε οποιον δεν αρεσει, δεν εμποδισαμε κανεναν να φυγει. Ξερει που ειναι η εξοδος
 

bk1981

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2011
Μηνύματα
2.489
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
26
ααάααα γι αυτο εγραφε χθες ο πιτμπουλ.δεν ξαναπαω πρωι στη λαικη,μεσημερι γινονται ολα τα σκηνικα :grin:
 

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Μηνύματα
3.888
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Για αυτο αμα παρουν ποδι ολοι αυτοι, ο ελληνας εργαζομενος θα μπορει να ζηταει 50 ευρω μεροκαματο. Τωρα οι εργοδοτες εκβιαζουν και δινουν χαμηλα μεροκαματα. Με 25 δε θα παει , δε κατσαμε επι δεκαετιες να φτιαξουμε μια χωρα για να παιρνουμε μισθους μπαγκλαντες

Aλλα στα παπαρια μου οι ελιες κλπ. Δεν ηθελα να πω αυτο. Ηθελα να πω πως σε μια χωρα με χιλια μυρια προβληματα, κυριολεκτικα χεστηκε η φοραδα στο αλωνι για " προβληματα" του τυπου ρατσισμος ξενοφοβια και μαλακιες. Λυσαμε τωρα εμεις τα δικα μας και θα ασχοληθουμε με το αν ζει καλα ο καθε τυχαιος ξενος που κουβαληθηκε εδω χωρις να μας ρωτησει. Σε οποιον δεν αρεσει, δεν εμποδισαμε κανεναν να φυγει. Ξερει που ειναι η εξοδος
αν δινει ο ελαιοπαραγωγος τα διπλασια μεροκαματα (50 ευρω) μπηκε μεσα :idiot:  το λαδι 2μιση ευρω θα δωθει στη καλυτερη στη χοντρικη, εχουμε να ανταγωνιστουμε καρτελ ιταλικα ισπανικα λαδιου και αλλων μεσογιεκαων χωρων ασιας και αφρικης :uglystupid:  να μου ελεγες θα ρθει η μερα που θα παει και ο ελληνας με 25 να το δεχτω
 

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Μηνύματα
21.619
Κριτικές
1
Like
302
Πόντοι
386
αν δινει ο ελαιοπαραγωγος τα διπλασια μεροκαματα (50 ευρω) μπηκε μεσα :idiot:  το λαδι 2μιση ευρω θα δωθει στη καλυτερη στη χοντρικη, εχουμε να ανταγωνιστουμε καρτελ ιταλικα ισπανικα λαδιου και αλλων μεσογιεκαων χωρων ασιας και αφρικης :uglystupid:  να μου ελεγες θα ρθει η μερα που θα παει και ο ελληνας με 25 να το δεχτω

Αν τοτε δεν ειναι συμφερουσα η παραγωγη λαδιου ας αλλαξει κλαδο η τομεα ο παραγωγος. Για ολα υπαρχουν λυσεις. Αλλα ξαναλεω δεν λεω για το λαδο.
Εσυ σκουζεις τωρα για ρατσισμο και μαλακιες σε μια κοινωνια που δεν εχει λυσει βασικα προβληματα, να φαει, να στεγαστει, θερμανση.
Τι περιμενεις τωρα να κανει ο αλλος? Να παει και να πει " α τον καημενο το μεταναστη τι τραβαει?" οταν ο ιδιος τραβαει ηδη πολλα προβληματα? Αυτα τα λες σε καλες εποχες που ο κοσμος ειναι καλοβαλμενος και θα προστρεξει η υπαρχει περιθωριο .
Τωρα δε γινονται αυτα, η κοινωνια αγριευει και γινεται ζουγκλα. Πανε τωρα οι μοδες με τους ρατσισμους και τις ξενοφοβιες .
Να μην αναφερω το γεγονος πως αρκετοι ξενοι δεν μας χωνευουν και μας μισουν κιολας. Οχι ολοι, αλλα αρκετοι. Οχι οτι ο ελληνας ειναι ο καλυτερος λαος, ισα ισα, αλλα επιλογη τους ηταν να θρουν εδω . Δεν ειναι σα τις αποικιοκρατικες χωρες που κατα καποιο τροπο με το ζορι τους κουβαλησαν η πρωτα πηγαν οι ευρωπαιοι στις χωρες τους.
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom