Επισκέπτης
γραφειου δουλεια κανειςμπααα.. μάχιμος είμαι ακόμη και θα είμαι για περίπου 6,5 χρόνια που συμπληρώνω 40 χρόνια εργασίας...
γραφειου δουλεια κανειςμπααα.. μάχιμος είμαι ακόμη και θα είμαι για περίπου 6,5 χρόνια που συμπληρώνω 40 χρόνια εργασίας...
οι δικοι μου, σπιτι ειναι που να πανεαντε καμια ταβερνα και αυτην μια δυο φορες το μηνα
![]()
χρυση αυγη ετσιχρυση αυγη να ξεβρωμισει ο τοπος!!!το ποταμι δεν γυριζει πισω!!!!!!!!!
χρυση αυγη ετσι![]()
να μας γραψει στ αρχιδια του
και ο θεος ο ιδιος
ναζιστοπουλα θα κανετε και συλλογο χρυσαυγητων ταξιτζηδων ακουσαθα πηγαινετε στο αεροδρομιο δηλαδη και μολις ερθει ενα γκρουπ με αμερικανους τουριστες τους ασπρους θα τους περνετε και τους σκουρους οχι
![]()
ΠΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΙ ΕΙΣΤΕ
βαλτε και στο παρπριζ του ταξι σας την ταμπελα "γιαπωνεζε τουριστα με μια κουρσα αεροδρομιο ακροπολη, σας κανουμε και ενα μαχαιρωμα δωρο
![]()
συντομα θα πατε ολοι φυλακη πανηλιθια κομπλεξικα ανθρωπακια, απορω αν βρεθει ταξιζτης να σας ακουλουθησει
![]()
τυπε οι γιαπωνεζοι ειναι καλα παιδια μονο οι κινεζοι ειναι επικυνδινοι γιατι εχουν μαφιεςναζιστοπουλα θα κανετε και συλλογο χρυσαυγητων ταξιτζηδων ακουσαθα πηγαινετε στο αεροδρομιο δηλαδη και μολις ερθει ενα γκρουπ με αμερικανους τουριστες τους ασπρους θα τους περνετε και τους σκουρους οχι
![]()
ΠΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΙ ΕΙΣΤΕ
βαλτε και στο παρπριζ του ταξι σας την ταμπελα "γιαπωνεζε τουριστα με μια κουρσα αεροδρομιο ακροπολη, σας κανουμε και ενα μαχαιρωμα δωρο
![]()
συντομα θα πατε ολοι φυλακη πανηλιθια κομπλεξικα ανθρωπακια, απορω αν βρεθει ταξιζτης να σας ακουλουθησει
![]()
τυπε με τους γιαπωνεζους εχουν καλες σχεσειςναζιστοπουλα θα κανετε και συλλογο χρυσαυγητων ταξιτζηδων ακουσαθα πηγαινετε στο αεροδρομιο δηλαδη και μολις ερθει ενα γκρουπ με αμερικανους τουριστες τους ασπρους θα τους περνετε και τους σκουρους οχι
![]()
ΠΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΙ ΕΙΣΤΕ
![]()
![]()
και στην ελλαδα τυπε?τυπε οι γιαπωνεζοι ειναι καλα παιδια μονο οι κινεζοι ειναι επικυνδινοι γιατι εχουν μαφιες
τυπε οι γιαπωνεζοι ειναι καλα παιδια μονο οι κινεζοι ειναι επικυνδινοι γιατι εχουν μαφιες
οι ταρίφες δεν πειράζουν ασιάτες...βαλτε και στο παρπριζ του ταξι σας την ταμπελα "γιαπωνεζε τουριστα με μια κουρσα αεροδρομιο ακροπολη, σας κανουμε και ενα μαχαιρωμα δωρο
![]()
![]()
εισαι οντως πανηλιθιος
(αναμενομενο για χρυσαυγουλο) ακου οι γιαπωνεζοι δεν εχουν μαφιες
![]()
![]()
![]()
κυριως στην ελλαδα τυπε μια βολτα στο μεταξουργειο θα σου δωσει απαντηση στο ερωτημα σου..μαχαιρια πιστολια ληστειες κλεβουν αυτοκινητα παρενοχλουν σεξουαλικα γυναικες κλπκαι στην ελλαδα τυπε?![]()
οι κινεζοι τα κανουν ολα αυτα τυπε?κυριως στην ελλαδα τυπε μια βολτα στο μεταξουργειο θα σου δωσει απαντηση στο ερωτημα σου..μαχαιρια πιστολια ληστειες κλεβουν αυτοκινητα παρενοχλουν σεξουαλικα γυναικες κλπ
οι κιτρινιαριδες ειναι καταραμενοι απο τον θεο γιαυτο ειναι ετσι οπως κ οι αραπακλες
ναι τυπε πολλοι συναγωνιστες πηγαν στο μεταξουργειο για καταθεση και γυρναγαν με το μετρο!!!οι κινεζοι τα κανουν ολα αυτα τυπε?![]()
οι κιτρινιαριδες ειναι καταραμενοι απο τον θεο γιαυτο ειναι ετσι οπως κ οι αραπακλες