Επισκέπτης
δηλαδή εγώ που κάνω 100 κάθε μέρα (kai kapaki monoziga) χωρίς να μου το πει κανένας είμαι εντελώς ανoμαλος ?
Εγώ που ρίχνω 10-15 κουτιά φυσίγγια κάθε ΠΣΚ ;;;;;;;
δηλαδή εγώ που κάνω 100 κάθε μέρα (kai kapaki monoziga) χωρίς να μου το πει κανένας είμαι εντελώς ανoμαλος ?
Παρτε και μια τρυπα των 160 ευρω στα Β.Προαστια.Αφήστε τις πίπες ρε.
Τα γραφεία τους είναι κάτι τρύπες.
Το πιο χλιδάτο , έχει ενοίκιο 160€/μήνα ....
τυπε και στα β.π τοσο εχουν παει τα νοικιαΠαρτε και μια τρυπα των 160 ευρω στα Β.Προαστια.
λάκη μη χαλάς εξοπλισμό έτσι άσκοπα...
πάρε το όπλο, πάνε στα εξάρχεια και γάμα τους το κέρατο....πάρτους κεφαλια, πόδια, χερια,mites ,γλώσσες ότι πετύχεις.
γάμα τα τα κωλόπαιδα!!!!
σκότωσε τους και μετά κόψε τις γλώσσες τους να τις κανεις κολιέ...
οι γλώσσες προορίζονται δια ενώτια...
οπως στον παγκοσμιο στρατιωτη τυπεσωστό κι αυτό...
laki τελικά να πάρεις τα αυτιά για κολιέ αν γίνετε...
Κλασσικη μαλακια μικροαστου ΕλληναΤο κόμμα της βίας στη Γλυφάδα...
Καλημέρα Κώστα,
Με αφορμή το σχόλιο για το ‘κόμμα της βίας’, που δημοσίευσες σήμερα στη στήλη σου, θα ήθελα να σου εξιστορήσω το παρακάτω συμβάν...
Είναι Σάββατο πρωί, 24/11, και πηγαίνω τη βόλτα μου με την οικογένειά μου (έχω 2 παιδιά, 4 και 1 ετών) στη Γλυφάδα. Ο καιρός είναι καλός, οι καφετέριες γεμάτες, και τα εμπορικά μαγαζιά έχουν αυξημένη κίνηση. Πάρα πολλές οκογένειες με μωρά κάνουν τη βόλτα τους, όπως και πάρα πολλοί ηλικιωμένοι. Είναι γενικά μια ωραία μέρα, με πάρα πολύ ωραία ατμόσφαιρα και διάθεση από όλους.
Περίπου στις 13.30, ενώ συνεχίζουμε τη βόλτα μας στον κεντρικό εμπορικό δρόμο (Ι.Μεταξά), ακούμε φωνές & συνθήματα.
Καθώς περνάει η ώρα, αρχίζουν και ξεπροβάλλουν στο δρόμο αυτόν περίπου 20-30 άτομα της Χρυσής Αυγής, φωνάζοντας συνθήματα («έξω οι ξένοι απ’την Ελλάδα», «η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες», κλπ.).
Θα περίμενε κανείς οτι θα κάνουν την πορεία τους και θα φύγουν ήσυχα από το κέντρο της Γλυφάδας, όμως, τα πράγματα δεν έγιναν έτσι.
Ακριβώς πίσω τους έκαναν πορεία άλλα 20-30 άτομα που φώναζαν αντι-φασιστικά συνθήματα.
Μετά από κάθε σύνθημα της Χρυσής Αυγής ακολουθούσαν αντι-φασιστικά συνθήματα, τα οποία συνοδεύονταν από τραγούδια επαναστατικά (Μίκης Θεοδωράκης, Ξυλούρης, κλπ.) από κασετοφωνάκι και ντουντούκα που έπαιζε σε βανάκι που ακολουθούσε.
Το ‘παζλ’ ολοκλήρωσε η παρουσία ΜΑΤ (άλλα 20 περίπου άτομα), που είχαν μπει ανάμεσα στις 2 ομάδες για την περιφρούρηση της τάξης...
Ενώ θα περίμενε κανείς να συνεχιστούν οι πορείες και των δύο ομάδων μέχρι να απομακρυνθούν από το κέντρο της πόλης, δυστυχώς, σταμάτησαν στο κεντρικότερο σημείο της Γλυφάδας και άρχισε να δημιουργείται ένταση.
Η ‘ντουντούκα’ της αντι-φασιστικής ομάδας κατηγορούσε τα ΜΑΤ οτι προστατεύουν την ομάδα της Χρυσής Αυγής και οτι δεν τους αφήνουν να διαδηλώσουν ειρηνικά.
Το κασετοφωνάκι έπαιζε το ιστορικό επαναστατικό τραγούδι ‘Της δικαιοσύνης ήλιε νοητέ’, και σιγά σιγά ο κόσμος άρχιζε να βγαίνει από τα μαγαζιά και τις καφετέριες να δει τι συμβαίνει.
Όσοι έκαναν βόλτα έχουν σταματήσει και κοιτάζουν αμήχανοι, και μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα την αμηχανία τη διαδέχεται φόβος για την εξέλιξη των πραγμάτων.
Τα παιδιά μας έχουν τρομάξει και μας ρωτούν τι γίνεται.
Και ξαφνικά, αρχίζουν μικρές αντεγκλήσεις με τα ΜΑΤ και τα ΜΑΤ ψεκάζουν.
Όπως καταλαβαίνεις, παίρνουμε αμέσως τα παιδιά και φεύγουμε έντρομοι, όπως και ο περισσότερος κόσμος.
Επαναλαμβάνω, στον κεντρικό δρόμο ήταν οικογένειες με μωρά & ηλικιωμένοι.
Τι να πρωτοπεί κανείς, και σε ποιον;
Για τους ανεγκέφαλους στα ΜΑΤ, που ψεκάσαν μπροστά από όλο αυτόν τον κόσμο;
Έριξαν χημικά σε νεογέννητα παιδιά, ηλικιωμένους και εγκύους;
Για την αστυνομία, που επιτρέπει να γίνονται πορείες σε κεντρικούς εμπορικούς δρόμους, και μάλιστα, μέρα και ώρα αιχμής;
Για τους αντι-φασίστες, που θέλησαν να κάνουν ταυτόχρονα πορεία, δυναμιτίζοντας έτσι το κλίμα και δημιουργώντας ένταση;
Χρειαζόμαστε ‘προστάτες’ και ‘πατέρες’, ή ‘δάσκαλους’ για να μας πουν τι είναι φασισμός και τι όχι;
Ο κόσμος έχει κοινή λογική και κρίνει, τουλάχιστον η πλειοψηφία του.
Αν τους είχαν αφήσει να κάνουν την πορεία τους ήρεμα, δε θα είχε συμβεί τίποτα από όλα αυτά.
Πέραν όλων των άλλων, λυπάμαι και τα μαγαζιά, που έχασαν αρκετούς πελάτες που είχαν τη διάθεση να ψωνίσουν ή να πιουν ένα καφέ και αναγκάστηκαν να φύγουν άρον άρον.
Στις μέρες μας δεν υπάρχει η πολυτέλεια να χάνουμε τζίρο.
Αυτό μεταφράζεται σε απώλεια θέσεων εργασίας και αύξηση της ανεργίας, που με τη σειρά της πυροδοτεί νέες κοινωνικές εντάσεις.
Είναι όλα ένας φαύλος κύκλος.
Ας επικρατήσει επιτέλους η κοινή λογική & η ηρεμία.
Δεν έχουμε να χωρίσουμε κάτι.
Όλοι άνθρωποι είμαστε, που έχουμε την ίδια πατρίδα και αντιμετωπίζουμε τα ίδια προβλήματα.
Έλεος πια με τους παραλογισμούς και την καφρίλα.
Ο κόσμος βαρέθηκε.
Ευχαριστώ πολύ,
ΜΓ
Πηγή:
σημερα οι αναρχοσυριζαιοι γιορταζουν την απελευθερωση της αλβανιας....παλιο ανθελληνες !!!ο μπασταρδος πουτανας γιος μπερισα λεει οτι η πρεβεζα θα γινει αλβανικη
και αντικαπιταλιστες συμφωνα με τον Γ.Γ του κομματος...
εξ ου και οι ομοιοτητες με το αλλο αντικαπιταλιστικο κομμα με το σφυροδρεπανο...
Κλασσικη μαλακια μικροαστου Ελληνα
ειμαι ποδηλατης τυπε μουπερα απο την χ.α και τα λεγομενα του κασιδιαρη, εχεις αλλα ενδιαφεροντα στην ζωη σου:; ασχολιες;;;;
σημερα οι αναρχοσυριζαιοι γιορταζουν την απελευθερωση της αλβανιας....παλιο ανθελληνες !!!ο μπασταρδος πουτανας γιος μπερισα λεει οτι η πρεβεζα θα γινει αλβανικη
γιορταζεις κ εσυ τυπε σημερα;Πάρτονα τηλέφωνο και πες του "ερχόμαστε"..