stekas72
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.573
- Πόντοι
- 566
που το καταλαβες, τουμπα λιμπρε σε λιγοκαλά κρασιά τύπε![]()
λαθος καταλαβα, θα μου πεις σε ποιο κομμα ανηκειςκαλά κρασιά τύπε![]()
χρυσαυγιτης εισαι
καλά κρασιά τύπε![]()
που το καταλαβες, τουμπα λιμπρε σε λιγο![]()
σε αυτο που θα κανει την ελλαδα πολιτεια της αμερικα τυπελαθος καταλαβα, θα μου πεις σε ποιο κομμα ανηκεις
φωτορεπορταζ εχεις τυπε?Ξύλο στην Αθήνα πανω απ το μοναστηράκι χτες τη νύχτα, την πέσανε 30 ανάρχες σε 4 δικούς μας, σκάμε κι αλλοι δικοι μας και γίνεται σύραξη. Με τις κλωτσιές, τρέχανε τα μαστουράκια προς το Θησείο να ξεφύγουν.![]()
![]()
![]()
![]()
λαθος καταλαβα, θα μου πεις σε ποιο κομμα ανηκεις
φωτορεπορταζ εχεις τυπε?![]()
αφου μιλησε για καλα κρασια, τι να του πω ψεματα....μια συνηθισμενη καταληξη συζητησης σε αυτο το thread
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Παραδοσιακά ψηφίζω τη ΝΔ.
Περι ΧΑ, είναι ένα ναζιστικό κόμμα και αυτό δεν αλλάζει, στο μόνο που συμφωνώ είναι στη στάση τους για τους λαθρομετανάστες, αλλά αυτό από μόνο του δεν είναι αρκετό για να τους στηρίξω.
Παραδοσιακά ψηφίζω τη ΝΔ.
σε αυτο που θα κανει την ελλαδα πολιτεια της αμερικα τυπε
εκει ανηκει ο στεκας![]()
ποσα ντιρεκτ εδωσες τυπε?Οχι ρε μάγκα γιατι την ώρα που χτυπιόμασταν με τους τουρκους δε γινόταν να τραβάω φωτογραφίες με την καμία.
τυπε οταν εκανε κομμα η ντορα ομως την εβλεπες με καποια συμπαθειαΠαραδοσιακά ψηφίζω τη ΝΔ.
Περι ΧΑ, είναι ένα ναζιστικό κόμμα και αυτό δεν αλλάζει, στο μόνο που συμφωνώ είναι στη στάση τους για τους λαθρομετανάστες, αλλά αυτό από μόνο του δεν είναι αρκετό για να τους στηρίξω.
τυπε δεν εβγαλαν αυτον που επρεπε ομως :SΤύπε αυτός είναι εθνικός στόχος. Έβλεπα τους Αμερικανούς να ψηφίζουν Ομπαμα - Ρομνει και τους ζήλευα :S
πες καμια ακομη φανταστικη ιστοριαΟχι ρε μάγκα γιατι την ώρα που χτυπιόμασταν με τους τουρκους δε γινόταν να τραβάω φωτογραφίες με την καμία.
έχω μυηθεί στη νεκροφιλία, στi κοπρολαγνεία στi ζωοφιλία αλλα type εσύ έχεις πέσει στα πολύ βαριά βίτσια....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
καλα ρε δικε μου γινοταν τετοιο event και δεν ειχατε εναν φωτογραφο να τραβαει φωτος απτην εκδηλωση? :-Οχι ρε μάγκα γιατι την ώρα που χτυπιόμασταν με τους τουρκους δε γινόταν να τραβάω φωτογραφίες με την καμία.
τυπε οταν εκανε κομμα η ντορα ομως την εβλεπες με καποια συμπαθεια![]()
τυπε δεν εβγαλαν αυτον που επρεπε ομως :S