Ιπτάμενος
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
τύπε τη Σιχμόντρα την ξέρεις?
Δεν ξέρω τι λέτε... Πάντως η αναρτηθείσα (από τον αξιότιμο πλέον κ. Λάκη) φωτογραφία, είναι αυθεντική και χωρίς ύποπτες παρεμβάσεις.
Εχει βγαλει καινουργια σειρα βιβλιων,"Οδηγος επιβιωσης για την καταστροφη του κοσμου"απολυτε τον τιμας το λιακο βλεπω τα βραδια για να σε παρει ο υπνος ε??![]()
![]()
τυπε κοιτα την αλεκα στα νιατα της
καυλα δεν ηταν?
http://[URL unfurl="true"]www.makeleio.gr/images/Ioulios/papariga-palia1.jpg[/img[/URL]]
[/quote]αυτο το γυαλι τυπου πατου κοκα κολας την κανει να περνα σε επιδο γκομενας τσαμπιο λιγκ να πουμε :2funny: :2funny:
επιτελους τυπε!Εχει βγαλει καινουργια σειρα βιβλιων,"Οδηγος επιβιωσης για την καταστροφη του κοσμου"
![]()
νομιζω εδω εχει κανει την υπεβαση ο τυπος εχει ξεπεραση τους παντες και εχει δοσει τα φωτα του στην ανθρωποτητα![]()
![]()
![]()
Το διαβασα το καλοκαιρι κατο απο ενα κεδρο σε απομονωμενο νησι του Αιγαιου.νομιζω εδω εχει κανει την υπεβαση ο τυπος εχει ξεπεραση τους παντες και εχει δοσει τα φωτα του στην ανθρωποτητα![]()
![]()
![]()
για τα φασολια θελει και πολυ γνωσηΤο διαβασα το καλοκαιρι κατο απο ενα κεδρο σε απομονωμενο νησι του Αιγαιου.
Στην εισαγωγη εχει συνταγη για φασολαδα,"Πως να μαγειρεψετε φασολαδα και να την χρησιμοποιησετε σαν οπλο χημικου πολεμου"
Το διαβασα το καλοκαιρι κατο απο ενα κεδρο σε απομονωμενο νησι του Αιγαιου.
Στην εισαγωγη εχει συνταγη για φασολαδα,"Πως να μαγειρεψετε φασολαδα και να την χρησιμοποιησετε σαν οπλο χημικου πολεμου"
το φασολι απολυτε σαν διπλο οπλο μπορει να χρησιμοποιηθει ειτε ως ναρκη ειτε ως ραδιοβιολογικο
Αν μπορουν οι παντογνωστες του σαιτ να μου λυσουν την απορια.
Εχω ενα φιλο κυνηγο αλλα ειναι πολυ ρουχλας,βαριετε να στηνει ενεδρες σε θηραματα και σκεφτετε για κυνηγι αγριογουρουνου να τοποθετησει ναρκες,να πινει την φραπα του και μολις ακουει ΜΠΟΥΜ να πηγαινει να μαζευει το ψοφιμι.
Τι ναρκες να χρησιμοποιησει?
Κατα προσωπικου η αλλου ειδους?
Παρακαλω να απαντησετε με επιχειρηματα.
νομιζω οτι το ρπτζ θα ηταν ενα καλο οπλο για το φιλο σου αν και κουμουνιστικης προελευθεως ειναι πολυ καλοΑν μπορουν οι παντογνωστες του σαιτ να μου λυσουν την απορια.
Εχω ενα φιλο κυνηγο αλλα ειναι πολυ ρουχλας,βαριετε να στηνει ενεδρες σε θηραματα και σκεφτετε για κυνηγι αγριογουρουνου να τοποθετησει ναρκες,να πινει την φραπα του και μολις ακουει ΜΠΟΥΜ να πηγαινει να μαζευει το ψοφιμι.
Τι ναρκες να χρησιμοποιησει?
Κατα προσωπικου η αλλου ειδους?
Παρακαλω να απαντησετε με επιχειρηματα.