neos123
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
εχει εργο σημερα τυπε
εχει εργο σημερα τυπε
μορφη ο πετρακης τυπε
Γενικη χρηση γενικως,το δευτερο δηλαδη.για το πρωτο ερωτημα οχι, ειναι και λιγο ασαφες. τι εννοεις γενικη χρηση, γενικη χρηση στο κυνηγι πουλια/λαγο/γουρουνια ή κυνηγι και σκιτινγκ/σπορτινγ και οικιακη αυτοαμυνα. θελει πιο συγκεκριμενοποιηση και παλι θα εχουμε αραδες.
τα υπολοιπα υπαρχουν συγκεκριμενες απαντησεις θα τα φτιαξω ενα ωραιο ποστ αυριο το μεσημερι γιατι θα βγω τωρα.
ωραια ερωτηση παντως.
ναι τυπεεχει εργο σημερα τυπε![]()
σωστος ο παιχτης,στο σαιτ τους ριχνουν τρελο κραξιμο στη χα.απλα εμεινα μαλακας οταν ακουσα 17χρονα να μιλανε για εθνικοσοσιαλισμο
καρατζαφερης μορφαρα τυπεναι τυπε
η ταινια
το πρωι μανεκεν
το βραδυ εκφωνητρια
πρωταγωνιστει ο φερης
![]()
ΕΓΩ ΜΑΛΑΚΑ ΤΟΝ ΛΑΚΗ ΔΕΝ ΤΟ ΠΟΥΛΑΩ, ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ... ΕΣΥ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΡΕΣΒΕΥΕΙΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΓΑΜΗΣΙ - ΧΑΣΙΣΙ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗ ΦΥΣΗ....
Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΜΠΗΚΕ ΣΕ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΠΛΕΟΝ ΟΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΝΕΥ ΕΓΚΡΙΣΗΣ ΠΡΥΤΑΝΙΚΩΝ ΑΡΧΩΝ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΠΟΥ ΠΡΩΤΟΣΤΑΤΗΣΕ Ο ΛΑ.Ο.Σ.... ΜΕ ΤΙΣ ΥΓΕΙΕΣ ΣΑΝ ΡΑΜΟΛΗΜΕΝΤΑ
...ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΡΙΧΝΟΥΜΕ... ΜΠΟΥΝΙΕΣ, ΣΑΣ ΝΙΚΑΜΕ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΚΑΣΤΡΑ ΣΑΣ...
ναι τυπε
η ταινια
το πρωι μανεκεν
το βραδυ εκφωνητρια
πρωταγωνιστει ο φερης
![]()
αυτες ειναι κακοηθειες τυπεΚΟΙΤΑ ΜΗΝ ΠΑΙΖΕΙ ΣΕ ΤΣΟΝΤΑ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΝΑΚΗ Ο ΝΙΚΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΤΟΥ ΣΕ ΛΙΓΟ..![]()
Οχι ρε πουστη μου τη πατησαμε με τον μαυρο κρινο....ολο μαυρακια θα γεννανε οι παρθενες απο εδω και περα....
αυτες ειναι κακοηθειες τυπε
σε λιγο θα μας πεις οτι εχει και γαμιστρωνα χοτελι :S
μονο οι καρατζαφεριδες ειναι ικανοι να διαδωσουν τετοιες βρωμιες τυπε :SΣε λίγο θα μας πουν ότι έβαλε και το γκόμενο της κόρης του στη βουλη...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Γενικη χρηση γενικως,το δευτερο δηλαδη.
Σε λίγο θα μας πουν ότι έβαλε και το γκόμενο της κόρης του στη βουλη...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
μονο οι καρατζαφεριδες ειναι ικανοι να διαδωσουν τετοιες βρωμιες τυπε :S
δεν εχει την ομορφια των αρχαιων ελληνιδων τυπε?ΦΙΛΕ ΕΑΝ ΓΑΜΑΓΕΣ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΖΩΟ... ΓΙΑ ΠΛΗΡΩΜΗ ΔΕΝ ΘΑ ΗΘΕΛΕ ΒΟΥΛΕΥΤΙΛΙΚΙ?![]()
κοκκινα περιστερια,ασπροι βατραχοι,μπλε ποντικια....ΠΡΑΣΙΝΑ ΑΛΟΓΑΜπα, και τα μαύρα κρίνα...
και οι "Χρυσοί Αετοί"...
και προσεχώς και άλλοι...