Επισκέπτης
Μωρή κουφάλα Λόπεζ, έπρεπε να μπω μετα απο τόσο καιρό για να σε κάνω μάγκα?
Σε γλεντούσε ο Λάκης με τα 12ρια?
Μάγκας δεν γίνεται
ΓΙΑΤΙ ΖΗΤΟΥΣΕ ΕΠΙΜΟΝΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΟΠΛΟΥ.
Την πήρε:
ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΑΠΑΝΤΗΣΕ.
Σκέτα δεν απάντησε.
Μωρή κουφάλα Λόπεζ, έπρεπε να μπω μετα απο τόσο καιρό για να σε κάνω μάγκα?
Σε γλεντούσε ο Λάκης με τα 12ρια?
Βασικα κανεις δεν θελει να σου στερησει δαφνες,πραγματικες η φανταστικες...Η όποια ενασχόλησή μου ΜΕ ΤΟ Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΜΠΙΠΤΕΙ ΣΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΜΟΥ,
ΕΙΝΑΙ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ , ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΠΟΣΠΑΣΕΙ ΔΑΦΝΕΣ
ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΜΕ ΔΙΚΟΥΣ ΜΟΥ ΟΡΟΥΣ !!!!!!!
Βασικα ητανε ο Νατσο που υπεδειξε πρωτος οτι ο γαμιστρωνας του μιχαλοβλακα δεν υπηρχε πριν το 2000,ενω ο μιστερ"δεν θελω δαφνες"ισχυριζοταν οτι πηγαινε μερα παρα μερα εκει απο το 1997,η και το 1992 ακομη.Δεν μπηκα καθολου χτες.
Απο λιγο που κοιταξαν το θρεντ ειδα οτι τον μαλακα τον Λακη τον εκανε ΡΟΜΠΑ ο σουπερποντικας.
Ρε μαλακα Λακη σταματα να ξευτιλιζεσε,απ το πολυ ξεκωλιασμα που σου εριξε ο ποντικας δεν θα καταλαβαινεις ποτε κλανεις.
Βασικα ητανε ο Νατσο που υπεδειξε πρωτος οτι ο γαμιστρωνας του μιχαλοβλακα δεν υπηρχε πριν το 2000,ενω ο μιστερ"δεν θελω δαφνες"ισχυριζοταν οτι πηγαινε μερα παρα μερα εκει απο το 1997,η και το 1992 ακομη.
Θενκς Νατσο!
Συνεχίζετε να μένετε προσκολλημένος στον μικρόκοσμο και στις φοβίες σας, και χάνετε τη Μεγάλη Εικόνα ("The Big Picture")...
Δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι σε ένα "φανταστικοστραφές" περιβάλλον, εσείς αντιλαμβάνεστε μόνο το 0 και το 1.
Δεν είστε παλιάτσος, ούτε αγράμματος όπως άλλοι, που σε έναν απολύτως σχετικό κόσμο, περιμένουν τη μία απάντηση που έχουν στο φτωχό μυαλουδάκι τους...
καλά σε σχέση με το μιχαλοβλάκα, μάλλον ο λαλάκις είχε κληρονομικό προφητικό χάρισμα και είχε προβλέψει την ανοικοδόμηση του επίδικου (που θα 'λεγε και κάποιος άγιος άνθρωπος) χοτελίου...Βασικα ητανε ο Νατσο που υπεδειξε πρωτος οτι ο γαμιστρωνας του μιχαλοβλακα δεν υπηρχε πριν το 2000,ενω ο μιστερ"δεν θελω δαφνες"ισχυριζοταν οτι πηγαινε μερα παρα μερα εκει απο το 1997,η και το 1992 ακομη.
Θενκς Νατσο!
Επεσε πιμι απο γκουρου του θεματος?καλά σε σχέση με το μιχαλοβλάκα, μάλλον ο λαλάκις είχε κληρονομικό προφητικό χάρισμα και είχε προβλέψει την ανοικοδόμηση του επίδικου (που θα 'λεγε και κάποιος άγιος άνθρωπος) χοτελίου...
η απορία μου είναι εκείνο το έρμο το μπατσελορ λονγκ ντέιτ τι απέγινε?
το νήμα διεκόπη βιαίως....
το "μέσον" είναι ιδιαιτέρως φιλικό για μυθοπλασίες. ;)
Επεσε πιμι απο γκουρου του θεματος?
Επεσε παντοφλα?
Aλλο ενα μυστηριο του μπου...
Κουιζάκι:
Γιατί ο λάκης λογκάρει πιο τακτικά στο μπου το χειμώνα και πιο αραιά το καλοκαίρι??
Βασικα κανεις δεν θελει να σου στερησει δαφνες,πραγματικες η φανταστικες...
Απλα ειπες μαλακιες και πουλησες φιδια,και εν συνεχεια μερικοι εδω μεσα σε πηγανε κωλοφερατζα...
Κουιζάκι:
Γιατί ο λάκης λογκάρει πιο τακτικά στο μπου το χειμώνα και πιο αραιά το καλοκαίρι??
ξεχειμωνιάζει στην ταϊλάνδη?
Βασικα ητανε ο Νατσο που υπεδειξε πρωτος οτι ο γαμιστρωνας του μιχαλοβλακα δεν υπηρχε πριν το 2000,ενω ο μιστερ"δεν θελω δαφνες"ισχυριζοταν οτι πηγαινε μερα παρα μερα εκει απο το 1997,η και το 1992 ακομη.
Γιατί τα καλοκαίρια είμαι στις παραλίες !!!!!
Ενώ εσείς είστε all weather.
Παχιές χειμώνα-καλοκαίρι .........
...ειπε ο τυπος που ΕΠΕΜΕΝΕ οτι στο New Dream δεν δουλευουν αλλοδαποι...Απλά ο τύπος κολλάει σε μαλακίες και γίνεται τραγικά μονότονος !!!!!