skaska
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2009
- Like
- 11
- Πόντοι
- 66
Ομολογώ ότι μου ρίχνεις!
Το οικογενειακό μου sedan είναι πιο αργό ...
Κάνει 0-100 σε 4,5 ....
Πςςςςςςςςς, στα ώπα ώπα ο πεθερός, έτσι?
Ομολογώ ότι μου ρίχνεις!
Το οικογενειακό μου sedan είναι πιο αργό ...
Κάνει 0-100 σε 4,5 ....
μεχρι το 2000 ητανε καλο...μετα χαλασεΤο ξενοδοχείο αυτό έχει Αλβανό ρεσεψιονιστ και άλλες αλλοδαπές καθαρίστριες μην τρελαθούμε τώρα εκεί κοντά μένω και έχω πάει πολλές φορές .
Δεν καταλαβα,αμφισβητεις τον Λαλακη τωρα?Το ξενοδοχείο αυτό έχει Αλβανό ρεσεψιονιστ και άλλες αλλοδαπές καθαρίστριες μην τρελαθούμε τώρα εκεί κοντά μένω και έχω πάει πολλές φορές .
Πςςςςςςςςς, στα ώπα ώπα ο πεθερός, έτσι?
Μαλακια ξενοδοχειο ειναι...για βιζιτα ΟΚ,οχι ομως και για γκομενα,μη τρελαθουμε...
Εδω που τα λεμε ουτε και για βιζιτα ηταν τελειως ΟΚ
αφου συγκεκριμενο γραφειο ΔΕΝ εστελνε στο συγκεκριμενο χοτελι...
2006-2008 πηγαινα Λαλακη,6-7 φορες πατησα και στ'αρχιδια μου το παρκινγκ
αφου κυκλοφορουσα(και κυκλοφορω)με δικυκλο...
Τι σκατα καγκεμπιτες ειμαστε ρε τυπε?ειναι εξαετιας θεματα αυτα τυπε,που τα ξεθαψες?![]()
μεχρι το 2000 ητανε καλο...μετα χαλασε![]()
μουνακι που χαθηκες? σημαδεψες κανα κουκουναρι φετος η οχι
Ο λοπεζ απο οσο εχω καταλαβει μονο ιστοριες ειναι
την μια του κανονιζουν ραντεβουδακια δεν πηγαινει... την αλλη του λεει ο λακης
να βαλει δικο του οπλο δεν βαζει.
καλα εγω σε προιδοποιησα. αμα ερθει τωρα ο λεπεζ με τα οπλα του και σου μπουμπουνιξει καμια, μη λες οτι δεν ηξερες![]()
σιγα μην εχει οπλα
τον ξεφτυλισε χτες ο λακης
σωβρακο τον εκανε
μουνακι που χαθηκες? σημαδεψες κανα κουκουναρι φετος η οχι
ΜΕΤΑ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ 6-7 ΦΟΡΕΣ ΟΛΕΣ ΚΙ ΟΛΕΣ
ΚΙ ΟΤΙ... ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΜΕ ΠΑΠΑΚΙ ....
Μαλάκα , πρόσεξε.
Ο σύντροφος σκάσκα έχει μία παλιά μπερέτα (α303 ή α302 ή τέλος πάντων κάποια απ'όλες).
Μην κανεις κανά αστείο και του πεις να την ανεβάσει φωτό !!!!!
Ας μας πει κανα καλο παιδι ποιο γραφειο,για το οποιο υπαρχει(υπηρχε?)νημα εδω μεσα,ΔΕΝ εστελνε new dream(2006-2008 εποχη)γιατι ο Λαλακης,ο μεγας πουτανογκουρου που πηγαινε εκει μερα παρα μερα ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΠάρτε μαλάκα!
Πρώτα λέει ότι το ξενοδοχείο είναι μπας-κλας!
Μετά λέει ότι δεν κάνει ούτε για βίζιτες
και ότι γραφείο προ 10ετίας και βάλε
δεν έστελνε εκεί βίζιτες!!!!
ΜΕΤΑ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ 6-7 ΦΟΡΕΣ ΟΛΕΣ ΚΙ ΟΛΕΣ
ΚΙ ΟΤΙ... ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΜΕ ΠΑΠΑΚΙ ....
Ρε μαλάκα, μία βίζιτα για2 μπάλες και κώλο
ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΠΑΚΙ ΣΟΥ !!!!!!!!
Μαλάκα , πρόσεξε.
Ο σύντροφος σκάσκα έχει μία παλιά μπερέτα (α303 ή α302 ή τέλος πάντων κάποια απ'όλες).
Μην κανεις κανά αστείο και του πεις να την ανεβάσει φωτό !!!!!
Ειναι απο την κληρονομια της βαβω ποντικαινας...Ζηλεψα τον Λαλακη και τα τρωω στις μοτορες...Επειδή έχω δει το δίκυκλο του πόντικα πάντως, φτηνιάρικο δεν θα το έλεγα.
Βέβαια που βρήκε τα λεφτά το πουστράκι ακόμα δεν έχω καταλάβει, αλλά αυτό είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο.
Φετος δεν πάμε καλά. Από την αναβροχιά μέχρι τώρα τα σκυλιά τα έχουν δει όλα. Άσε που μας έχουν ζαλίσει και τα παπάρια τα αγριογούρουνα, έχει ξελαγώσει ο τόπος. Τους μισούς από πέρσι βλέπω να κάνουμε φέτος, κι αυτούς με το ζόρι.
ετσι εξηγειται ρε...στο γιαπι την εβρισκε ο λαλακης μεχρι το 2000,με τους μπετατζηδεςΝαι, ρίξανε μπετά τότε![]()
![]()
Επειδή έχω δει το δίκυκλο του πόντικα πάντως
λακη οταν θα μιλαω με τον σκα θα πηγαινεις στο δωματιο ησυχα ησυχα να αφησεις τους μεγαλους στη κουβεντα τους. κατανοητο?