GIORGOSK
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 4
- Like
- 2.500
- Πόντοι
- 506
εμετος πρωι πρωι ναζοβλακες ηλιθια σκουπιδια
σκουληκι
Εσυ εισαι τ σκουληκι γουσταρεις την βρωμια κια την ακαταστασια! Και αν μεινεις απλυτος κανα τριμηνο τ καλυτερο σ!!
Τι έγνε ανθέλληνα καραγκιόζη, δε μπορεις να γράφεις ολόκληρες τις λέξεις; αντε ψόφα ρε
Ανθελληνας και καραγκιοζης εισαι μοναχα εσυ....
Τράβα στη γωνία να δεις αν έρχομαι ρε αμόρφωτο πιθίκι. Ου να χαθεις ξεφτιλισμένε
Δεν εχεις να απαντήσεις τίποτα ανθέλληνα; Δυδκολευεσαι λίγο με τα ελληνικά ε; Αμόρφωτος και βλάκας, δε σε βλέπω να έχεις μέλλον. Ξεφτυλισμένε
Δεν εισαι καλα πως εβγαλες το συμπερασμα οτι εγω ειμαι ανθελληνας?? Εισαι με τα καλα σου??
Καποιος σαν εσενα που τραβαει μαλακεια με ναζιστικά σύμβολα, ειναι ανθέλληνας. Τράβα στη γερμανια ρε
Ο Χιτλερ απλα ηθελε να περασει τς χερσαιες δυναμεις του μεσω τς Ελλαδας για να βοηθησει τον Ρομελ στην Αφρικη! Αν γινοντουσαν ολα χωρις να μπλεχτει η Αγγλια τοτε δεν θα υπηρχε πολεμος μεταξυ Ελλαδας-Γερμανιας.. Στα μερη μου οι Γερμανοι δεν διεπραξαν εγκληματα φτιαξαν δρομους και αρδευτικα καναλια!
Η Μακεδονια ειναι γεωγραφικο κομματι τς Ελλαδας...Βορεια Ελλαδα...τι εισαι φιλοσκοπιανος?
Φίλε μου Stilian Corleone ο χίτλερ θα είχε βάλει και εσένα να βοηθήσεις στην κατασκευή των δρόμων μαζί με τα χαλίκια και την άσφαλτο...
για σου [size=30pt]μεγαλοστελεχοσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσ[/size]φιλοσκοπιανός είναι ο πορνόπαπος... ο νάτσος είναι απλά Πελοπονήσιος.. χαμουτζής που λέμε ρε παιδάκι μου ;)